Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też nie znam Bambino.. jak 95 % ludzi na dogo ;) ale napisałam pw z zapytaniem, chociaż spróbuję się dowiedzieć o cenę i warunki, inaczej nie wiem jak pomóc :[ wszystko zostanie po staremu, a największe mrozy przed nami... na bezpłatne dt nie ma co liczyć

bezpłatne DT zapsione ma maxa, adopcje stanęły, jak zaklęte :(

Posted

Myśli mi jakoś krążą wokół suni. A swoją drogą, takie zapsione miejsce jak większy dt czy hotel, gdzie słychać częste szczekanie, jak Tyczka by się tam odnalazła? Pewnie samotna osoba byłaby dla niej idealna.

Posted

...Potrzebne sa ogloszenia.

Proszę o tekst (ja nie mam talenta :) ) Rozumiem, że telefon i adres e-mail taki jak w ogłoszeniach Brysia ?

...A jak nie dom to moze dt  tam gdzie nieduzo psiakow.
Przepraszam,ze krece nosem.....ale chcialabym dla suni znalezc wspanialy domek,wiem co sunia czuje,albo przynajmniej mi sie zdaje,ze wiem...

Nie przepraszaj. To bardzo dobrze, że szukasz dla suni najlepszego lokum. Też bym tak robiła.
Posted

Dziekuje... :) Ja tez nie mam talenta.... moze poczekamy na Tyske,zawsze udaje jej sie napiosac cos sensownego... :) W tym tygodniu chcialbym tam zajrzec i zrobic jej pare fotek. Ale tak sie boje tam isc,tak mi szkoda suni.... :(

Posted

Aron ma niestety gronkowca...zaawansowane..... potrzebne antybiotyki,i to zastrzyki,bo wetka mowila,ze na niego nie ma tabletek,w takim stanie to juz zastrzyki,no i krople... martwie sie kto poda te zastrzyki...... :(

Posted

Gdyby były lepsze zdjęcia by można było psiaki ogłaszać chociaż.Ten malutki jest fajny,może szybko by znalazł dom.Tam widzę koło niego chleb tylko.

Dorka podaj mi dane do przelewu wpłacę grosik na te psiaki chociaż.

Posted

Też nie znam Bambino.. jak 95 % ludzi na dogo ;) ale napisałam pw z zapytaniem, chociaż spróbuję się dowiedzieć o cenę i warunki, inaczej nie wiem jak pomóc :[ wszystko zostanie po staremu, a największe mrozy przed nami... na bezpłatne dt nie ma co liczyć

i jak czy Bambino dała znać? To byłby dla Tyczki dobry dt

Posted

Podczytuję wątek..i widzę, że Dora 1020 pisze o naszym Jantarku☺.

Jedyne jak mogę pomóc to zadeklarować 50 pln dla suni miesięcznie .
trzymajcie się!

Bardzo dziekuje Beta...:) moze i suni sie uda,tak jak Jantarkowi.Tylko,ze Jantarek znalazl swoj dom.