Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahahahaha:diabloti: Narie mówisz...hmmmm....no to właśnie tam gdzie my!!!!:diabloti: W tym tygodniu się wszystko jeszcze doprecyzuje, czy jedziemy na 100%, bo działka jest koleżanki , która będzie walczyć o urlop 2 na maja...jeśli nie wyjdzie to mamy plan B - Dolistwo nad Biebrzą. Jeśli ostatecznie zostanie Narie to koniecznie jakis spacer goldkowy proponuję:cool3: Jak tylko będę coś wiedzieć dam ci znać na PW. :lol: Oby tylko pogoda była...:roll:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aaay, super :lol: Wreszcie się pozna troche Dogomaniaków z grupy VIII :evil_lol: My dokładniej będziemy w miejscowości Kretowiny :lol: Z Goldenem i Berneńczykiem :lol: Będziemy tam już w Sobote, do Środy :lol: Koniecznie trzeba się spotkać :evil_lol: A na wystawę jedziecie?

Posted

Ładna głowa - liczy się wrażenie ogólne. Głowa ma być mocna, ale nie za ciężka. Ma być dobry stop, ładnie ustawione ciemne oczki w kształcie migdałów, dobrze osadzone uszka :lol: To się wszystko składa w całość :lol:

Delta, pisz z jakiej hodowli mała! :lol:

URIA c- Czy Wy też jedziecie do Kretowin, czy do jakieś innej miejscowości? :lol:

Posted

Gazuś właśnie jestesmy w trakcie ustalania wszystkiego. Działak kumpeli padła niestety i zarezerwowaliśmy domek w Kretowinach na Leśnej Polanie - Kretowiny 8. To daleko od was? Na wystawę chcielibyśmy pojechać, ale nie wiem czy się uda - muszę znaleźć jakąś opcje transportu - PKS? Nie znam terenu więc muszę poszperać;)
W każdym razie jak nic się nie zmieni...tfu ...tfu.... To się widzimy:multi:

Posted

Pod 8? :lol: My (chyba :evil_lol: ) w 10B :lol: Czyli wydaje się, że bardzo blisko :lol: Zresztą, napisałam Ci priva :lol: O sunie będziecie wystawiać, jak podrośnie?

Posted

czesc wam! bylam na zakupach w ogrodniczym :Rose:
kupilam tatusiowi cebulki kwiatkow dalii...jak za 2 tygodnie przyjade do Polski to sobie zasadzi! on tam lubi w ogrudku siedziec i sadzic i podlewac!

w tym samym sklepie jest tez zoologiczny...ahh jak z miekim sercem ogladalam znowu male miseczki,smycz i legowisko :sad:
ale kupie jak bede w Polsce bo niektorze rzeczy takie jak smycz i miski dalam do schroniska dla biednych pieskom...cchyba za smutno by mi bylo jakby nowy piesek mial uzywac cudowne rzeczy Simby..a w schronisku na pewno sie przyda

i punkt dnia...babcia podarowala mi fajny pluszowy breloczek do kluczy..taka mala maskoteczka labcia...taki piekny kremowy :iloveyou:

Posted

Eeej, tez chce taki brelok :lol: Ale z Goldasem :lol:
A smyczki spokojnie, zdążysz wszytsko pokupywać :lol:
Wlasnie, Ciuciola, przyjedziesz może do Polski jak będzie Światówka?

Posted

tak wlasciwie to ten brelok to golden :jumpie: bo dopatrzylam sie na metce pisalo...ale nie widac ze to golden bo pewnie mlody i tylko na uszkach ma dluzsze futerko...
ehh pierwszy raz pomylilam labka z goldenem :eek2:
widzialam tez byl taki jakby labek bo na uszach mial krotsze futerko ale jakos chudy czy cos i wzielam goldena hihi

moze mi chlopak zrobi zdjecie bryloczka jak poprosze...
a swiatowka i tak daleko od Katowic w miare...ja tam latem to nie na swiatowki tylko po 10 lipca to ja do Krzysi pedze po maluszka mam nadzieje!

a za tydzien w niedzele beda aportowac bazanty hihih :jumpie: tzn prace uzytkowe aport itp

