Luzia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Wszystkie pomysły się wyczerpały :evil_lol: Quote
Moniskaa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Zaraz jeszcze jakąś tabliczke sworze :evil_lol: Quote
dadiii Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 super !!!! szkoda ze takich nieprodukuja :/ :/ :/ Quote
Moniskaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dadiii napisał(a):super !!!! szkoda ze takich nieprodukuja :/ :/ :/ Nie produkują bo nie mają zdjęć :evil_lol: Quote
Cichociemna Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nie wiem, czy już to było, bo całego topiku nie przejrzałam, ale ja widziałam tabliczkę: "Jeśli ja Cię nie zagryzę, to mój właściciel Cię zastrzeli" :smhair2::lol::lol: spodobało mi się, chociaż trochę mało edukacyjne to jest :D Quote
BlackSheWolf Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 a no :) tabliczki się skonczyly i ludzie nie maja co pisac :D Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 no i widział ktoś jakąś nową, ładną tabliczkę ?? :) Quote
Ola164 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Eh, najlepsza to ta która wisi na mojej bramce - choć to się chyba raczej tyczy Tiny bo jak ostatnio przyszedł koleś z rachunkami na wodę to go wredota użarła :D No co? mógł nie wchodzić jak była tabliczka tylko zatrąbić albo coś ;) Bo Tina jak jest sama to rzeczywiście może ugryźć :( Quote
Nayantara Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 niewiem czy była taka już ale widział tez taką "Ja nie gryzę ja połykam w całości" i taki szczeniaczek Quote
BBeta Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 "Dobry pies tylko nerwy ma słabe" :diabloti: Quote
Nayantara Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 "Tu mieszkaj 2 psy jeden dobry drugi zły" :diabloti: :diabloti: Quote
Moniskaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Maziak&Negra']"Tu mieszkaj 2 psy jeden dobry drugi zły" :diabloti: :diabloti:[/quote] ja mam taką :razz: chodź mam jednego psa :lol: Quote
Ola164 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A moja koleżanka ma benka i taą tabliczkę "Uwaga agresywny pies" z małym rozszczekanym kundlem :D Quote
revii Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A ja widziałam taką: "Uwaga piesek!" A niżej druga: "Szczepiony - może gryźć" :D Quote
INU Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja mam taką: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=4758&action=prod A miałam taką: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3465&action=prod Co prawda nigdy nie miałam psów tych ras, ale kundelka trudno znaleść...:-D:-D:-D Quote
Acia_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 A ja mam na podwórku klikanaście tabiczek :cool3: Bo mój sąsiad ma dwa czarne rosyjskie terriery :D On chyba kolekcjonuje te tabliczki, bo jest ich sporo :lol: Z tego co pamiętam to są: "Dobiegam do furtki w 5 sekund a ty?" "Jeśli cię nie dopadne zrobi to mój właściciel" "Uwaga luźno biegający pies" "Ja tu jestem gospodarzem" "Tu pilnuje JA" (z foto czarnego r.t) "Uwaga zły i głodny pies" "Uwaga! Bardzo zły pies" Ja dla Misia też dałam tabliczke :D "Tu pilnuje JA" I obok foto yorka :D Quote
Vermas Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 My mamy tabliczkę "Uwaga złe psy". Jak to każdy pies pewnie lubi poszczekać na podwórku i przegonić intruza. Quote
Recommended Posts