Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zjawiam się na zaproszenie Garysi@ Będę zaglądać do suni, śliczna jest, na pewno szybko znajdzie dom. Zapisuję sobie wątek :)

Witaj!!!

Wspaniale, że jesteś u Lunki!!1

Posted

Witam,

jestem na zaproszenie.

Stałej już nie dam rady dać, bo choć jeden "mój"  podopieczny ma DS, to już wczoraj tę deklarację dałam dla Chani od Ayame i  elik.

Poproszę o konto, wpłacę coś jednorazowo.

Posted

Witam,

jestem na zaproszenie.

Stałej już nie dam rady dać, bo choć jeden "mój"  podopieczny ma DS, to już wczoraj tę deklarację dałam dla Chani od Ayame i  elik.

proszę numer konta

Witam,

jestem na zaproszenie.

Dziewczynki pięknie Wam dziękujemy :):):)

Gabrysia prześle numer konta, bo ja znowu skasowałam :(

Posted

Paula, bardzo dziękujemy!!!

Masz moje konto, czy Ci podać?

Gabrysiu, jeśli możesz, to podaj proszę, bo gdzieś pewnie jest, ale musiałabym się przekopywać przez te wszystkie przelewy;)

Oj tam, oj tam nie uparte, tylko dobrze wiem, że Baksik też pieniążków potrzebuje ;)

Dzięki wielkie :)

Aguś, a który nie potrzebuje? :( Bazarek nie byłby tylko na Baksika i nie będzie, bo dużo więcej psiaków w potrzebie.

Posted

dziękuje Agusia za zaproszenie do tej ślicznoty!

ciesze się ogromnie, że zajęła miejsce po Zosi w dobrym miejscu:)

DS przyjdzie szybko, to pewne:) widziałam, że już halszka się zgłosiła do ogłoszeń, ale ja też zrobię jakieś na swoją rekę, bo tego nigdy za wiele no i wpłacę grosik...ale niestety dopiero pod koniec miesiąca:(

Posted

Ja się zastrzelę,jak wstawić banerek ???

Banerek Toto udało mi się wkleić - nie wiem kompletnie jak,banerek dropiatej suni równiez,ale kliknięcie na banerek nie przekierowuje na wątek,a u Lunki nie udaje i się wkleić nawet nic poza linkiem,przekierowującym na zdjęcie.

POMOCY !!!! Ale tak detalicznie,jak krowie na rowie

Posted

Jestem na zaproszenie u ślicznoty. Finansowo niestety nie mam jak pomóc.

Witaj u Lunki:):)

zaglądam do dziewczynki :) ciekawe jak minęła pierwsza nocka

Nocka minęła dobrze, rodzina Lunką zachwycona :)

Agusia napisze więcej bo rozmawiała z Paulinką.

dziękuje Agusia za zaproszenie do tej ślicznoty!

ciesze się ogromnie, że zajęła miejsce po Zosi w dobrym miejscu:)

DS przyjdzie szybko, to pewne:) widziałam, że już halszka się zgłosiła do ogłoszeń, ale ja też zrobię jakieś na swoją rekę, bo tego nigdy za wiele no i wpłacę grosik...ale niestety dopiero pod koniec miesiąca:(

Witaj u Lunki:):)

Przyszłam na zaproszenie Gabi i AgusiP ,Lunka cudna,taka zwiewna i delikatna,teraz jestem kompletnie bez kasy,ale przypomnijcie mi w lutym o dzziewczynce

Dziękujemy za przybycie:):)

Posted

Banerek Toto udało mi się wkleić - nie wiem kompletnie jak,banerek dropiatej suni równiez,ale kliknięcie na banerek nie przekierowuje na wątek,a u Lunki nie udaje i się wkleić nawet nic poza linkiem,przekierowującym na zdjęcie.

Sposobów jest kilka, ale jeden ci opiszę.

Otwórz sobie Dogomanię 2 razy w dwóch różnych oknach.

Kliknij na ikonki zmniejszające okna, tak żebyś obydwa okna miała otwarte na monitorze.

W jednym oknie wejdź w ustawienia i edytuj sygnaturę.

W drugim oknie miej np tą stronę, na której ja teraz piszę.

Przeciągnij mój banerek myszką do swojej sygnatury i zapisz:)

Posted

To magiczne zaklęcia na banerek Luny ;) Wklej to w podpis, ale przed zatwierdzeniem podpisu usuń obie "@" - z przodu i z tyłu. Gdybym ich nie wstawił to nie widziałabyć tekstu, tylko aktywny banerek.

[@URL=http://www.dogomania.com/forum/topic/144802-lunka-pom%C3%B3%C5%BCmy-jej-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko/] [img]http://i57.tinypic.com/17eq68.jpg[/IMG@] [/URL]

Zauważ, że pierwszy link to adres wątku, a drugi link to adres grafiki, który poznasz po wybraniu opcji na myszy "otwórz grafikę w nowej karcie". Zapisz sobie ten wzór i zastępuj te linki innymi dla innych wątków i grafik. I nie zapomni o usuwaniu małp ;) Linki wyróżniłem kolorem:

[@URL=http://www.dogomania.com/forum/topic/144802-lunka-pom%C3%B3%C5%BCmy-jej-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko/] [img]http://i57.tinypic.com/17eq68.jpg[/IMG@] [/URL]