Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prawdę mówiąc to już nasza druga malina :)

Pierwszy ma już 4 lata i jest super psem. Był szkolony na ratowniczego i świetnie rokował, miał podchodzić do egzaminu, niestety zmiana zasad pracy przewodnika spowodowała, że zabrakło czasu na szkolenie psa i treningi zostały przerwane. Wielka szkoda, bo to zmarnowany olbrzymi potencjał :(

Teraz szkoli się u nas druga malina, Gromcio ma 8 miesięcy. Na treningach pracuje bardzo fajnie, ma mnóstwo zapału. Zobaczymy co z niego wyrośnie :D

O Hugusiu i dzieciach napiszę jutro, bo dziś padam z nóg. Byłam dziś z moimi chłopakami na treningu. Pierwszy trening teriera, mój pierwszy z dwoma psami. Całą trójką jesteśmy teraz wykończeni :lol:

• 1 month later...
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zachraniarka dnia 12 Lip, 2005 o godzinie 22:49 napisał(a):
O Hugusiu i dzieciach napiszę jutro, bo dziś padam z nóg.

A my czekamy, czekamy, czekamy..... :o

Posted

hi hi ja to jestem okropna kobieta.. ale to wszystko przez Ludwiczka- małe dziecko w domu jest niezwykle absorbujące :roll:
obiecuję wkrótce cosik skrobnąć o Huguniu i dzieciach..
jako przedsmak zdjęcie z zajęć:

• 1 month later...
Posted

Boziu, Boziu, Modzie, cemuś nas łopuścił. Zachraniarka poszła precz, więcej fot nie wstawiła, o Hugusiu nie napisała, o Ludwiczku dać foty i pisnąc parę słow tyz nie. :evil: :evil: :evil: :evil: Co to ma byc ja siem grzecznie pytam????

Posted

Misie kochane, mod ani nie opuścił ani się nie obija!!

Ale co tu pisać o Hugusiu w szkole, jak my mamy teraz wakacje i nacieszamy się nimi 8) :lol: :lol:

A teraz byliśmy przez weekend na ćwiczeniach w Malborku (pod namiotami brrrrr...). Widziałam na aparacie koleżanki piękne zdjęcia moich potworasów, jak tylko mi wyśle to wkleję tutaj pochawalić się moimi pociechami :D

Posted

zachraniarka napisał(a):

A teraz byliśmy przez weekend na ćwiczeniach w Malborku (pod namiotami brrrrr...). Widziałam na aparacie koleżanki piękne zdjęcia moich potworasów, jak tylko mi wyśle to wkleję tutaj pochawalić się moimi pociechami :D

No! Jak mawial Dyzma.

:D

Posted

Samba :o Ales zaginela bez wiesci :roll:
Podejrzewam, ze albo doktorat zrobilas, albo dziecko :roll:

Wez sie zastanow powaznie 8) nad udzialem w konkursie, ktory mam w podpisie 8) .
Jeszcze dzis przyjmuje zgloszenia.

Jak mi sie nie odezwiesz tutaj, to na priva wysle spama :lol:

Posted

Evelina napisał(a):
Samba :o Ales zaginela bez wiesci :roll:
Podejrzewam, ze albo doktorat zrobilas, albo dziecko :roll:

Wez sie zastanow powaznie 8) nad udzialem w konkursie, ktory mam w podpisie 8) .
Jeszcze dzis przyjmuje zgloszenia.

Jak mi sie nie odezwiesz tutaj, to na priva wysle spama :lol:

Jeny, jeny, to ja myslalam, zescie sobie wszystkie poszly! A to ja sobie poszlam! Skomplikowane...
Zaraz zobacze, czy mam jkaies makro w odpowiednim rozmiarze, bo jeszcze nie znam kryteriow :oops:

Posted

Samba napisał(a):
Jeny, jeny, to ja myslalam, zescie sobie wszystkie poszly! A to ja sobie poszlam! Skomplikowane...
Poszly... na drogi bardziej uszczane :oops: :lol: , bo w labach cos od dluzszego czasu jakby "zdechlo" :roll:
Teraz zycie toczy sie galerii Dogo 8)

Naniuchalam Cie z tym doktoratem :wink:

Posted

No ja właśnie nie wiem, cymu nikt nie gada. Jakies ludzie milczące się zrobiły. Pika se jeździ do Łodzi giglać dogi i nawet nie szrajbnie tu słóweczka.
Mod żyje :wink: hurra

Posted

Bila napisał(a):
Pika se jeździ do Łodzi giglać dogi i nawet nie szrajbnie tu słóweczka.

No co :oops: Sama ze soba mam tu gadać? :roll:

Samba napisał(a):
zachraniarka napisał(a):
Oj chyba przesadziłam z rozjasnianiem, bo Huguś wygląda jak śnieżynka :lol:

Oj, zbladł tylko nieco :D

nie opalony :lol:

Posted

Evelina napisał(a):
Samba napisał(a):
Poszly... na drogi bardziej uszczane :oops: :lol:
O mamo droga :o :o :o co ja wypisuje ? :oops: :oops: :oops:
Mialo byc uczeszczane :lol:

PIKA napisał(a):
No co :oops: Sama ze soba mam tu gadać? :roll:
Chodzcie do galerii tam dopiero gadulstwo PIKI mozna podziwiac i boki zrywac :lol:

zachraniarka napisał(a):
Oj chyba przesadziłam z rozjasnianiem, bo Huguś wygląda jak śnieżynka :lol:
Zbladl przy przyrodnim braciszku :wink:

Posted

zachraniarka napisał(a):
Zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcie moich misiaków :)

Matko jedyna :o :o :o jaki Ludwiczek kawał chłopa :o :o

Evelina My dziś z Bi;lbusiem na drodze bardziej usr... Złapaliśmy delikwenta w lesie (7.30 rano :o ), jak rzeczy grubszego kalibru odwalał :evil: Chyba już bym wolała uszczane :lol: :lol:, ale łobiecujem będziem się tu p[ojawiać częściej, mam nadzieję, że reszta też.

A swoją drogą gołe dupsko o 7. 30 rano... Trochę się zdziwiłam. Bilbo był wręcz w szoku :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Co tutaj tak cicho ?? :o
pisajta coś :lol:
Przyklejam z dogsów
5 listopada o 14.00 na parkingu Fashion Hause w Sosnowcu/Jaworzno spotykaja sie goldenmaniacy. Oprocz ogniska i spacerku bedzie tez tropienie i kilka minut ćwiczen z posłuszeństwa dla chętnych oczywiście.

Zapraszamy
kontakt Lakusiowa nr gg 7388221

PS. Ja sie pewnie wybiore ale nie mam Goldena (narazie :wink: )