Guest TyŚka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Póki co wpłacę ( w lutym) jednorazową ale będę miała Tynie na uwadze. Proszę o dane do przelewu Dziękujemy :) Właśnie Dora, mamy już konto? Ktoś udostępnia? :) Ciocie, wszystkie które tu zaglądają (bo wujków chyba nie ma?), bardzo Wam dziękujemy za obecność :) Tak niewiele brakuje do tego, by Tyczka mogła trafić w bezpieczne miejsce. :) Quote
gluchypies Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Z mojego bazarku będzie na Tyczkę 81,25 zł :) zawsze to dodatkowy grosz :) Jak tylko dojdą wszystkie wpłaty to zrobię przelew! 2 Quote
Guest TyŚka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Z mojego bazarku będzie na Tyczkę 81,25 zł :) zawsze to dodatkowy grosz :) Jak tylko dojdą wszystkie wpłaty to zrobię przelew! Cudownie :) Ciocie, brakuje nam 45zł deklaracji! Tak niewiele... Quote
asiuniab Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Tysiu, już widać wielkie okno i te słońce, które musi dla Ciebie zaświecić:) Quote
Radek Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ciocie, wszystkie które tu zaglądają (bo wujków chyba nie ma?) Jak to nie ma wujków? Dziękuję za zaproszenie. Dzisiaj nie jestem w stanie odpowiedzialnie zadeklarować stałych wpłat na czas nieokreślony dlatego tylko się wpisuję. Po pierwszym zobaczę jak stoję z deklaracjami i postaram się coś znaleźć w kieszeni. Quote
Guest TyŚka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Jak to nie ma wujków? Dziękuję za zaproszenie. Dzisiaj nie jestem w stanie odpowiedzialnie zadeklarować stałych wpłat na czas nieokreślony dlatego tylko się wpisuję. Po pierwszym zobaczę jak stoję z deklaracjami i postaram się coś znaleźć w kieszeni. W sensie - w temacie, jak byli to przepraszam i zapraszam ich podwójnie, bo jednak dogomanię opanowała płeć piękna ;) I witamy bardzo ciepło Wujaszka :) Quote
ALMA2 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ja malutko dołożę dla Tyczki, bardzo malutko tylko 5 zł - stałych deklaracji. 2 Quote
mk999 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Wpłata jednorazowa w lutym, proszę o nr konta Quote
Ika136 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ika136 bardzo dziekuje za stala.... :) /znowu mi nie wychodzi cytowanie/ Dzieki Tobie juz niewiele zostaje zeby byl komplet. Cieszę się,że choć troszkę mogę pomóc. Quote
DORA1020 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Ja malutko dołożę dla Tyczki, bardzo malutko tylko 5 zł - stałych deklaracji. Bardzo dziekuje ALMA...:) kazdy grosik na wage zlota...:) Quote
DORA1020 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Cieszę się,że choć troszkę mogę pomóc. A jak ja sie ciesze :D Quote
DORA1020 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Wpłata jednorazowa w lutym, proszę o nr konta Podane....bardzo dziekuje za pomoc Tyczce...:) Quote
DORA1020 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Póki co wpłacę ( w lutym) jednorazową ale będę miała Tynie na uwadze. Proszę o dane do przelewu Numer konta podany.Bardzo dziekuje....:) Quote
DORA1020 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Oby ta kobieta się nie rozmyśliła... Brakuje już tak niewiele, by zapewnić Tyni bezpieczeństwo... im szybciej, tym lepiej. Prosimy, niech ktoś jeszcze dołączy! Tak,brakuje juz tylko 40zl Bardzo prosze kto dorzuci grosik???? No i........pojechala.......... dzisiaj o 9tej Tyczka pojechala do DT ryczala ta kobieta,ryczlam ja....... nigdy wiecej takich dramatow............................... juz wczoraj wiedzialam,ze pojedzie,ale balam sie pisac,balam sie myslec...... mam tylko nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze Cioteczki z Krakowa......ktora mieszka blisko? Kto moze odwiedzic Tynie i ja poglasiac? Do weta jeszcze za wczesnie,nie ma takiej potrzeby,zeby na cito,niech Tyczka na razie pozna swoj dom i swoich nowych ludzi. Koszt transportu 100zl 1 Quote
DORA1020 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Z mojego bazarku będzie na Tyczkę 81,25 zł :) zawsze to dodatkowy grosz :) Jak tylko dojdą wszystkie wpłaty to zrobię przelew! Bardzo dziekuje :) pewnie,ze zawsze to dodatkowy grosz.....a i za transport musze zaplacic,wielkie dzieki:) Quote
DORA1020 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Jak to nie ma wujków? Dziękuję za zaproszenie. Dzisiaj nie jestem w stanie odpowiedzialnie zadeklarować stałych wpłat na czas nieokreślony dlatego tylko się wpisuję. Po pierwszym zobaczę jak stoję z deklaracjami i postaram się coś znaleźć w kieszeni. Witamy u Tyni...juz w DT....:) i bardzo sie uciesze jak cos znajdziesz w kieszeni......:) Quote
elik Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Super wiadomość !!! Dziewczynka wreszcie będzie miała godne warunki do życia. Zadzwonię do pani Ewy i zapytam czy mogę odwiedzić Tynię, ale to na pewno dopiero za kilka dni. Najpierw musi się sunia zaaklimatyzować, przyzwyczaić do nowych warunków, zakumplować się z nową opiekunką i dopiero wtedy zadzwonię :) DORA gratulacje !!! Dzięki Twojemu uporowi Tynia dostała szanse na dobrą jesień życia :) Teraz może czas na Brysia... ??? 1 Quote
bric-a-brac Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 O jak to dobrze! Bardzo, bardzo się cieszę! Dora, deklaracje słać na to samo konto co wcześniej? Gratuluje! :) Quote
Elisabeta Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Bardzo się cieszę, Tyniu... :) Będzie dobrze... I Elik blisko... :) Quote
elficzkowa Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 No i czytam i ryczę... ze szczęścia oczywiście . Tyniu - wszystkiego dobrego . DORA - udało się !!! Quote
Nette Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Ale sie cieszę :) Leżała mi sunia na sercu. Dajcie nr konta, wpłacę parę groszy jednorazowo. DORA - nie płacz! Teraz będzie tylko lepiej :) Quote
Radek Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Witamy u Tyni...juz w DT.... :) i bardzo sie uciesze jak cos znajdziesz w kieszeni...... :) Postaram się znaleźć:) Quote
Recommended Posts