00000 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Wiecie co... do jutra będę jeszcze w niepewności.... :roll: Oszaleję, słowo daję :roll: Właścicielka czekoladowego labusia dzwoniła, że chyba się nie do końca zaaklimatyzował u nowych państwa - to znaczy ich pies jest zmęczony wylewnością młego szkraba, wchodzącego na głowę starej, zmęczonej suczce - no i jutro wieczorem będę wiedziała, czy się zdecydowali go oddać. Normalnie druga huśtawka uczuć :evil: (pierwsza związana ze zdrowiem Pagaja) Quote
Agga Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Pagaj normalnie szkoda gadac . :evilbat: Quote
Bila Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Pagaj napisał(a):Wiecie co... do jutra będę jeszcze w niepewności.... :roll: Oszaleję, słowo daję :roll: Właścicielka czekoladowego labusia dzwoniła, że chyba się nie do końca zaaklimatyzował u nowych państwa - to znaczy ich pies jest zmęczony wylewnością młego szkraba, wchodzącego na głowę starej, zmęczonej suczce - no i jutro wieczorem będę wiedziała, czy się zdecydowali go oddać. Normalnie druga huśtawka uczuć :evil: (pierwsza związana ze zdrowiem Pagaja) Trzymajcie się. Może cała sprawa jednak zakończy się tak jak powinna. :kciuki: Quote
00000 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Pagaj nadal będzie jedynakiem. Szkoda mi tamtego pieseczka... :cry: Quote
KarolinkaAndRoni Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Ale glupia sprawa...przykro mi ze tak wyszlo Quote
Bila Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Pagaj napisał(a):Pagaj nadal będzie jedynakiem. Szkoda mi tamtego pieseczka... :cry: Zostaje u nich jednak :evil: A tak liczyłam, że sunia będzie miała go dość Quote
00000 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Bila napisał(a): A tak liczyłam, że sunia będzie miała go dość My też :evil: :cry: Quote
Bila Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ciekawe, czy to wreszcie ostateczna decyzja, czy może jeszcze ze dwa razy zmienią zdanie? :evil: Quote
Evelina Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Echhhh Pagaj :( , moja Ty biedna :buzi: Quote
Bila Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 A słuchajcie, czy Samba poszła w tango??? :o Quote
00000 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Najwyraźniej.... 8) Tyle, że chyba nie w tango, a w sambę.... 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Gazuś Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Pagaj i jak? Coś się zmieniło? :> Kurde, serio ta babka od Czelokadka zorbiła Cię troche w balona - nie lubie takich ludzi :/ A tak w goóle, to o co chodzi z Pagajem, jakei wyniki (bo ja troszku nie w temacie :oops: ) Quote
00000 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Gazuś, Pagaj ma wrodzoną niewydolnośc nerek. To choroba neiuleczalna, zajrzyj tutaj - http://www.dogomania.pl/forum/viewtopic.php?t=28203&postdays=0&postorder=asc&start=105 Quote
Gazuś Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 ... To przykre, ale najważniejsze, że On ma Was :) I że jest psiur szczęśliwy, wyniuchaj go odemnie i Doca :) Wy przynajmniej Go naprawde kochacie i nawet jak się okazał chory to kochacie nadal - a nie jak niektórzy - oddają :/:/ (jakiś z nowszych tematów... - skzoda gadać, powiesiłabym takich ludzi) Quote
00000 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Dziękujemy serdecznie :D I wzajemne drapanko po brzuszku od nas :D Quote
ika07 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Witam wszystkie labki i goldenki.Nie wiem jak to możliwe że dopiero teraz tu dotarłam -ale lepiej późno niż wcale.Cudne tu psiaki widać ,ale chciałam spytać co z PAGAJEM????Jak zdrówko ? Quote
ika07 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Zapytam nieśmiało czy w niedzielę ktoś z Was jedzie z psiakiem na wystawę do N.Dworu??? Quote
00000 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Cześć ika! Nie chcę pisać we wszystkich topicach o tym samym, więc jeśli masz ochotę poczytać, zajrzyj na galerię do tematu PAGAJ, tam na bieżąco piszę co i jak z nami. Serdecznie pozdrawiamy :D Quote
Gazuś Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ja na wystawe nie jade, choć bym chciała :/:/ A Ika, wystawiasz? I jak tak to jakeigo? Quote
Gazuś Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Ja chciałam tylko życzyć wszystkim użytkownikom wesołych świąt i fajnego sylwestra :) Quote
zachraniarka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Witam serdecznie w Wigilijny poranek! :santagri: Skacze Aniołek Skacze po chmurkach Niesie życzenia W anielskich piórkach Niesie w plecaku Babki i śweczki A w walizkach Złote dzwoneczki! Wesołych Świąt! A tak moje aniołki towarzyszyły mi dziś w nocy podczas prac kuchennych: Quote
KarolinkaAndRoni Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Chcielismy z Ronim zyczyc wszytskim dogomaniakom spelnienia wszystkich marzen....duzo zdrowia, udanego sylwestra i wszystkiego naj naj naj...:):santagri: Quote
ginulka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 czesc wszystkim...ja i Gina dopiero co sie poznałysmy ale juz sie kachamy... goldenki i labradorli szybko się przywiązuja prawda??? zycze wszystkim zabawy do bialego rana w sylwestra i zeby wasze pieski nie baly sie perard :) Quote
KarolinkaAndRoni Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Witamy wsrod dogomaniakow:) i sympatykow goldkow i labkow:) Quote
Gazuś Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Hej i witamy. Psinka w avatarku jets? :) Jak tak to ładna :) Jak snieg prawie, taka jaśniutka. A masz jakieś duże foto? Quote
Recommended Posts