Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruda76 napisał(a):

Trochę się sprawy pokomplikowały bo Lolka nie akceptuje Chupiego.

Ona jest po prostu zazdrosna o niego caly czas byla sama a tutaj tak nagle ( dla niej) pojawil sie nowy czlonek rodziny...

ruda76 napisał(a):
Wogole ja jej jeszcze takiej nie widziałam .:-o Warczy nawet na nas.:mad: Ja myślalam ,ze sprawimy jej frajde ,ze przyjechał do niej chłopak a ona go poki co nie cierpi.

Ona sie czuje zagrozona, chce wam nawet pokazac ze nowy pies jej sie nie podoba...a moge zapytac jak sie poznali jak przyprowadzilas psa do domu?

ruda76 napisał(a):
Byc moze ona nie lubi wogole psow w wieku szczenięcym ale o tym nie melismy sie okazji przekonac bo nie było u nas szczeniat.

mysle niekoniecznie szczeniat bo wlasciwie to duzy pies...moze troche zabawowy...oni musza sie dotrzec...Twoja suka jak zrozumie ze on zostaje u Was i nie ma sily by bylo inaczej ustawi sobie "malego" zobaczysz...

ruda76 napisał(a):
Dzis lub jutro wezmę ich oboje na spacer do lasu byc moze tam Lolka zmieni zdanie i sie trochę uspokoi -teraz cały czas się izoluje od niego a jak Chupi skacze za blisko jej pyska to probuje go złapac.

tak na polu psy calkiem swietnie zachowuja sie wzgledem siebie...moze nawet milo Cie zaskoczyc Lolka...
pisz, prosze jak bedzie po spacerze z psiakami...:p

Posted

Chupi jest bardzo zrownowazonym psiakiem.Wczoraj jechał do weta z Zuzią w 2 klasie w aucie i był bardzo grzeczny ( czytaj nic nie zrobił czego nie wypada robic w samochodzie)
U weta wyściskał sie z dr pokazał wszystko ( albo nic ) co miła do pokazania, szwy gdzies zniknęły , dostał dobrych cukiereczkow po czym pozegnalismy sie z wetem i uwaga....Chupi sam zapakował sie do auta:crazyeye: Wczesniej był wsadzany po czym cała drogę paralizował go strach a teraz ....:multi:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Madra psina;)

Ruda a może jakieś foto;)?

Foto najszybciej w weekend;) Dopiero wyjechał ode mnie kowal a ja padam na twarz a tu jeszcze zabawa z Chupim mnie czeka:cool3: bo chłopak siedział w kojcu ;)

Posted

strach mysleć, ale może ona popełniła samobójstwo i on ją tylko przyniósł...
gdzie są zdjecia?? bo to,że były kilka stron temu to już dawno i nie prawda :evil_lol:

Posted

ruda : ty poprostu zgotuj w końcu psom ten rosół daj im po jednej kurce i może bedzie spokój a sąsiadka niech się w końcu zajmie tym swoim drobiem !!!! bo same się pchaja pod zęby twoich morderców :evil_lol:

Posted

ona o tamtych nic nie wie:shake: dzis widziała tylko jak Chupi rano latał za jedną ktorą udało sie uratowac.
One jakims cudem wchodzą a drogi ucieczki nie znają:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
:evil_lol: oo co ja czytam :evil_lol: Chupi se kurczaczka upolował :evil_lol: hehehe

Dziewczyny dajcie spokoj :roll: pomyślcie o kurach:-o

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ciekawe czy jest forum kuro-maniaków :roll: :razz:

hahaha też jestem ciekawa czy takie jest...:cool3:
faktycznie Pani od kury powinna pilnować aby się ptaszki nie pchały...
do pyska...:lol:
no bo taka pokusa który psiak by takiej kurki na rosół nie przyniósł
swojej Panci...:evil_lol: