ruda76 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 i co teraz Daria:mad::mad::mad: zwracasz honor?:cool3::cool3: Quote
ruda76 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Tak , jak porownałam zdjęcia jak Chupi przyjechał to rzeczywiscie kawał faceta mi się zrobiło. A najlepsze jest to ,ze duzo czasu nie minęło:eviltong: Quote
dariaopole Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='ruda76']i co teraz Daria:mad::mad::mad: zwracasz honor?:cool3::cool3:[/quote] no nie wiem nie wiem na żadnym zdjęciu Cię nie ma kobito :evil_lol: Quote
ruda76 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 no wysłałma jedno ze mną ale eria chyba uznała zem nie za bardzo foto:evil_lol: Quote
eria Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 :diabloti:mówisz o tej focie gdzie jest łeb staffika i czyjeś owłosione nogi ?? :diabloti: a przepraszam jest jeszcze jeden mail :) Quote
ruda76 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='eria']:diabloti:mówisz o tej focie gdzie jest łeb staffika i czyjeś owłosione nogi ?? :diabloti: a przepraszam jest jeszcze jeden mail :)[/quote] sorki coś po....łam Nie wysłałam zdjęcie azjatow wraz z ich ukochaną:loveu: Quote
ruda76 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dla jasności: TE NOGI NIE NALEŻĄ DO MNIE:evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 no dobra wierzę, że te azjaty są u Ciebie ;) ale co do staffików to mam wątpliwości :eviltong: :evil_lol: Quote
ruda76 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='dariaopole']no dobra wierzę, że te azjaty są u Ciebie ;) ale co do staffików to mam wątpliwości :eviltong: :evil_lol:[/quote] Na watku Kazia juz są zdjęcia wraz ze mną;) Quote
Gonitwa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ruda- konie super;) Psy super;) I ogólnie nic dodać nic ująć;) Quote
eria Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 jeszcze sie jedna fota zawieruszyła:eviltong: a koni nie widziałam !poproszę o linka !!!!! Quote
ruda76 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Gonitwa']Ruda- konie super;) Psy super;) I ogólnie nic dodać nic ująć;)[/quote] Wszystko super tylko doba za krotka:eviltong: Quote
ruda76 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Najbardziej przeraza mnie zblizajaca się zima. Chupi nie jest nauczony do wchodzenia do budy, pomieszczen itd. Nie wiem jak spadnie snieg to on mi chyba zamarznie Quote
Gonitwa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='eria']j a koni nie widziałam !poproszę o linka !!!!![/quote] Kochana- konie dostałam na maila;) Jeśli chcecie i nie będzie to OT to mogę je tu wrzucić w wolnej chwili;) Quote
dariaopole Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 no pewnie, że chcemy zobaczyć zdjęcia koni:) Chupi sie chyba nie obrazi ;) Quote
dariaopole Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 piękne koniki :) ahh ruda Ty to masz super , mój Tz twierdzi ,że konie śmierdzą więc się na nie nie zgadza :shake: Quote
eria Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 http://img263.imageshack.us/img263/4937/ooarabtorxm9.jpg :loveu::loveu::loveu: WOOOW :loveu: cudowne te konie!!!!!!! a ten owczarek to też Rudej ?:cool3: Quote
dariaopole Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='eria']http://img263.imageshack.us/img263/4937/ooarabtorxm9.jpg :loveu::loveu::loveu: WOOOW :loveu: cudowne te konie!!!!!!! a ten owczarek to też Rudej ?:cool3: nic mi o tym nie wiadomo żeby ruda miała owczarka ona to stafiko-azjatka jest :lol: Quote
ruda76 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 To wyjaśniam: Ruda nie jest w posiadaniu owczarka niemieckiego , pies na zdjeciu nalezy do mojej przyjaciolki i był u nas na tzw tymczasie bo jego pani wyjechała i psa zostawila. W tej chwili jest juz z nią i mieszka w Grecji. Własnie 2 dni temu ją pogryzł i musiał miec szytą rękę:mad: Quote
ruda76 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='dariaopole']nic mi o tym nie wiadomo żeby ruda miała owczarka ona to stafiko-azjatka jest :lol:[/quote] No nie tylko taka staffiko-azjatka bo mamy jeszcze amstaffkę:eviltong: tylko sunia mieszka teraz z " tesciami". Jest rozpuszczona do granic mozliwosci, całusna ( jak wszystkie), piękna:loveu:i .............:cool3: Quote
Recommended Posts