ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dziękuję wszystki ktorzy sie cieszą bo my rowniez:multi: Teraz czeka nas jeszcze doprowadzenie dzieciaka do lepszego stanu i zadbanie o jego kosci.:cool3: Quote
ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Zdjecia wczoraj juz robiłam ale na nich Chupi wyleguje sie na słoncu z ciocią Olgą i Zuzią. :p Postaram się wieczorem przesłac Quote
Guest monia3a Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Super wieści :multi: Ale z tego co słyszę to masz niezły zwierzyniec w domu ;) Quote
ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 monia3a napisał(a):Super wieści :multi: Ale z tego co słyszę to masz niezły zwierzyniec w domu ;) Jeszcze trochę i tylko one mi zostaną bo moj chłop ma juz dość:p i chyba dlatego tak często wyjezdza:evil_lol: Quote
Pianka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Biednie musiał wyglądac w tym aucie:evil_lol: Czekamy na zdjęcia:loveu: Quote
Guest monia3a Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja mam tylko 2 psy i kota, no i co raz jakieś pieski na tymczasie a i tak mój mąż zmienił pracę ( jeździ jako kierowca tira ) bo jak powiedział nerwowo nie wytrzymuje z tym zwierzyńcem a dodam jeszcze, że chcę wziąć jeszcze jednego piesia na stałe do domu:lol: Quote
ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 monia3a napisał(a):Ja mam tylko 2 psy i kota, no i co raz jakieś pieski na tymczasie a i tak mój mąż zmienił pracę ( jeździ jako kierowca tira ) bo jak powiedział nerwowo nie wytrzymuje z tym zwierzyńcem a dodam jeszcze, że chcę wziąć jeszcze jednego piesia na stałe do domu:lol: Najgorsze ,ze moj ma takiego swira jak ja tylko chyba udaje ,ze jest inaczej. Nigdy nie miał kota w domu ( ja raczej tez nie trzymałam tylko wole jak są na podworku) a teraz kotka spi razem z nim i jest super fajnie. I jak zbliza się wieczor to wychodzi przed dom i ją woła na noc do domu:evil_lol: Quote
Diana S Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 monia3a napisał(a):Ja mam tylko 2 psy i kota, no i co raz jakieś pieski na tymczasie a i tak mój mąż zmienił pracę ( jeździ jako kierowca tira ) bo jak powiedział nerwowo nie wytrzymuje z tym zwierzyńcem jak ja przyprowadziła drugą sunię do domku (swojego) to rodzice gały..:crazyeye: :crazyeye: ale cóż muszą się pogodzić że w rodzinie to ja jestem taką psiarą..:eviltong: fakt gdybym miała dom z ogrodem.. pozwoliłabym sobie na jeszcze jednego psiaka.. ale niestety.. monia3a napisał(a):a dodam jeszcze, że chcę wziąć jeszcze jednego piesia na stałe do domu:lol: to życzę cieszenia się z przyszłego psiaka.. i pozdrawiam..:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Oj, ja jak mieszkałam z rodzicami to o psie mogłam sobie tylko pomarzyć :-( , świnki morskie, chomiki czy myszy OK ale kot czy pies wykluczone :mad: a teraz jak już zostali sami jak wszystkie dzieci się wyprowadziły to oczywiście jest sunia pudliczka :eviltong: tak to już jest :evil_lol: Teraz w połowie może września chcę przygarnąć ON, no i oczywiście znajdę go tu :loveu: Quote
zdrojka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No wreszcie coś wiadomo, mówiłam, że wszystko ok :p A fotek już się nie mogę doczekać... Quote
eria Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 :loveu: :loveu: :multi: :multi: no proszę jakie szczęśliwe zwierzątko :loveu: :loveu: tylko WIĘCEJ ! WIĘCEJ FOT !:cool3: Quote
Guest monia3a Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dariaopole Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ruda - tylko tyle ??? Chcemy więęęęęcej !!!! fotki superaśne, piękny Chupi z koleżanką :loveu: a jeśli chodzi o facetów to mój jest podobny jak rudej niby udaje że go psiaki nie obchodzą a sam zadecydował o trzecim :diabloti: powiedział :" dzwoń , że za kilka dni po nią przyjeżdżamy ":evil_lol: no ale zazdrosny to jest bo częściej miziam je a nie jego :cool1: Quote
ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dzis dogadywanie się Chupiego z Lolką szło nam znacznie lepiej tzn Lolita juz nie atakuje choc nie jest wylewna -poprostu stoi i obserwuje. Chupi swobodnie wokól niej biega , skacząc na mnie ( ogolnie tego nie cierpię ale coż na naukę przyjdzie jeszcze czas) a ona tylko stoi jak posąg i patrzy. Teraz Chupi sam lezy na trawie przed domem i obserwuje.;) Martwi mnie ta tylnia lapa z koślawymi paluchami. Według mnie to jest pozostałosc po jakims urazie:roll: ale we wtorek po wizycie u weta wszystko wam napiszę. Monika dziękuję za wstawienie zdjęc.Myśle ,ze przez weekend zrobie lepsze bo wczoraj bylismy wszyscy okropnie zmeczeni;) Quote
ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Być moze jeszcze jakies fotki poszły do Mysi_Zabrze bo wysyłałam jej zdjęcia KIllera wiec napewno wstawi jesli otrzyma:p Quote
Martinee Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 sliczny a na dogo szukają azjaty w przygarne psa :P Quote
haker11 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Super że psiak już w nowym KOCHAJĄCYM domku!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Diana S Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 haker11 napisał(a):Super że psiak już w nowym KOCHAJĄCYM domku!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Pies w nowym domku?? a to nowina...:p Quote
Martinee Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Diana S napisał(a):Pies w nowym domku?? a to nowina...:p chcias powiedziec super nowina Quote
eria Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 piękna obróżka na pięknym szczęśliwym psie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts