URIA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Hahahahaha:diabloti: Narie mówisz...hmmmm....no to właśnie tam gdzie my!!!!:diabloti: W tym tygodniu się wszystko jeszcze doprecyzuje, czy jedziemy na 100%, bo działka jest koleżanki , która będzie walczyć o urlop 2 na maja...jeśli nie wyjdzie to mamy plan B - Dolistwo nad Biebrzą. Jeśli ostatecznie zostanie Narie to koniecznie jakis spacer goldkowy proponuję:cool3: Jak tylko będę coś wiedzieć dam ci znać na PW. :lol: Oby tylko pogoda była...:roll: Quote
Gazuś Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Aaay, super :lol: Wreszcie się pozna troche Dogomaniaków z grupy VIII :evil_lol: My dokładniej będziemy w miejscowości Kretowiny :lol: Z Goldenem i Berneńczykiem :lol: Będziemy tam już w Sobote, do Środy :lol: Koniecznie trzeba się spotkać :evil_lol: A na wystawę jedziecie? Quote
cuciola Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 a u mnie 30 kwietnia sa proby uzytkowe dla labradorow...jade ozbaczyc..mam nadzieje ze uda mi sie porobic fotki z bazantami :grins: Quote
aleb Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 O, wiedże, że temat w końcu ruszył porządnie :cool3: cucciola koniecznie zrób fotki :) Quote
cuciola Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 zrobie zrobie! mam nadzieje ze pogoda dopisze! :happy1: pszyszla cuci..rozruszala temat :saint1: Quote
URIA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 co to znaczy ładną głowę...?Jakie są kryteria ładnych i brzydkich głów...serio pytam bo sie nie znam zupełnie. Quote
Gazuś Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ładna głowa - liczy się wrażenie ogólne. Głowa ma być mocna, ale nie za ciężka. Ma być dobry stop, ładnie ustawione ciemne oczki w kształcie migdałów, dobrze osadzone uszka :lol: To się wszystko składa w całość :lol: Delta, pisz z jakiej hodowli mała! :lol: URIA c- Czy Wy też jedziecie do Kretowin, czy do jakieś innej miejscowości? :lol: Quote
URIA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Gazuś właśnie jestesmy w trakcie ustalania wszystkiego. Działak kumpeli padła niestety i zarezerwowaliśmy domek w Kretowinach na Leśnej Polanie - Kretowiny 8. To daleko od was? Na wystawę chcielibyśmy pojechać, ale nie wiem czy się uda - muszę znaleźć jakąś opcje transportu - PKS? Nie znam terenu więc muszę poszperać;) W każdym razie jak nic się nie zmieni...tfu ...tfu.... To się widzimy:multi: Quote
Gazuś Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Pod 8? :lol: My (chyba :evil_lol: ) w 10B :lol: Czyli wydaje się, że bardzo blisko :lol: Zresztą, napisałam Ci priva :lol: O sunie będziecie wystawiać, jak podrośnie? Quote
cuciola Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 czesc wam! bylam na zakupach w ogrodniczym :Rose: kupilam tatusiowi cebulki kwiatkow dalii...jak za 2 tygodnie przyjade do Polski to sobie zasadzi! on tam lubi w ogrudku siedziec i sadzic i podlewac! w tym samym sklepie jest tez zoologiczny...ahh jak z miekim sercem ogladalam znowu male miseczki,smycz i legowisko :sad: ale kupie jak bede w Polsce bo niektorze rzeczy takie jak smycz i miski dalam do schroniska dla biednych pieskom...cchyba za smutno by mi bylo jakby nowy piesek mial uzywac cudowne rzeczy Simby..a w schronisku na pewno sie przyda i punkt dnia...babcia podarowala mi fajny pluszowy breloczek do kluczy..taka mala maskoteczka labcia...taki piekny kremowy :iloveyou: Quote
Gazuś Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Eeej, tez chce taki brelok :lol: Ale z Goldasem :lol: A smyczki spokojnie, zdążysz wszytsko pokupywać :lol: Wlasnie, Ciuciola, przyjedziesz może do Polski jak będzie Światówka? Quote
cuciola Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 tak wlasciwie to ten brelok to golden :jumpie: bo dopatrzylam sie na metce pisalo...ale nie widac ze to golden bo pewnie mlody i tylko na uszkach ma dluzsze futerko... ehh pierwszy raz pomylilam labka z goldenem :eek2: widzialam tez byl taki jakby labek bo na uszach mial krotsze futerko ale jakos chudy czy cos i wzielam goldena hihi moze mi chlopak zrobi zdjecie bryloczka jak poprosze... a swiatowka i tak daleko od Katowic w miare...ja tam latem to nie na swiatowki tylko po 10 lipca to ja do Krzysi pedze po maluszka mam nadzieje! a za tydzien w niedzele beda aportowac bazanty hihih :jumpie: tzn prace uzytkowe aport itp Quote
Gazuś Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Też bym sobie pooglądała... :lol: A na Światowej wstyd się nie pojawić! :lol: Quote
cuciola Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 eee tam Gazus...ja teraz to w innym swiecie jestem jakos.o niczym mi sie nie chce myslec..a latem to bede myslec o szczeniaku a nie tam o swiatowce! tym bardziej ze tatus juz skonczyl czempionat to kogo ja mam ogladac hihi :diabloti: a tak an powaznie to chcialabym sie pojawic ale chyba nie wyjdzie...ale kto wie... ale pierwszenstwo na pewno bedzie mial szczeniaczeka nie wystawy... :P ide na kolacje a potem troche nauki.. a ty Gazus czym sie na codzien zajmujesz? wielku nawet na dogomanii teraz nie ma wiec nie wiem czy pytac o studia czy o prace :thinkerg: troche tu musze popoznawac bo zaniedbalam to kiedys..a widze ze sie fajnie pisze Quote
Gazuś Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jak tatuś championem to na światowej tym bardziej. OT, może zw.św. zostanie! :lol: Może i championów tam w klasach będzie więcej niż w otwartych :lol: A ja, no cóż, jeszcze się ucze :lol: Później weterynarię planuje... Planuje, bo zawsze się może jeszcze troche zmienić :lol: Ale wydaje mi się, że przy tym zostanie. Kiedyś jeszcze chciałam onkologiem zostać, ale zwierzaki przewyższają wszytsko :lol: No i łatwiej hodowlę prowadzić jak się wetem jest. A hodowlę też mam w planach. No, za kilka lat. :lol: Quote
cuciola Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 tatus pieskow wraca do Francji... i chyba nie uda mi sie go nawet upolowac w hodowli w Krakowie gdzie teraz przebywa :splat: ja tez kiedys chcialam na weterynarie ale jestem za delikatna (nie umiem patrzec na biedne chorujace stworzonka) ale w takim razie to aby sie te twoje plany udaly! maturka w tym roku?? Quote
KarolinkaAndRoni Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cuciola a ty w jakim wieku jestes?I co własciewie robiesz ze Włoszech? Quote
cuciola Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 mam 19 lat...a we Wloszech...to dluga historia poznalam prawie 5 lat temu chlopaka i ta znajomosc ciagla sie jeszcze jak bylam w POlsce...i w koncu po skonczeniu liceum zdecydowalam sie wyjechac na studia do Wloch i przy okazji mam juz teraz bliso mojego faceta... na wszelkie pytania odpowiem hihi :D Quote
KarolinkaAndRoni Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ale fajnie ja tez mam 19 lat:)ale dopiero teraz pisze mature:)To juz za 2 tygodnie:( ( boje sie jak niewiem) A jak sobie z jezykiem poradzilas??? Quote
cuciola Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 wloskiego uczylam sie dodatkowo w ostatniej klasie gimnazjum.. a potem w liceum (nudno mi blo jak nie wiem bo podrozujac czesto do chlopaka juz to co na lekcjach mowili to wiedzialam) potem zdalam maturke sobie z angielskiego i z wloskiego..oby dwa na poziomie rozszerzonym a wloski nawet 100% :D jupi! bedzie dobrze na maturce..jaki temat masz na polaku i z czego zdajesz? ja mialam porownanie renesansu z barokiem (architektura,sztuka,literatura) Quote
Gazuś Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Delta napisał(a):Ja tez :razz: a potem jeszcze specjalizacje z okulistyki wet. w Londynie bym chciala zrobic <marzenia>:lol: Ale tyle lat jeszcze :cool3: Tymczasem kuje jakies bryły :roll: co na nic mi sie nie przyda... Hmm, okulistykę w Londynie... Jak dr Garncarz :lol: A my akurat na matmie też bryłki mamy :evil_lol: Jutro klasówa :lol: Quote
KarolinkaAndRoni Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Z polskiego mam temat"Honor i godność jako wartości bohaterow literackich.Omów na wybranych przykładach" a zdaje Angielski,Geografie i Biologie:)) Quote
KarolinkaAndRoni Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A co na to Twoi rodzice na przeprowadzke do Włoch?? Quote
URIA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Czuje się staro w waszym towarzystwie;) :diabloti: Quote
Gazuś Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Uria a Ty ile masz lat? :evil_lol: Delta - w Łodzi nas niestety nie będzie, chociaż bym baaardzo chciała. Teraz badania robimy i przez to fundusz wystawowy troche trzeba zmniejszyć :-( No i oczywiście nasz odwieczny wróg - dojazd. W tym roku z wystaw jeszcze tylko Dobre Miasto, Olsztyn, Gdynia, Chojnice (może...), Sopot, Toruń (może...), Przechlewko (może...) i światowa w Poznaniu. ("może" oznacza oczywiście "Jak ktoś nas zawiezie" :lol: ) (Uria, jak chcesz to wejdz w WYSTAWY i w Grudziądz - tam na którejść stronie są fotki moje i Docenta. Łatwiej poznasz jak coś :)) Quote
Recommended Posts