Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihi :D no w sumie racja..ciagle sie czlowiek uczy
jejku jak mi pieska brakuje...normalnie pusta i za duzo wolnego czasu mam...i baaardzo mi brakuje czworolapnego...
moze potem dam jakies fotki z gor :P

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cuciola napisał(a):
ma zastoje..i to wielkie! ja bede pisac postaram sie...
poza tym wiele ludzi korzysta juz z innych forow :(

Noo, inne... Chociaż dla mnie troche bez sensu robić inne fora...Po co? Dla szpanu, żeby być Adminem? Tak tylko "rozprasza" się psiarzy. Lepiej, zeby byli w jednym miejscu bo więcej można zrobić wtedy!

Posted

cuciola napisał(a):
mielismy grupe VIII rozruszac i co? :(

No rozruszamy, rozruszamy :lol: Ale to trudne bo rofum odwiedza regularnie pare osób, a reszta to od biedy :-(

Posted

Wiecie co wam powiem???
Cuciola w Alpach, Gazus to Paryza sie wybiera, fajnie :evil_lol:

A my zrezygnowalismy z jakis fajnych wakacji, na rzecz psiaka :p
Ide poprzytulac sie do Polutka :loveu:

Posted

aaliw napisał(a):
Wiecie co wam powiem???
Cuciola w Alpach, Gazus to Paryza sie wybiera, fajnie :evil_lol:

A my zrezygnowalismy z jakis fajnych wakacji, na rzecz psiaka :p
Ide poprzytulac sie do Polutka :loveu:

aaliw - my również zrezygnowaliśmy. A najlepsi są znajomi, którzy z niedowierzaniem pytają:
- To wy pod psa urlop ustawiacie???
My: - ....yyyy....NO TAK!
Swoja drogą myślę, że w Beskidzie będzie równie fajnie jak w Alpach:p

Posted

hihi...kupno psa wiaze sie z pewnymi wyrzeczeniami..
ja np jak mialam Aniolka to odwiedzalam rodzicow w Polsce tylko raz w roku (latem bo mozna bylo jechac autem i bylo duzo wolnego)
samolotem niestety lecioec to za psa chca kosmiczna cene ze psa nowego bym sobie za bilet kupila :/

ale posiadanie psa ma wieeele urokow! :) czego mi teraz bardzo brakuje :(

Posted

Aaliw, Uria, no ja też właściwie letnie wakacje mam pod psa ustawiane. Ale teraz jadę do Francji na tydzień, ze znajomymi, a pies zostaje w domku (no a z nim rodzice, oczywiście). Nie wiem jak bez niego wytzrymam przez tydzień, pewnie znowu będę do niego dzwonić :cool3: (Serialnie, w tamtym roku na biwaku szkolnym rodzice do mnie dzwonili a ja tylko "Nooo dajcie mi Doooocka do słuchawki!"... Podobno aż ich ogonem "pobił"... I gadał ze mną - tzn piszczał i tak "warczał" (Taki wark, jak np przychodzi sę do domu, a on kapcia w pysk i śpiewa :loveu: )... Przywiozę mu jakieś smakołyki z Paryża... No i ewentualnie, dorwę jakieś francuskie kosmetyki dla psów :cool3:

Posted

Uria, pewnie ze w nizsze gorki tez sa fajne :razz: Pomysl sobie, ze w Alpach Tofka moglaby sie zmeczyc zdobywajac szczyty :cool3:

:eviltong: Ja urodzona prawie ze w Beskidach nigdy nie chodzilam po tych szlakach :eviltong:
Za blisko byly :evil_lol: Zawsze wolalalam w Tatry, Gorce jechac :p
A teraz glupio, ze "wlasnych" gor nie znam :oops:

Posted

Gazuś napisał(a):
Przywiozę mu jakieś smakołyki z Paryża... No i ewentualnie, dorwę jakieś francuskie kosmetyki dla psów :cool3:

:crazyeye: Gazus bedzie psa zabami i slimakami karmic :-o
Jeszcze chce mu french manicure zrobic :eviltong:

:diabloti:Daj znac jak siersc po tych slimakach :cool3: Pelno u rodzicow w ogrodzie tego pelza....to ewentualnie troche moga polapac dla Pola :diabloti:

Posted

aaliw napisał(a):
Uria, pewnie ze w nizsze gorki tez sa fajne :razz: Pomysl sobie, ze w Alpach Tofka moglaby sie zmeczyc zdobywajac szczyty :cool3:

Heh...wiesz zmęczyć to się mogę co najwyżej ja ...tak jak ostatnim razem na wycieczce w okolich szczyrku sucz po pół h dzielnego (trzeba jej to przynać) marszu - siadła...i już nie wstała - ogłosiła strajk na chodzenie. Dzięki Bogu ma bardzo przwidującą Panią, która specjalnie na tą ewentualność wzięła pusty plecak i sucz resztę wycieczki przekimała smacznie u mnie na brzuchu w plecaku. Polecam taki sport na wyrabianie kondycji...dwa dni miałam zakwasy:evil_lol:

Posted

aaliw napisał(a):
:crazyeye: Gazus bedzie psa zabami i slimakami karmic :-o
Jeszcze chce mu french manicure zrobic :eviltong:

:diabloti:Daj znac jak siersc po tych slimakach :cool3: Pelno u rodzicow w ogrodzie tego pelza....to ewentualnie troche moga polapac dla Pola :diabloti:

:lol: :lol: :lol: hehe psa piękno też się liczy

Posted

Delta szkolisz klikerem?
tez jak pojawi sie maluch chcialabym poprobowac klikera...mam fajna ksiazke Karen pyor ktorej w polsce nie ma :D
duzo juz czytalam na necie..ciekawi mnie to lecz tu we lwoszech niestety obozow klikerowych nikt nie robi...bede samoukiem :)

a ja sie po 10 lipca wybieram do Katowic juz po pieseczka jesli wszystko bedzie ok