Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Ale jestem zniecierpliwiona
Proszę o szybkie wieści:evil_lol:

Guest monia3a
Posted

Ruda chyba specjalnie nas przetrzymuje :p

Guest monia3a
Posted

Może wszyscy tak się mają wyśmienicie, że Ruda zapomniała, że cioteczki czekają na wieści :shake:

Posted

No witam wszystkich i nawet nie pomnyslałam,ze tu takie zniecierpliwienie.:-o
Wczoraj nie pisałam bo miałam pełne ręce roboty i byłam cały czas w domu z psami a tam mam tylko komputer przenosny i internet działa bardzo wolno i cholera mnie trafia. A ogolnie:
Chupi zniosł drogę bardzo dzielnie ale był okropnie zdezorientowany i przestraszony- jak tylko ruszylismy z pod schronu zrobił kupę:evil_lol:
Potem się juz połozył choc z oczu patrzył mu tylko strach.
W domu LOlka nie przywitała go z entuzjazmem a nawet powiem ,ze poki co go nie polubiła. W pierszym momencie myslałam ,ze bedzie wszystko ok bo zaczęła robic pozy do zabawy ale skonczyło się ustawianiem Chupiego.
Narazie muszę dac jej trochę czasu i mysle ,ze bedzie dobrze-to ogolnie dobra suka moze akurat ma humory.
Za to Chupi znalazł kolezankę w 3 letniej Zuzi ( stafficzka) razem wczoraj i dzis fikali koziołki.
Killer jak Chupi był w kojcu to wogole nie zwracał na niego uwagi ale wczoraj nie chciałam wszystkich na raz zapoznawac z Chupim i Killera zostawiam na poźniej.

Ogolnie to bardzo fajne dziecko. Jest napewno zaniedbany. Podejrzewam,że nie dostawał wapna i dobrego jedzenia potrzebnego do prawidłowego rozwoju tak duzych i masywnych psow.
Bedzie napewno bardzo dobrym strozem wczoraj juz denerwował się jak wieczorem na teren wjezdzał samochod- ja się z tego bardzo cieszę.

Dzis widział koty baardzo mu sie podobały choc one podeszły do niego z dystansem.

We wtorek Chupi pojedzie do weta i bedzie wszystko wiadomo.

Posted

A zapomniałam napisac ,ze wczoraj kontaktowałam się z panią nazwijmy ją pseudohodowczynią.

Dowiedziałam się,ze pani sprzedaje psy po rodowodowych rodzicach ale bez papierow.
Następny miot spodziewany jest na 10 sierpnia .

Nie podałam adresu schroniska skąd zabrałam psa bo nie chciałam nikomu robic problemu ale dałam jej do zrozumienia jaki los spotyka urodzone u niej szczenięta

Pani jest z Rudy Ślaskiej

Posted

eria napisał(a):
czyli duże prawdopodobieństwo,że Chupi właśnie od niej pochodził :shake: :cool1:

Monika Chupi jest na sto procent od niej bo mam ksiazeczkę ktora była oddana do schroniska wraz z psem i tam są jej dane.

Posted

Oj Ruda, aleś nas przetrzymała...:roll: !

My tu niecierpliwie czekalismy na wieści a Ty nic :mad: .
Zawału można dostać.

Cieszę się, że Chupi juz jest u Was i zaczyna nowy rozdział życia :multi: :multi: :multi: .