mari23 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Też nie znam Bambino.. jak 95 % ludzi na dogo ;) ale napisałam pw z zapytaniem, chociaż spróbuję się dowiedzieć o cenę i warunki, inaczej nie wiem jak pomóc :[ wszystko zostanie po staremu, a największe mrozy przed nami... na bezpłatne dt nie ma co liczyć bezpłatne DT zapsione ma maxa, adopcje stanęły, jak zaklęte :( Quote
bric-a-brac Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Myśli mi jakoś krążą wokół suni. A swoją drogą, takie zapsione miejsce jak większy dt czy hotel, gdzie słychać częste szczekanie, jak Tyczka by się tam odnalazła? Pewnie samotna osoba byłaby dla niej idealna. Quote
Agnieszka103 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Poproszę dane do przelewu. Chciałabym wpłacić skromne 10 zł Quote
DORA1020 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Dzisiaj w nocy bylo u nas -18stopni.... :( Quote
DORA1020 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Wczoraj wetka pobrala Aronowi wymaz z ucha. Quote
elik Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 ...Potrzebne sa ogloszenia.Proszę o tekst (ja nie mam talenta :) ) Rozumiem, że telefon i adres e-mail taki jak w ogłoszeniach Brysia ? ...A jak nie dom to moze dt tam gdzie nieduzo psiakow. Przepraszam,ze krece nosem.....ale chcialabym dla suni znalezc wspanialy domek,wiem co sunia czuje,albo przynajmniej mi sie zdaje,ze wiem...Nie przepraszaj. To bardzo dobrze, że szukasz dla suni najlepszego lokum. Też bym tak robiła. Quote
DORA1020 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Dziekuje... :) Ja tez nie mam talenta.... moze poczekamy na Tyske,zawsze udaje jej sie napiosac cos sensownego... :) W tym tygodniu chcialbym tam zajrzec i zrobic jej pare fotek. Ale tak sie boje tam isc,tak mi szkoda suni.... :( Quote
DORA1020 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Ku pokrzepieniu serc http://www.dogomania.com/forum/topic/83220-jantarsmutny-psiak-pojechał-do-wspaniałego-domu/page-28str.28.....tak dlugo staruszek czekal na dom.....ale sie doczekal... :) Quote
mari23 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ku pokrzepieniu serc http://www.dogomania.com/forum/topic/83220-jantarsmutny-psiak-pojechał-do-wspaniałego-domu/page-28str.28.....tak dlugo staruszek czekal na dom.....ale sie doczekal... :) jakaż dobra wiadomość - rzeczywiście ku pokrzepieniu serca ! Quote
DORA1020 Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Aron ma niestety gronkowca...zaawansowane..... potrzebne antybiotyki,i to zastrzyki,bo wetka mowila,ze na niego nie ma tabletek,w takim stanie to juz zastrzyki,no i krople... martwie sie kto poda te zastrzyki...... :( Quote
Anula Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Gdyby były lepsze zdjęcia by można było psiaki ogłaszać chociaż.Ten malutki jest fajny,może szybko by znalazł dom.Tam widzę koło niego chleb tylko. Dorka podaj mi dane do przelewu wpłacę grosik na te psiaki chociaż. Quote
DORA1020 Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Dziekuje Tyska za wstawienie zdjec malego... :) nawet nie wiem jak ma na imie....musze zapytac.I mam jeszcze zdjecia 2 kotkow,ale robione w lecie. Quote
sharka Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 zapraszam na bazarek: http://www.dogomania...ńskich-do-1701/ Quote
Beta1 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Ku pokrzepieniu serc http://www.dogomania.com/forum/topic/83220-jantarsmutny-psiak-pojechał-do-wspaniałego-domu/page-28str.28.....tak dlugo staruszek czekal na dom.....ale sie doczekal... :) Podczytuję wątek..i widzę, że Dora 1020 pisze o naszym Jantarku☺. Jedyne jak mogę pomóc to zadeklarować 50 pln dla suni miesięcznie . trzymajcie się! 1 Quote
asiuniab Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Też nie znam Bambino.. jak 95 % ludzi na dogo ;) ale napisałam pw z zapytaniem, chociaż spróbuję się dowiedzieć o cenę i warunki, inaczej nie wiem jak pomóc :[ wszystko zostanie po staremu, a największe mrozy przed nami... na bezpłatne dt nie ma co liczyć i jak czy Bambino dała znać? To byłby dla Tyczki dobry dt Quote
sharka Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Bambino nie odpowiedziała na pw, pewnie nie zajrzała jeszcze na dogo :] Quote
Anula Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Bambino nie odpowiedziała na pw, pewnie nie zajrzała jeszcze na dogo :] To może zadzwonić? Posiadam nr.tel.jak by co. Quote
DORA1020 Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Podczytuję wątek..i widzę, że Dora 1020 pisze o naszym Jantarku☺. Jedyne jak mogę pomóc to zadeklarować 50 pln dla suni miesięcznie . trzymajcie się! Bardzo dziekuje Beta...:) moze i suni sie uda,tak jak Jantarkowi.Tylko,ze Jantarek znalazl swoj dom. Quote
Recommended Posts