red Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Wspaniała nowina, Murzynek poczuje się młodo przy drugim piesku,będą żyły długo i szczęśliwie.... Quote
marola Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jaka tu cisza! Co słychać u Murzynka? Pojechał już do nowego domku? Quote
oktawia6 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Marola-na początku tego tygodnia, który nadejdzie-wszystko pod kontrolą;) Quote
natija Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 jejku super dlugo mnie nie bylo a tu taka wiadomosc:) nareszcie Murzynek bedzie mial domek:) Quote
marola Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 No i co z Murzynkiem? miał jechać na początku tygodnia, a już tydzień się kończy, a tu żadnych wieści... Quote
desdemona Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 no tez bym chciala wiedziec, jak sie wiedzie Murzynkowi? Quote
oktawia6 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 na razie czeka na swoją pańcie-kończy malowanie ścian i Murzyn idzie do niej razem z tym maluszkiem:p jest w kuchni ma posłanie, normalnie biega za piłeczką. Quote
desdemona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 super:) niech mu sie wiedzie jak najlepiej!!! Quote
natija Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 cieszymy sie i czekamy na foteczki z nowego domku jak da rade... Quote
ARKA Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Bylam we wtorek w schronisku. Murzyn to rozbestwiony staruszek! Poprzednim razem jak bylam, chcialam jego miske przesunac z jedzeniem to..no chapnał by mnie jak nic:evil_lol: Dlatego postanowilam Murzyna troche nauczyc pokory i respektu, ze nie ma tak, ze on chce i ma! A potrafi o to chce sie upominac, siada i szczeka, zeby mu dać!:evil_lol: Zaczelam sie z nim bawic pileczka. Murzyn pieknie za nia biegl i ja przynosil:crazyeye:Dostawal smakolyk i odddawal pileczke,bez problemu:p byl bardzooo chwalony. Hm, Murzyn to bardzo pojetny struszek! Nawet nauczyl sie siad.. No bo nie moze tak byc;) aby wypluwał pilke i skakal:crazyeye: po nagrode!:evil_lol: Murzyn jest rozpuszczonym totalnie jedynakiem! ;) Jego krolestwo tu kuchnia, jego koszyk wiklinowy-poslanko i kazdy ma sie krecic wokol niego!;) A on przeciez idzie do domu gdzie sa dwie dziewczyny psie i ten maly Tuptus ze schrniska bedzie z nim. W tym tygodniu Murzyn bedzie socjalizowny z Tuptusiem, aby mu krzywdy nie zrobil! Murzyn potrafił do biednej, schorowanej Helgi skoczyc:shake: Takze te przedluzjacy sie pobyt w schronisku mam nadzieje, ze troche pozytywnie wplynie na jego relacje z innym psiakami. Znajomej remont domu sie przedluzyl, niestety. Chciala ich zabrac do innej znajomej, na dwa tygodnie, ale ja nie zgodzilam sie aby psiaki przerzucac z miejsca na miejsce. Tu ma dobrze, jest w cieplej kuchni, jedzenia pod dostatkiem i legowisko cieplutkie.. Takze Murzyn w tym tygodniu prawdopodobnie, z Tuptusiem ida juz do swojego domu. Quote
marola Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Cieszę się ARKA, że wróciłaś. Taka duża dawka wiadomosci o Murzynku. Super :-) Trzymam kciuki za kontakt z Tuptusiem i nowy domek! Quote
kiniaczeq Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='ARKA']Bylam we wtorek w schronisku. Murzyn to rozbestwiony staruszek! Poprzednim razem jak bylam, chcialam jego miske przesunac z jedzeniem to..no chapnał by mnie jak nic:evil_lol: Dlatego postanowilam Murzyna troche nauczyc pokory i respektu, ze nie ma tak, ze on chce i ma! A potrafi o to chce sie upominac, siada i szczeka, zeby mu dać!:evil_lol: Zaczelam sie z nim bawic pileczka. Murzyn pieknie za nia biegl i ja przynosil:crazyeye:Dostawal smakolyk i odddawal pileczke,bez problemu:p byl bardzooo chwalony. Hm, Murzyn to bardzo pojetny struszek! Nawet nauczyl sie siad.. No bo nie moze tak byc;) aby wypluwał pilke i skakal:crazyeye: po nagrode!:evil_lol: Murzyn jest rozpuszczonym totalnie jedynakiem! ;) Jego krolestwo tu kuchnia, jego koszyk wiklinowy-poslanko i kazdy ma sie krecic wokol niego!;) A on przeciez idzie do domu gdzie sa dwie dziewczyny psie i ten maly Tuptus ze schrniska bedzie z nim. W tym tygodniu Murzyn bedzie socjalizowny z Tuptusiem, aby mu krzywdy nie zrobil! Murzyn potrafił do biednej, schorowanej Helgi skoczyc:shake: Takze te przedluzjacy sie pobyt w schronisku mam nadzieje, ze troche pozytywnie wplynie na jego relacje z innym psiakami. Znajomej remont domu sie przedluzyl, niestety. Chciala ich zabrac do innej znajomej, na dwa tygodnie, ale ja nie zgodzilam sie aby psiaki przerzucac z miejsca na miejsce. Tu ma dobrze, jest w cieplej kuchni, jedzenia pod dostatkiem i legowisko cieplutkie.. [SIZE="6"]Takze Murzyn w tym tygodniu prawdopodobnie, z Tuptusiem ida juz do swojego domu. wspaniale wiesci :multi: Quote
xxxx52 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ARKA-ciesze sie ze jestes,tak brakowalo Ciebie na forum:Rose: Quote
ARKA Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 :loveu:dziekuje.A jak Murzyn bedzie juz w domku to waidomosci beda o wiele czestsze i wiecej i zdjęcia. Bedzie mieszkal no 5 minut samochodem ode mnie;) Quote
Sabina02 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Biedny, stary Misio do uspania... POMOCY!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96541 Quote
xxxx52 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 jak mozna nawet myslec o uspieniu ,:angryy::angryy::angryy::angryy:i to z powodu ,ze jest senior:shake:,jezeli jest top fit,zdrowy i ma chec do zycia. Usmiercanie zdrowych psiakow i dotego socjalnych ,tylko z powodu starosci jest przeciez ZAKAZANE:angryy: Moze znalazby sie DT dla tego przeuroczego seniora? Quote
oktawia6 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 to kiedy Murzyn idzie? w tym czy następnym tygodniu? Quote
Recommended Posts