Evelina Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='Samba']Ano... Na pewno w koncu jakas upoluje (bywam wybredna :D ). Ale cos czuje, ze jak juz skonczy ten deszcz pasac (blehhh, taaaaka chlapa), to ta sosenka bedzie bardziej w scenerii wiosennej, anizeli. Moze mi nawet wyjdzie Mega-Wiosenna-Sosenka-Z-Baziami... :oI z tym upierdliwym pylkiem co wszystko maluje na zolto :roll: Quote
Samba Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Samba']Ano... Na pewno w koncu jakas upoluje (bywam wybredna :D ). Ale cos czuje, ze jak juz skonczy ten deszcz pasac (blehhh, taaaaka chlapa), to ta sosenka bedzie bardziej w scenerii wiosennej, anizeli. Moze mi nawet wyjdzie Mega-Wiosenna-Sosenka-Z-Baziami... :oI z tym upierdliwym pylkiem co wszystko maluje na zolto :roll: Przedewszystkim nosy maluje na zolto :lol: Eve czy we Francji maja pisanki? Quote
aleb Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Evelina to ty z Francji? :-? czy ja czegoś nie wiem? :evilbat: Quote
00000 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='aleb']Evelina to ty z Francji? :-? czy ja czegoś nie wiem? :evilbat: :o A tak wogóle, to będę na wystawie :lol: Odsyłam tutaj: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21904 Quote
PIKA Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Pagaj napisał(a): A tak wogóle, to będę na wystawie :lol: I bedziesz się wystawiac? :o A masz handlera ? 8) Quote
00000 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 PIKA napisał(a):I bedziesz się wystawiac? :o Jasne, będę paradować po ringu razem z Aggą 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Samba Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 A do Warszawy, slonko, nie zawitasz??? Ja sie szykuje na kwietniowa. Ale wystawiac Samby nie bede, tylko bede kibicowac! I obsciskiwac sie po kontach z co fajniejszymi pieskami :D :D :D Chce upolowac jakiegos Wlochacza Jamajskiego (Komondor) i sobie zrobic zdjatko! Quote
PIKA Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='Pagaj'][quote name='PIKA']I bedziesz się wystawiac? :o Jasne, będę paradować po ringu razem z Aggą 8) :lol: :lol: :lol: a kto bedzie handlerem? :o Samba, Samba :angel: :angel: ja bede na warszawskiej (no trudno, zeby nie ) Na pewno w sobotę - bo bedzie II-ga grupa - moloski 8) ( no bo niby kiedy mam isć ) Na pewno mnie znajdziesz, przy ringu dogów 8) (no bo gdziezby indziej ) szczególnie jak będa żólte i pregowane szły, bo Korona Didu wystawia 8) (no trudno żebym nie kibicowala ) :lol: Quote
Samba Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Pagaj'][quote name='PIKA']I bedziesz się wystawiac? :o Jasne, będę paradować po ringu razem z Aggą 8) :lol: :lol: :lol: a kto bedzie handlerem? :o Samba, Samba :angel: :angel: ja bede na warszawskiej (no trudno, zeby nie ) Na pewno w sobotę - bo bedzie II-ga grupa - moloski 8) ( no bo niby kiedy mam isć ) Na pewno mnie znajdziesz, przy ringu dogów 8) (no bo gdziezby indziej ) szczególnie jak będa żólte i pregowane szły, bo Korona Didu wystawia 8) (no trudno żebym nie kibicowala ) :lol: Ach! Och! Ja bede na pewno w niedziele, co do innych dniów, to nie jestem pewna (rodzina pewnie mnie na wiecej nie pusci, tylko przykuje kajdankami do kuchni i karze gotowac, prac, prasowac, myc okna i to wszystko przy tej kuchence, do ktorej bede przykuta!)... Zobaczymy :D Quote
PIKA Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Samba napisał(a): Ach! Och! Ja bede na pewno w niedziele, :o a co ty chcesz w niedzielę oglądać? w niedzielę na pewno będzie Grupa I (Gł. Owczarki) , Grupa III (teriery ), Grupa IX (ozdobne i do towarzystwa) Chyba w niedziele nie znajdziesz komondora ? :o Quote