Posted

eee tam Gazus...ja teraz to w innym swiecie jestem jakos.o niczym mi sie nie chce myslec..a latem to bede myslec o szczeniaku a nie tam o swiatowce! tym bardziej ze tatus juz skonczyl czempionat to kogo ja mam ogladac hihi :diabloti:

a tak an powaznie to chcialabym sie pojawic ale chyba nie wyjdzie...ale kto wie... ale pierwszenstwo na pewno bedzie mial szczeniaczeka nie wystawy... :P

ide na kolacje a potem troche nauki..
a ty Gazus czym sie na codzien zajmujesz? wielku nawet na dogomanii teraz nie ma wiec nie wiem czy pytac o studia czy o prace :thinkerg:
troche tu musze popoznawac bo zaniedbalam to kiedys..a widze ze sie fajnie pisze

Posted

Jak tatuś championem to na światowej tym bardziej. OT, może zw.św. zostanie! :lol: Może i championów tam w klasach będzie więcej niż w otwartych :lol:

A ja, no cóż, jeszcze się ucze :lol: Później weterynarię planuje... Planuje, bo zawsze się może jeszcze troche zmienić :lol: Ale wydaje mi się, że przy tym zostanie. Kiedyś jeszcze chciałam onkologiem zostać, ale zwierzaki przewyższają wszytsko :lol: No i łatwiej hodowlę prowadzić jak się wetem jest. A hodowlę też mam w planach. No, za kilka lat. :lol:

Posted

tatus pieskow wraca do Francji... i chyba nie uda mi sie go nawet upolowac w hodowli w Krakowie gdzie teraz przebywa :splat:

ja tez kiedys chcialam na weterynarie ale jestem za delikatna (nie umiem patrzec na biedne chorujace stworzonka)
ale w takim razie to aby sie te twoje plany udaly! maturka w tym roku??

Posted

mam 19 lat...a we Wloszech...to dluga historia
poznalam prawie 5 lat temu chlopaka i ta znajomosc ciagla sie jeszcze jak bylam w POlsce...i w koncu po skonczeniu liceum zdecydowalam sie wyjechac na studia do Wloch i przy okazji mam juz teraz bliso mojego faceta...
na wszelkie pytania odpowiem hihi :D

Posted

wloskiego uczylam sie dodatkowo w ostatniej klasie gimnazjum..
a potem w liceum (nudno mi blo jak nie wiem bo podrozujac czesto do chlopaka juz to co na lekcjach mowili to wiedzialam)
potem zdalam maturke sobie z angielskiego i z wloskiego..oby dwa na poziomie rozszerzonym a wloski nawet 100% :D jupi!

bedzie dobrze na maturce..jaki temat masz na polaku i z czego zdajesz? ja mialam porownanie renesansu z barokiem (architektura,sztuka,literatura)

Posted

Delta napisał(a):
Ja tez :razz: a potem jeszcze specjalizacje z okulistyki wet. w Londynie bym chciala zrobic <marzenia>:lol:
Ale tyle lat jeszcze :cool3: Tymczasem kuje jakies bryły :roll: co na nic mi sie nie przyda...

Hmm, okulistykę w Londynie... Jak dr Garncarz :lol:
A my akurat na matmie też bryłki mamy :evil_lol: Jutro klasówa :lol:

Posted

Uria a Ty ile masz lat? :evil_lol:
Delta - w Łodzi nas niestety nie będzie, chociaż bym baaardzo chciała. Teraz badania robimy i przez to fundusz wystawowy troche trzeba zmniejszyć :-( No i oczywiście nasz odwieczny wróg - dojazd. W tym roku z wystaw jeszcze tylko Dobre Miasto, Olsztyn, Gdynia, Chojnice (może...), Sopot, Toruń (może...), Przechlewko (może...) i światowa w Poznaniu. ("może" oznacza oczywiście "Jak ktoś nas zawiezie" :lol: )

(Uria, jak chcesz to wejdz w WYSTAWY i w Grudziądz - tam na którejść stronie są fotki moje i Docenta. Łatwiej poznasz jak coś :))