Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To są dwa DT czy jak ?

Bo tu Nutusia pisze, że znajomego znajomej a Kejciu u kogo załatwiłaś ?

Chyba, że Ty jesteś ta "znajoma" hi :D

Może już póżno i nie kumam...ehh

Łomianki załatwiła kejciu, ale na dzisiaj do 21. Potem, miał być dogomaniacki tymczas tymczasowy do soboty na Grochowie. Potem????. Na szczęście, włączyły się Warszawskie Onki z fb i ktoś z nich dał tymczas chłopakowi :). Tak mi to sie składa :)

Dokładnie tak jak wydedukowała Konfirm :) Od wczoraj chłopak bezpieczny w "docelowym DT" w Warszawie ;)

Chciałam jeszcze raz podziękować ludziom dzięki którym ta akcja się udała. Dzięki zaangażowaniu wielu osób, z których część rozmawiała ze mną po raz pierwszy w życiu, ten uroczy pies jest bezpieczny :)

BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ 0heart.gif0heart.gif

A swoją drogą przed chwilą dzwoniła Pani i pytała czy ogłoszenie Pepki aktualne :) Z satysfakcją powiedziałam jej, że nie ;) :)

Posted

Znałam rasę kandel bery mazowiecki podpalany, a teraz jest nowa: kandel bery radyski dropiaty...? ;)

Dobre :) Faktycznie, dużo tam dropiatych płci obojga i w różnych rozmiaro - wzrostach :D

Posted

Oddzwaniaj biegusiem i mów, że załatwimy pepkopodobną psinę rasy radyskiej!!!! ;) :)

Dobre :) Faktycznie, dużo tam dropiatych płci obojga i w różnych rozmiaro - wzrostach :D

To prawda, sporo tam takich dropiatków ;)

Dzisiaj rozmawiałam z Panią Pepki, wszystko u nich w porządku :) Pepka już się zaaklimatyzowała, nie sprawia kłopotów (no poza jedną kupą na łóżku ale to dlatego, że bolał ją brzuszek ;)). Kanapę uznała za swoją do tego stopnia, że kiedy przyszła Babcia i chciała na niej usiąść to dropiata paskuda głośną ją obszczekała :D Cała rodzina bardzo pokochała maluszka a sunia świetnie się odnalazła w swoim domu.

Oby jak najwięcej takich bezproblemowych adopcji :)

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj wpłynęło na moje konto 50zł od Pani Małgosi - właścicielki Pepki, bardzo dziękuję :) Tym samym dług Pepitki został wyzerowany i jeszcze parę złoty dostał Rudzik :)

A takie wieści dostałam dzisiaj: "Pepka bawi się, biega, chodzi na dłuuugie spacery, jest z nami jakby od zawsze. Pozdrawiamy serdecznie Pepka z rodziną"

1761798_PepitkaDS2.jpg

:)

Posted

I imię jakby... zostało ;)
Pepitka - szczęściara z Ciebie, Dziewczyno :)

Z tym imieniem to nie do końca tak, podobno synowie Pani Małgosi mówią do niej... Cosa Nostra ;) Jak dla mnie może się nawet nazywać Violetta Villas, najważniejsze że jest szczęśliwa i kochana :)

• 6 months later...
  • 5 months later...