Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam we wtorek w schronisku. Murzyn to rozbestwiony staruszek! Poprzednim razem jak bylam, chcialam jego miske przesunac z jedzeniem to..no chapnał by mnie jak nic:evil_lol: Dlatego postanowilam Murzyna troche nauczyc pokory i respektu, ze nie ma tak, ze on chce i ma! A potrafi o to chce sie upominac, siada i szczeka, zeby mu dać!:evil_lol:
Zaczelam sie z nim bawic pileczka. Murzyn pieknie za nia biegl i ja przynosil:crazyeye:Dostawal smakolyk i odddawal pileczke,bez problemu:p byl bardzooo chwalony. Hm, Murzyn to bardzo pojetny struszek! Nawet nauczyl sie siad.. No bo nie moze tak byc;) aby wypluwał pilke i skakal:crazyeye: po nagrode!:evil_lol:
Murzyn jest rozpuszczonym totalnie jedynakiem! ;)
Jego krolestwo tu kuchnia, jego koszyk wiklinowy-poslanko i kazdy ma sie krecic wokol niego!;) A on przeciez idzie do domu gdzie sa dwie dziewczyny psie i ten maly Tuptus ze schrniska bedzie z nim. W tym tygodniu Murzyn bedzie socjalizowny z Tuptusiem, aby mu krzywdy nie zrobil! Murzyn potrafił do biednej, schorowanej Helgi skoczyc:shake: Takze te przedluzjacy sie pobyt w schronisku mam nadzieje, ze troche pozytywnie wplynie na jego relacje z innym psiakami.

Znajomej remont domu sie przedluzyl, niestety. Chciala ich zabrac do innej znajomej, na dwa tygodnie, ale ja nie zgodzilam sie aby psiaki przerzucac z miejsca na miejsce. Tu ma dobrze, jest w cieplej kuchni, jedzenia pod dostatkiem i legowisko cieplutkie..
Takze Murzyn w tym tygodniu prawdopodobnie, z Tuptusiem ida juz do swojego domu.

Posted

[quote name='ARKA']Bylam we wtorek w schronisku. Murzyn to rozbestwiony staruszek! Poprzednim razem jak bylam, chcialam jego miske przesunac z jedzeniem to..no chapnał by mnie jak nic:evil_lol: Dlatego postanowilam Murzyna troche nauczyc pokory i respektu, ze nie ma tak, ze on chce i ma! A potrafi o to chce sie upominac, siada i szczeka, zeby mu dać!:evil_lol:
Zaczelam sie z nim bawic pileczka. Murzyn pieknie za nia biegl i ja przynosil:crazyeye:Dostawal smakolyk i odddawal pileczke,bez problemu:p byl bardzooo chwalony. Hm, Murzyn to bardzo pojetny struszek! Nawet nauczyl sie siad.. No bo nie moze tak byc;) aby wypluwał pilke i skakal:crazyeye: po nagrode!:evil_lol:
Murzyn jest rozpuszczonym totalnie jedynakiem! ;)
Jego krolestwo tu kuchnia, jego koszyk wiklinowy-poslanko i kazdy ma sie krecic wokol niego!;) A on przeciez idzie do domu gdzie sa dwie dziewczyny psie i ten maly Tuptus ze schrniska bedzie z nim. W tym tygodniu Murzyn bedzie socjalizowny z Tuptusiem, aby mu krzywdy nie zrobil! Murzyn potrafił do biednej, schorowanej Helgi skoczyc:shake: Takze te przedluzjacy sie pobyt w schronisku mam nadzieje, ze troche pozytywnie wplynie na jego relacje z innym psiakami.

Znajomej remont domu sie przedluzyl, niestety. Chciala ich zabrac do innej znajomej, na dwa tygodnie, ale ja nie zgodzilam sie aby psiaki przerzucac z miejsca na miejsce. Tu ma dobrze, jest w cieplej kuchni, jedzenia pod dostatkiem i legowisko cieplutkie..
[SIZE="6"]Takze Murzyn w tym tygodniu prawdopodobnie, z Tuptusiem ida juz do swojego domu.

wspaniale wiesci :multi:

Posted

:loveu:dziekuje.A jak Murzyn bedzie juz w domku to waidomosci beda o wiele czestsze i wiecej i zdjęcia. Bedzie mieszkal no 5 minut samochodem ode mnie;)

Posted

jak mozna nawet myslec o uspieniu ,:angryy::angryy::angryy::angryy:i to z powodu ,ze jest senior:shake:,jezeli jest top fit,zdrowy i ma chec do zycia.
Usmiercanie zdrowych psiakow i dotego socjalnych ,tylko z powodu starosci jest przeciez ZAKAZANE:angryy:
Moze znalazby sie DT dla tego przeuroczego seniora?