Samba Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 PIKA napisał(a):Samba napisał(a): Ach! Och! Ja bede na pewno w niedziele, :o a co ty chcesz w niedzielę oglądać? w niedzielę na pewno będzie Grupa I (Gł. Owczarki) , Grupa III (teriery ), Grupa IX (ozdobne i do towarzystwa) Chyba w niedziele nie znajdziesz komondora ? :o Ja jade do towarzystwa z Kayla, ktora jest chihauhau czyli do towarzystwa :D W zeszlym roku natrafilam na Komondory w niedziele. Natrafilam takze na kilka labow, z ktorymi wymizialam sie doszczetnie. Ale laby byly tam miedzy wierszami... Quote
Samba Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 To sie nazywa ciuszek: PIKA, czy ten pies to nie jest aby podobny do Saby? Quote
PIKA Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Samba'] [ Ja jade do towarzystwa z Kayla, ktora jest chihauhau czyli do towarzystwa :D W zeszlym roku natrafilam na Komondory w niedziele. A no chyba, ze do towarzystwa :D Ja tam do towarzystwa wybieram ludzi z II-giej grupy :wink: A komondor to ktora grupa? Chyba nie IX ? :o [quote name='Samba']To sie nazywa ciuszek: PIKA, czy ten pies to nie jest aby podobny do Saby? Może podobny, ale to nie Saba :roll: Saba ma lepszy gust :lol: Quote
Samba Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 "PIKA" napisał(a):[quote name='Samba'] Może podobny, ale to nie Saba :roll: Saba ma lepszy gust :lol: Masz na mysli wdzianko, czy facecika??? :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 "Samba" napisał(a):PIKA napisał(a):[quote name='Samba'] Może podobny, ale to nie Saba :roll: Saba ma lepszy gust :lol: Masz na mysli wdzianko, czy facecika??? :lol: :lol: :lol: Wdzianko :wink: facecik ujdzie :roll: Quote
aleb Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 O mamy już 200 stron :D Ten pies nie ma stylu ani gustu, co do ubioru :P Quote
Samba Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 aleb napisał(a):O mamy już 200 stron :D Ten pies nie ma stylu ani gustu, co do ubioru :P Ale teraz wiekszosc nowoczesnych, mlodych i obiecujacych projektantow takie ciuszki wymysla! Quote
kayla Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Samba napisał(a): Ja jade do towarzystwa z Kayla, ktora jest chihauhau czyli do towarzystwa :D Kayla jest jak najbardziej ozdobna i do towarzystwa, ale chihuahua to jest Bono :-D Quote
aleb Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Samba napisał(a):aleb napisał(a):O mamy już 200 stron :D Ten pies nie ma stylu ani gustu, co do ubioru :P Ale teraz wiekszosc nowoczesnych, mlodych i obiecujacych projektantow takie ciuszki wymysla! Aha, rozumiem :lol: Quote
Samba Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 kayla napisał(a):Samba napisał(a): Ja jade do towarzystwa z Kayla, ktora jest chihauhau czyli do towarzystwa :D Kayla jest jak najbardziej ozdobna i do towarzystwa, ale chihuahua to jest Bono :-D To byl skrot perspektywiczny, a Ty sie nie znasz :P Jak tam ksiega gosci, juz ktos chwalil moje kanwasy? A tak w ogole, to mam katar jak stad do Londynu, gardlo mnie boli, lep mnie boli i mam potad! Ja chce juz lato! Bo ta wiosna to jakas zasmarkana strasznie... Quote
Samba Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 kayla napisał(a):mamy juz cale 2 wpisy! :-D Oh! Oh! Lece zobaczyc! I przyokazji zaglosowac :D Quote
aleb Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Dziękuje Evelina... bardzo ładne kartki :D A ja mam zdjecie Galaxi z beaglem Saga :) http://img214.exs.cx/my.php?loc=img214&image=dsc008454la.jpg Quote
Recommended Posts