quasimodo Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Murzyncio bardzo prosi - on nie ma dużo czasu!!! Quote
Lemoniada Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Kupuje ktoś Fakt? Mnie niestety nie stać na wyrzucanie pieniędzy w błoto i teraz nie wiem, czy pojawił się Murzynek czy nie... Quote
Czarodziejka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ten wątek bez ARKI opisującej na bieżąco, co u Murzynka jest bez sensu... Nie wiemy nic.... Quote
natija Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 podnosze,co tam nowego???wiecie juz czy sie pojawil w fakcie??? Quote
marola Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Czarodziejka napisał(a):Ten wątek bez ARKI opisującej na bieżąco, co u Murzynka jest bez sensu... Nie wiemy nic.... O sprawie Arka - pajunia wiedzą już chyba wszyscy na Dogo, ale nie o tym chciałam pisać.A nie ma nikogo innego, kto by mógł nam coś pisać o Murzynku? Quote
natija Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 jejku jestem ciekawa jak tam Murzynek mam nadzieje,ze ktos sie dowie i da nam znac,mocno trzymam kciuki za Murzynka....oby bylo tak,ze juz znalazl domek... Quote
Lemoniada Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 marola napisał(a):O sprawie Arka - pajunia wiedzą już chyba wszyscy na Dogo, ale nie o tym chciałam pisać.A nie ma nikogo innego, kto by mógł nam coś pisać o Murzynku? Problem w tym, że ja i zasadzkas pracujemy poza Skierniewicami, do domu wracamy późno, nie mamy kiedy jeździć. Ja już nawet weekendy mam zajęte przez studia. A zresztą ARKA też jest nietutejsza i nie moze za często bywać w schronisku. Spróbuję jutro zadzwonić do schroniska, ale będę musiała wyczuć moment żeby szef znienacka nie wrócił. Quote
natija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 hopsaj do gory....oby okazalo sie,ze masz juz domek.... Quote
oktawia6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Czarodziejka napisał(a): Ten wątek bez ARKI opisującej na bieżąco, co u Murzynka jest bez sensu... Nie wiemy nic.... i tak mam z nią stały kontakt. Quote
Recommended Posts