Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj Ty, oj Ty ;). Swoją drogą, nie przypuszczaliśmy, że małe pieski (omc wielkości szczura ;) ), mogą być takie słodkie i zabawne - albo nam się trafił wyjątkowy egzemplarz :D. No i na szczęście - mamy jeszcze duuużo czasu na takie decyzje.

Tyle, że "taka decyzja" zdecydowanie by nas wyłączyła z detowania, a potrzebującej psiej biedy dookoła - nieogarnięta ilość.......i....każdy ważny i niepowtarzalny :(

Posted

Taki dom jak u p. Magdy to marzenie każdego NORMALNEGO psa! ;)
A Imce wczoraj obie z Marysią tak nawymyślałyśmy od skrajnych głupoli, że jej powinny te ogromniaste uchole zwiędnąć!!!!

Posted

No, to teraz czekamy, co będzie dalej. Lerka śpi spokojnie i nawet nie wie, co knują. Ona kocha Bliss, ale po mieszkaniu, przemieszcza się za człowiekiem, nie za psem. Bliss natomiast, szuka samotności(=spokojnego kąta), nie tylko ws Lerki, ale i nas :)

Posted

Oooo u Rudaska dopytywałam a tu jest wyjaśnienie.

Proszę,proszę ciche układy.

Strasznie jestem ciekawa co p.Magda odpowie.

Mnie się strasznie Loczka podoba.

Lerka też oczywiście i Rudzik..........

Posted

Dziękujemy za życzenia zdrowotne:). Byłam z dwoma psami - dałam radę :). Problem jest taki, że na "miejsce wybiegu", muszę dziewczyny doprowadzić na smyczach=w każdej ręce smycz ;)