zachraniarka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Prawdę mówiąc to już nasza druga malina :) Pierwszy ma już 4 lata i jest super psem. Był szkolony na ratowniczego i świetnie rokował, miał podchodzić do egzaminu, niestety zmiana zasad pracy przewodnika spowodowała, że zabrakło czasu na szkolenie psa i treningi zostały przerwane. Wielka szkoda, bo to zmarnowany olbrzymi potencjał :( Teraz szkoli się u nas druga malina, Gromcio ma 8 miesięcy. Na treningach pracuje bardzo fajnie, ma mnóstwo zapału. Zobaczymy co z niego wyrośnie :D O Hugusiu i dzieciach napiszę jutro, bo dziś padam z nóg. Byłam dziś z moimi chłopakami na treningu. Pierwszy trening teriera, mój pierwszy z dwoma psami. Całą trójką jesteśmy teraz wykończeni :lol: Quote
00000 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 zachraniarka dnia 12 Lip, 2005 o godzinie 22:49 napisał(a):O Hugusiu i dzieciach napiszę jutro, bo dziś padam z nóg. A my czekamy, czekamy, czekamy..... :o Quote
zachraniarka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 hi hi ja to jestem okropna kobieta.. ale to wszystko przez Ludwiczka- małe dziecko w domu jest niezwykle absorbujące :roll: obiecuję wkrótce cosik skrobnąć o Huguniu i dzieciach.. jako przedsmak zdjęcie z zajęć: Quote
00000 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Łe.... Huguś w raju..... :D Pagaj oddałby swoje śniadanie dla takich przyjemności :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Bila Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Boziu, Boziu, Modzie, cemuś nas łopuścił. Zachraniarka poszła precz, więcej fot nie wstawiła, o Hugusiu nie napisała, o Ludwiczku dać foty i pisnąc parę słow tyz nie. :evil: :evil: :evil: :evil: Co to ma byc ja siem grzecznie pytam???? Quote
Samba Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Sie obija, normalnie! Bila, zerknij sobie na laba w latki: http://xoomer.virgilio.it/matesser/spott.htm Quote
zachraniarka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Misie kochane, mod ani nie opuścił ani się nie obija!! Ale co tu pisać o Hugusiu w szkole, jak my mamy teraz wakacje i nacieszamy się nimi 8) :lol: :lol: A teraz byliśmy przez weekend na ćwiczeniach w Malborku (pod namiotami brrrrr...). Widziałam na aparacie koleżanki piękne zdjęcia moich potworasów, jak tylko mi wyśle to wkleję tutaj pochawalić się moimi pociechami :D Quote
Samba Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 zachraniarka napisał(a): A teraz byliśmy przez weekend na ćwiczeniach w Malborku (pod namiotami brrrrr...). Widziałam na aparacie koleżanki piękne zdjęcia moich potworasów, jak tylko mi wyśle to wkleję tutaj pochawalić się moimi pociechami :D No! Jak mawial Dyzma. :D Quote
Evelina Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Samba :o Ales zaginela bez wiesci :roll: Podejrzewam, ze albo doktorat zrobilas, albo dziecko :roll: Wez sie zastanow powaznie 8) nad udzialem w konkursie, ktory mam w podpisie 8) . Jeszcze dzis przyjmuje zgloszenia. Jak mi sie nie odezwiesz tutaj, to na priva wysle spama :lol: Quote
Samba Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Evelina napisał(a):Samba :o Ales zaginela bez wiesci :roll: Podejrzewam, ze albo doktorat zrobilas, albo dziecko :roll: Wez sie zastanow powaznie 8) nad udzialem w konkursie, ktory mam w podpisie 8) . Jeszcze dzis przyjmuje zgloszenia. Jak mi sie nie odezwiesz tutaj, to na priva wysle spama :lol: Jeny, jeny, to ja myslalam, zescie sobie wszystkie poszly! A to ja sobie poszlam! Skomplikowane... Zaraz zobacze, czy mam jkaies makro w odpowiednim rozmiarze, bo jeszcze nie znam kryteriow :oops: Quote
Samba Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 A w kwestii doktoratu, to nadal przede mna, ale to koncowka (juz mam potad). W kwestii potomstwa nadal bez zmian :D Quote
Evelina Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Samba napisał(a):Jeny, jeny, to ja myslalam, zescie sobie wszystkie poszly! A to ja sobie poszlam! Skomplikowane... Poszly... na drogi bardziej uszczane :oops: :lol: , bo w labach cos od dluzszego czasu jakby "zdechlo" :roll: Teraz zycie toczy sie galerii Dogo 8) Naniuchalam Cie z tym doktoratem :wink: Quote
Samba Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Evelina napisał(a): Naniuchalam Cie z tym doktoratem :wink: Sie wie. Ale dopiero bede milczaca, jak sie bede uczyc philozophii... :o Quote
Bila Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Samba napisał(a):Bila, zerknij sobie na laba w latki: http://xoomer.virgilio.it/matesser/spott.htm Bomba, bomba, rewelacja :lol: Quote
Bila Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 No ja właśnie nie wiem, cymu nikt nie gada. Jakies ludzie milczące się zrobiły. Pika se jeździ do Łodzi giglać dogi i nawet nie szrajbnie tu słóweczka. Mod żyje :wink: hurra Quote
zachraniarka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcie moich misiaków :) Quote
zachraniarka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Oj chyba przesadziłam z rozjasnianiem, bo Huguś wygląda jak śnieżynka :lol: Quote
Samba Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 zachraniarka napisał(a):Oj chyba przesadziłam z rozjasnianiem, bo Huguś wygląda jak śnieżynka :lol: Oj, zbladł tylko nieco :D Quote
PIKA Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Bila napisał(a): Pika se jeździ do Łodzi giglać dogi i nawet nie szrajbnie tu słóweczka. No co :oops: Sama ze soba mam tu gadać? :roll: Samba napisał(a):zachraniarka napisał(a):Oj chyba przesadziłam z rozjasnianiem, bo Huguś wygląda jak śnieżynka :lol: Oj, zbladł tylko nieco :D nie opalony :lol: Quote
Evelina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Evelina napisał(a):Samba napisał(a):Jeny, jeny, to ja myslalam, zescie sobie wszystkie poszly! A to ja sobie poszlam! Skomplikowane... Poszly... na drogi bardziej uszczane :oops: :lol: O mamo droga :o :o :o co ja wypisuje ? :oops: :oops: :oops: Mialo byc uczeszczane :lol: PIKA napisał(a):No co :oops: Sama ze soba mam tu gadać? :roll: Chodzcie do galerii tam dopiero gadulstwo PIKI mozna podziwiac i boki zrywac :lol: zachraniarka napisał(a):Oj chyba przesadziłam z rozjasnianiem, bo Huguś wygląda jak śnieżynka :lol:Zbladl przy przyrodnim braciszku :wink: Quote
Bila Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 zachraniarka napisał(a):Zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcie moich misiaków :) Matko jedyna :o :o :o jaki Ludwiczek kawał chłopa :o :o Evelina My dziś z Bi;lbusiem na drodze bardziej usr... Złapaliśmy delikwenta w lesie (7.30 rano :o ), jak rzeczy grubszego kalibru odwalał :evil: Chyba już bym wolała uszczane :lol: :lol:, ale łobiecujem będziem się tu p[ojawiać częściej, mam nadzieję, że reszta też. A swoją drogą gołe dupsko o 7. 30 rano... Trochę się zdziwiłam. Bilbo był wręcz w szoku :lol: Quote
M&M&O&I Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Co tutaj tak cicho ?? :o pisajta coś :lol: Przyklejam z dogsów 5 listopada o 14.00 na parkingu Fashion Hause w Sosnowcu/Jaworzno spotykaja sie goldenmaniacy. Oprocz ogniska i spacerku bedzie tez tropienie i kilka minut ćwiczen z posłuszeństwa dla chętnych oczywiście. Zapraszamy kontakt Lakusiowa nr gg 7388221 PS. Ja sie pewnie wybiore ale nie mam Goldena (narazie :wink: ) Quote
aleb Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Fajnie, ale troszke km by musiała przejachac i nie pojade, chociaz i tak nie mam goldena :P ale labki :) Quote
00000 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Kto z Was będzie na wystawie w Poznaniu??? Quote
Bila Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Jak nie będę pracować, to na pewno przylecę Quote
Recommended Posts