Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co... do jutra będę jeszcze w niepewności.... :roll:
Oszaleję, słowo daję :roll:

Właścicielka czekoladowego labusia dzwoniła, że chyba się nie do końca zaaklimatyzował u nowych państwa - to znaczy ich pies jest zmęczony wylewnością młego szkraba, wchodzącego na głowę starej, zmęczonej suczce - no i jutro wieczorem będę wiedziała, czy się zdecydowali go oddać.

Normalnie druga huśtawka uczuć :evil:
(pierwsza związana ze zdrowiem Pagaja)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pagaj napisał(a):
Wiecie co... do jutra będę jeszcze w niepewności.... :roll:
Oszaleję, słowo daję :roll:

Właścicielka czekoladowego labusia dzwoniła, że chyba się nie do końca zaaklimatyzował u nowych państwa - to znaczy ich pies jest zmęczony wylewnością młego szkraba, wchodzącego na głowę starej, zmęczonej suczce - no i jutro wieczorem będę wiedziała, czy się zdecydowali go oddać.

Normalnie druga huśtawka uczuć :evil:
(pierwsza związana ze zdrowiem Pagaja)

Trzymajcie się. Może cała sprawa jednak zakończy się tak jak powinna. :kciuki:

Posted

Pagaj napisał(a):
Pagaj nadal będzie jedynakiem.
Szkoda mi tamtego pieseczka... :cry:

Zostaje u nich jednak :evil: A tak liczyłam, że sunia będzie miała go dość

Posted

Pagaj i jak? Coś się zmieniło? :> Kurde, serio ta babka od Czelokadka zorbiła Cię troche w balona - nie lubie takich ludzi :/ A tak w goóle, to o co chodzi z Pagajem, jakei wyniki (bo ja troszku nie w temacie :oops: )

Posted

... To przykre, ale najważniejsze, że On ma Was :) I że jest psiur szczęśliwy, wyniuchaj go odemnie i Doca :) Wy przynajmniej Go naprawde kochacie i nawet jak się okazał chory to kochacie nadal - a nie jak niektórzy - oddają :/:/ (jakiś z nowszych tematów... - skzoda gadać, powiesiłabym takich ludzi)

Posted

Witam wszystkie labki i goldenki.Nie wiem jak to możliwe że dopiero teraz tu dotarłam -ale lepiej późno niż wcale.Cudne tu psiaki widać ,ale chciałam spytać co z PAGAJEM????Jak zdrówko ?

Posted

Cześć ika!
Nie chcę pisać we wszystkich topicach o tym samym, więc jeśli masz ochotę poczytać, zajrzyj na galerię do tematu PAGAJ, tam na bieżąco piszę co i jak z nami.
Serdecznie pozdrawiamy :D

• 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie w Wigilijny poranek! :santagri:

Skacze Aniołek
Skacze po chmurkach
Niesie życzenia
W anielskich piórkach
Niesie w plecaku
Babki i śweczki
A w walizkach
Złote dzwoneczki!
Wesołych Świąt!

A tak moje aniołki towarzyszyły mi dziś w nocy podczas prac kuchennych:

Posted

czesc wszystkim...ja i Gina dopiero co sie poznałysmy ale juz sie kachamy... goldenki i labradorli szybko się przywiązuja prawda???
zycze wszystkim zabawy do bialego rana w sylwestra i zeby wasze pieski nie baly sie perard :)