eria Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 właśnie! już weekend a moja skrzynka świeci pustkami!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: Quote
ruda76 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Juz jestem:p Wiem ,ze weekend minął ale ciotki muszą uzbroic się w cierpliwośc:evil_lol: zdjęc po wekendzie brak bo: - w sobotę miałam taaaaakiego lenia ,ze mała głowa i przełozyłam sprawę na niedzielę - a w niedziele była taka ulewa ,ze wszstkie plany poaszły w ...... Poza tym Chupi jest fajnym cwaniakiem ale mam z nim jeden problem:roll: - nie chce wchodzic do budy. Jak leje deszcz on chce byc na zewnątrz , kładzie się na ziemi tak jakby nie miał nigdy swojego legowiska czy budy. Jak mu zostawiam materac przed wejsciem do domu to on i tak lezy ale na trawie. Ostatnio podczas ulewy zaknęłam go w kojcu z dachem , bokami i podłogą drewnianą aby na niego nie padało:roll: A i jeszcze jedno....w sobotę rano znow była kura:oops: Quote
zdrojka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 No to był też pewnie super rosołek :evil_lol: A tak na serio, przecież on nie włazi na teren sąsiada, tylko odwrotnie, kury włażą na Wasz teren. Więc jeśli są jakieś nieprzyjemności, to niech śasiad ogrodzi swój teren tak, żeby kury nie przechodziły do Was. Quote
ruda76 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 zdrojka napisał(a):No to był też pewnie super rosołek :evil_lol: A tak na serio, przecież on nie włazi na teren sąsiada, tylko odwrotnie, kury włażą na Wasz teren. Więc jeśli są jakieś nieprzyjemności, to niech śasiad ogrodzi swój teren tak, żeby kury nie przechodziły do Was. zdrojka nie ma nieprzyjemnosci :evil_lol: tylko mi zwyczajnie szkoda tych głupich kur:oops: one przychodzą od strony lasu i jak juz przecisną się gdzies to nie mają szans na szyybką ewakuację, A swoją drogą to moim psom chyba odbiło i zrobiły sobie zajefajną zabawe Quote
zdrojka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Wiem, mnie też ich szkoda. Żeby psiaki je tylko ganiały bez pełnego "zakończenia" zabawy też bym się nie przejmowała, ale w tej sytuacji... Spróbować zabronić...? :diabloti: Quote
ruda76 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 zdrojka napisał(a):Wiem, mnie też ich szkoda. Żeby psiaki je tylko ganiały bez pełnego "zakończenia" zabawy też bym się nie przejmowała, ale w tej sytuacji... Spróbować zabronić...? :diabloti: Najlepsze ,ze Chupi musi to robic bardzo rano kiedy kury są wypuszczane a my jeszcze śpimy. A jak wychodzę o 730 przed dom to mam juz sztukę pod drzwiami:-o Quote
fochistka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 a może mu zafundujcie zabawę jak z szewczyka dratewki?:> Quote
zdrojka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Tylko problem w tym, że taka "zaszyta" kura nie będzie uciekać... :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 no to może sterowany samochodzik w kurzej obudowie. albo zorganizować biegi za wabikiem,,, tylko z martwej materii :evil_lol: czekam tak poza tym dalej na zdjęcia i argumenty typu miałam lenia albo padało są poniżej wszelkiej godności ściemniacza :eviltong: DAWAĆ!! bo podkablujemy na kurkach co się u Was wyprawia :evil_lol: szantaż to - ale w szczytnym celu :diabloti: Quote
dariaopole Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Od-Nowa napisał(a):no to może sterowany samochodzik w kurzej obudowie. albo zorganizować biegi za wabikiem,,, tylko z martwej materii :evil_lol: czekam tak poza tym dalej na zdjęcia i argumenty typu miałam lenia albo padało są poniżej wszelkiej godności ściemniacza :eviltong: DAWAĆ!! bo podkablujemy na kurkach co się u Was wyprawia :evil_lol: szantaż to - ale w szczytnym celu :diabloti: dobrze gadaszOd-Nowa :evil_lol: ruda jak nie to siła Cie do tego zmusimy :mad: ma sie te swoje sposoby - nadzwyczaj skuteczne dodam :diabloti: Quote
eria Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Nówka dobrze prawi!! idziemy na kurze forum podkablować!!! :diabloti: Quote
ruda76 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dziewczyny:mad: a tak poza tym to dzis rano był dzien bez drobiu:evil_lol: A jeszcze dzisiaj bedą pod moim okiem biegac razem z Lolką mam nadzieję ,że sie niedługo pokochają Quote
eria Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 foty chcemy! wspólne, z resztą psiaków! Quote
ruda76 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Chupi rozrabia na całego. W niedzielę rano wrociłam z wesela i chciała go zamknac do kojca a on jak mi nie przyłozył głową .Efekt jest taki ,ze na poprawiny szłam z pudrowanym nosem:evil_lol: Quote
ruda76 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Wczoraj z Olgą wziełysmy Chupiego i Lolkę na wieczorny swobodny ( bez smyczy ) spacer do lasu. Psy szalały i chyba nawet Lolka przez chwilę zapomniała jak bardzo nie lubi Chupiego. Chłopak jest bardzo posłuszny , reaguje na wołanie , nie probował nam nigdzie zwiac. Jedyny numer jaki nam zrobił w drodze powrotnej to walnął się w krowią k....:evil_lol: Quote
dariaopole Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Hahah ruda ty to masz przygody , jak nie noga złamana, to nos walniety lub zapach krowich odchodów :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 w drodze powrotnej to walnął się w krowią k....:evil_lol: :-o :eek: :eek2: :modla: :shithappens: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: ale już na prawdę najwyzszy czas na zdjęcia! Quote
Gonitwa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 dobrze że tylko sie w nią walnął- bo mój orient zawsze zajadał z apetytem;) Quote
ruda76 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Gonitwa napisał(a):dobrze że tylko sie w nią walnął- bo mój orient zawsze zajadał z apetytem;) O tym juz Wam nie chciałam pisac:eviltong: :eviltong: Quote
eria Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 i gdzie foty ? 6 dni mnie nie było a tu nic! Quote
dariaopole Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ruda nas w końcu znienawidzi przez to zamęczanie o fotki :evil_lol: ale ruda kochanie my po prostu chcemy zobaczyć Twój kochany zwierzyniec :cool3:, jak nie to sie obrazimy i więcej Chupiego nie odwiedzimy:eviltong: Quote
Gonitwa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 dariaopole napisał(a):ruda nas w końcu znienawidzi przez to zamęczanie o fotki :evil_lol: ale ruda kochanie my po prostu chcemy zobaczyć Twój kochany zwierzyniec :cool3:, jak nie to sie obrazimy i więcej Chupiego nie odwiedzimy:eviltong: Podpisuję się pod tym obiema ręcami i 8 łapami;) Quote
ruda76 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dziewczyny ja mam mały problem z tymi psami tzn z LOlką.Dzis myslalam ,ze po wczorajszym spacerze bedzie oki ale ta francowata małpa znow sie na niego rzuciła z zębiskami. Nie wiem czemu ona go tak ustawia? Czy dlatego ,ze jest młody i ona robi co chce czy moze ma wpoływ to ,ze jest kastratem -nie mam pojęcia:shake: Quote
Gonitwa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ruda mam ten sam problem- tylko u mnie jest odwrotnie- nowa ustawia Orienta- o wszystko go gryzie;) Szczególnie o mnie... Quote
Recommended Posts