cuciola Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 hihi :D no w sumie racja..ciagle sie czlowiek uczy jejku jak mi pieska brakuje...normalnie pusta i za duzo wolnego czasu mam...i baaardzo mi brakuje czworolapnego... moze potem dam jakies fotki z gor :P Quote
aleb Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Fotki z gór obowiazkowe :razz: Jest takie przysłowie: ''człowiek uczy się na błędach" ;) Quote
Gazuś Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 A tak w ogóle, to nie sądzicie, że to forum, tzn gr VIII czasami takie "zastoje" ma? Trzeba rozruszać :cool3: Quote
cuciola Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ma zastoje..i to wielkie! ja bede pisac postaram sie... poza tym wiele ludzi korzysta juz z innych forow :( Quote
M&M&O&I Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 no właśnie :lol: trzeba rozruszać forum :evil_lol: Quote
Gazuś Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 cuciola napisał(a):ma zastoje..i to wielkie! ja bede pisac postaram sie... poza tym wiele ludzi korzysta juz z innych forow :( Noo, inne... Chociaż dla mnie troche bez sensu robić inne fora...Po co? Dla szpanu, żeby być Adminem? Tak tylko "rozprasza" się psiarzy. Lepiej, zeby byli w jednym miejscu bo więcej można zrobić wtedy! Quote
cuciola Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 potem dam wieksza....akurat sie tak zmniejszylo :D Quote
KarolinkaAndRoni Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Fajnie zdjecie w Alpach musi byc pieknie... Quote
Gazuś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 cuciola napisał(a):mielismy grupe VIII rozruszac i co? :( No rozruszamy, rozruszamy :lol: Ale to trudne bo rofum odwiedza regularnie pare osób, a reszta to od biedy :-( Quote
aaliw Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Wiecie co wam powiem??? Cuciola w Alpach, Gazus to Paryza sie wybiera, fajnie :evil_lol: A my zrezygnowalismy z jakis fajnych wakacji, na rzecz psiaka :p Ide poprzytulac sie do Polutka :loveu: Quote
cuciola Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ja pamietam ze z aniolkiem moim to ja sie we Wloszech plazy dla psow doszukalam i w ten to sposob pojechalismy razem sobie nad morze Quote
URIA Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 aaliw napisał(a):Wiecie co wam powiem??? Cuciola w Alpach, Gazus to Paryza sie wybiera, fajnie :evil_lol: A my zrezygnowalismy z jakis fajnych wakacji, na rzecz psiaka :p Ide poprzytulac sie do Polutka :loveu: aaliw - my również zrezygnowaliśmy. A najlepsi są znajomi, którzy z niedowierzaniem pytają: - To wy pod psa urlop ustawiacie??? My: - ....yyyy....NO TAK! Swoja drogą myślę, że w Beskidzie będzie równie fajnie jak w Alpach:p Quote
cuciola Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 hihi...kupno psa wiaze sie z pewnymi wyrzeczeniami.. ja np jak mialam Aniolka to odwiedzalam rodzicow w Polsce tylko raz w roku (latem bo mozna bylo jechac autem i bylo duzo wolnego) samolotem niestety lecioec to za psa chca kosmiczna cene ze psa nowego bym sobie za bilet kupila :/ ale posiadanie psa ma wieeele urokow! :) czego mi teraz bardzo brakuje :( Quote
Gazuś Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Aaliw, Uria, no ja też właściwie letnie wakacje mam pod psa ustawiane. Ale teraz jadę do Francji na tydzień, ze znajomymi, a pies zostaje w domku (no a z nim rodzice, oczywiście). Nie wiem jak bez niego wytzrymam przez tydzień, pewnie znowu będę do niego dzwonić :cool3: (Serialnie, w tamtym roku na biwaku szkolnym rodzice do mnie dzwonili a ja tylko "Nooo dajcie mi Doooocka do słuchawki!"... Podobno aż ich ogonem "pobił"... I gadał ze mną - tzn piszczał i tak "warczał" (Taki wark, jak np przychodzi sę do domu, a on kapcia w pysk i śpiewa :loveu: )... Przywiozę mu jakieś smakołyki z Paryża... No i ewentualnie, dorwę jakieś francuskie kosmetyki dla psów :cool3: Quote
aaliw Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Uria, pewnie ze w nizsze gorki tez sa fajne :razz: Pomysl sobie, ze w Alpach Tofka moglaby sie zmeczyc zdobywajac szczyty :cool3: :eviltong: Ja urodzona prawie ze w Beskidach nigdy nie chodzilam po tych szlakach :eviltong: Za blisko byly :evil_lol: Zawsze wolalalam w Tatry, Gorce jechac :p A teraz glupio, ze "wlasnych" gor nie znam :oops: Quote
aaliw Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gazuś napisał(a): Przywiozę mu jakieś smakołyki z Paryża... No i ewentualnie, dorwę jakieś francuskie kosmetyki dla psów :cool3: :crazyeye: Gazus bedzie psa zabami i slimakami karmic :-o Jeszcze chce mu french manicure zrobic :eviltong: :diabloti:Daj znac jak siersc po tych slimakach :cool3: Pelno u rodzicow w ogrodzie tego pelza....to ewentualnie troche moga polapac dla Pola :diabloti: Quote
URIA Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 aaliw napisał(a):Uria, pewnie ze w nizsze gorki tez sa fajne :razz: Pomysl sobie, ze w Alpach Tofka moglaby sie zmeczyc zdobywajac szczyty :cool3: Heh...wiesz zmęczyć to się mogę co najwyżej ja ...tak jak ostatnim razem na wycieczce w okolich szczyrku sucz po pół h dzielnego (trzeba jej to przynać) marszu - siadła...i już nie wstała - ogłosiła strajk na chodzenie. Dzięki Bogu ma bardzo przwidującą Panią, która specjalnie na tą ewentualność wzięła pusty plecak i sucz resztę wycieczki przekimała smacznie u mnie na brzuchu w plecaku. Polecam taki sport na wyrabianie kondycji...dwa dni miałam zakwasy:evil_lol: Quote
aleb Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 aaliw napisał(a)::crazyeye: Gazus bedzie psa zabami i slimakami karmic :-o Jeszcze chce mu french manicure zrobic :eviltong: :diabloti:Daj znac jak siersc po tych slimakach :cool3: Pelno u rodzicow w ogrodzie tego pelza....to ewentualnie troche moga polapac dla Pola :diabloti: :lol: :lol: :lol: hehe psa piękno też się liczy Quote
cuciola Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Delta szkolisz klikerem? tez jak pojawi sie maluch chcialabym poprobowac klikera...mam fajna ksiazke Karen pyor ktorej w polsce nie ma :D duzo juz czytalam na necie..ciekawi mnie to lecz tu we lwoszech niestety obozow klikerowych nikt nie robi...bede samoukiem :) a ja sie po 10 lipca wybieram do Katowic juz po pieseczka jesli wszystko bedzie ok Quote
KarolinkaAndRoni Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 co to sa obozy klikerowe????( troche niedouczona jestem:)) Quote
cuciola Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 kliker to rodzaj szkolenia poczytaj sobie tutaj: http://www.dogs.gd.pl/kliker/ Quote
Recommended Posts