Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greven napisał(a):
Ja dostałam tabliczkę "UWAGA SUKA" i cieszę się z niej, jak dziecko :diabloti:

Też bym się cieszyła :cool3: a skąd ją masz?
Chociaż mnie bardziej przydałaby się tabliczka "uwaga KOT" :evil_lol: bo groźniejszy od suki. :diabloti:

Posted

Ja co prawda nie szukam humorystycznej tabliczki, ale mam nadzięję, że mi pomożecie. Ponieważ za 2 tygodnie pojawi się u mnie CAO, chcę powiesić tabliczki z napisem: "Rasa agresywna. Wchodzisz na własne ryzyko" Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. :roll:

Posted

moth napisał(a):
Ja co prawda nie szukam humorystycznej tabliczki, ale mam nadzięję, że mi pomożecie. Ponieważ za 2 tygodnie pojawi się u mnie CAO, chcę powiesić tabliczki z napisem: "Rasa agresywna. Wchodzisz na własne ryzyko" Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. :roll:

Może na allegro? Widziałam takie aukcje gdzie są tabliczki na zamówienie.

Posted

infers1995 napisał(a):
Ja nie wiem czy w moim wypadku wieszanie takiej tabliczki ma sens. Mam laba który łasi się do wszystkich. Jak myślicie czy mam kupować taką tabliczkę?

Jasne, że tak. Taka tabliczka odstrasza obcych. Znajomi psa znają i będą spokojnie wchodzić. A ktoś niepożądany zastanowi się dwa razy zanim zakłóci wam spokój.
Zresztą na wszelki w.. lepiej mieć, nigdy nie wiadomo. Może twój pies będzie za bardzo się cieszył, że ktoś go odwiedził i przestraszy delikwenta. Będzie potem człek miał pretensje, że informacji nie było

Posted

A ja widziałam tabliczkę z narysowanym uśmiechniętym amstaffem (a za płotem dwa amstaffki jeszcze bardziej uśmiechniete :evil_lol:) z napisem:

"Zrób nam tę przyjemność-Wejdź"

Posted

sucha napisał(a):
A ja widziałam tabliczkę z narysowanym uśmiechniętym amstaffem (a za płotem dwa amstaffki jeszcze bardziej uśmiechniete :evil_lol:) z napisem:

"Zrób nam tę przyjemność-Wejdź"

:evil_lol:Takiej jeszcze nie widziałam:evil_lol:raz widziałam tabliczkę z owczarkiem i napis : Wchodzisz na własne ryzyko.A w tym domu mieszkał york:diabloti: