Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drogie Solenizantki :D
Zechciejcie przyjąć ode mnie te karteczki...
Ściskam Was ze wszystkich sił i życzę ...

Cieszę się ogromnie, że u Samby jest już jasna sytuacja. :D

Samba, tort, normalnie dzieło sztuki :o :o :o
Dałabyś kawałek :roll:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Evelinko ta roza az pachnie, normalnie!

Zachraniareczko na druga lapke, i trzecia i czwarta :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Samba']Zachraniareczko na druga lapke, i trzecia i czwarta :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

To lubię 8)
:drinking:

Posted

[quote name='zachraniarka'][quote name='Samba']Zachraniareczko na druga lapke, i trzecia i czwarta :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

To lubię 8)
:drinking:

A jutro....
....pająku nie tup...

• 2 weeks later...
Posted

Aaaaaaaaaaaaa
Dostałam od Bili śliczne zdjęcia szczeniaczków... Bili........ :lol: :lol: :lol:
Bosie, bosie, co za słodziachy.......

:angel:

Posted

[quote name='Pagaj']Aaaaaaaaaaaaa
Dostałam od Bili śliczne zdjęcia szczeniaczków... Bili........ :lol: :lol: :lol:
Bosie, bosie, co za słodziachy.......

:angel:

Gdzie!? Co?! Jak?! DAWAJ!!! N_A_T_Y_C_M_I_A_S_T!!!

Posted

Siem muszem Bili zapytać.......... :roll:
Bo to nie moje zdjęcia ani szczeniaczki.

Ale kluchy cudowne.... :D

Dawaj maila, to wyślę:)

Posted

Bojku, przepiekne!!!!
Na dodatek Samba jest ich ciocia!!! Bo jej tata, to Boy Ladylands :D :D :D Z reszta jest podwojna ciocia, bo mama Samby jest Herbu Zadora (WANILIA konkretnie) :D :D :D
Swiat jest maly!
Boshe, zeby mi pozwolili jeszcze jedno zwierzatko... To bym sie pieciu minut nie zastanawiala... Czy Wy tez sie tak slinicie na widok paczki biszkoptow?

Pagaj napisz do Bili, niech da anons o szczenietach na http://labradory.info
Zaraz, zaraz, a skad Bila ma szczenieta?!?! Bilbo urodzil...? :-?

Posted

Bilbo urodził??? :o
:lol: :lol: :lol:

Urodziła Bila :D
Sąsiadka Bilba :D
Jego najlepsza kumpelka :D

Skąd się znają poczytaj TUTAJ
:lol: :lol: :lol:

A co do ślinienia się - to tylko ja się tak beznadziejnie rozklejam...... Ja się rozklejam jak dorosłego labka widzę, a co dopiero jak malusie sipeńki......... :angel: :angel: :angel:
Kompletne :stupid:

Posted

Pagaj napisał(a):

Jego najlepsza kumpelka :D

Fakt, przypomnialam sobie, ze Bila poznala Bile :D

Pagaj napisał(a):

A co do ślinienia się - to tylko ja się tak beznadziejnie rozklejam...... Ja się rozklejam jak dorosłego labka widzę, a co dopiero jak malusie sipeńki......... :angel: :angel: :angel:
Kompletne :stupid:

Nynuchy bowskie... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Samba napisał(a):

Nynuchy bowskie... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Właśnie. Podzielę się z Wami moim podstępnym zachowaniem, jakiego dopuściłam się w niedzielę na wystawie psów :evilbat: Wśród sprzedawanych szczeniaków znalazły się śliczne czarne i biszkoptowe labradorki. Maleństwa sześciotygodniowe jeszcze... Właściciel nie pozwalał ich dotykać. Pod pretekstem ich kupna wyściskałam i wycałowałam wszystkie....:D Udawałam szczere zainteresowanie kupnem, wykazałam się wiedzą fachową dotyczącą wychowania labradorów, że nawet rabat mi pan zaoferował... 8)
Podstępne to było i obliczone tylko na doraźną przyjemność... :evilbat:

Ale kluski przesłodkie były!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Pagaj napisał(a):

Podstępne to było i obliczone tylko na doraźną przyjemność... :evilbat:

Ty! Podstepniaku! :lol: :lol: :lol:
Swoja droga szkoda, ze pan je tak wczesnie sprzedawal... Bez papierow byly...?

Posted

Z papierami, odbiór miał nastąpić za tydzień - dwa.
W sumie wszystko oki.
Ja też podchodzę jak do jeża do wszelkich hodowli "z kapelusza".....

Posted

A dziołchy, śliczne maluchy, nie??? :lol: Na dniach lecę się z nimi zobaczyć. Słodzizny przesłodkie. Wczoraj Bila spotkała Bilę, i szczęśliwa mamusia wykończona leciutko. Za to zobaczcie jak to natura mądrze urządziła. Bilbo zawsze miał tendencje, żeby z Bilą bardziej erotycznie się spotykać, a teraz się jej po prostu boi :lol: . Bila z biustem stanowczo mu nie odpowiada :lol: :lol: :lol:

Posted

Bila napisał(a):
Bila z biustem stanowczo mu nie odpowiada :lol: :lol: :lol:

Buahahahahahahahahahahaha :lol:
Biedak...... nie wie co traci..... :wink: :lol: :lol:

Posted

Boziku, żebym tak więcej kasiorki miała i ciut większe mieszkanko, zaraz bym Bilbusiowi kumpla sprawiła.
Jak te maluchy odziedziczą charakter po mamusi, to będą to najspokojniejsze labradory w Unii Europejskiej. Karolina (właścicielka Bili) mówiła mi wczoraj, że maluchy już zaczynają poznawać świat, pierwsze niemowlęce imprezki. Tylko czekać, aż zaczną z kojca wychodzić :lol: :lol:

A najlepsze jajka mieli ze swoim synkiem, jak maluchy się porodziły, wiadomo kruszynki, nieustająco liczyli, czy wszystkie są na wierzchu, a nie np. pod Bilą, a Stasiu dzień w dzień rozpaczał, że mu nie pozwalają z pieskami spać. Bo on najchętniej by z małymi w kojcu nocował.

Posted

Bila napisał(a):
Boziku, żebym tak więcej kasiorki miała i ciut większe mieszkanko, zaraz bym Bilbusiowi kumpla sprawiła.

To samo mówiła Samba, i ja też tak myślę.... 8)
Pewnie dlatego TZ podchodzi do moich zachwytów nad szczeniakami z dużym dystansem i studzi te moje ochy i achy.... :lol: :lol: :lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Bila napisał(a):

To samo mówiła Samba, i ja też tak myślę.... 8)
Pewnie dlatego TZ podchodzi do moich zachwytów nad szczeniakami z dużym dystansem i studzi te moje ochy i achy.... :lol: :lol: :lol:

No ja właśnie nie wiem, czemu faceci tacy twardziele i tak studzą :evil:

Posted

Bila napisał(a):

No ja właśnie nie wiem, czemu faceci tacy twardziele i tak studzą :evil:

Prawda?
Ja tam nie wiem, ze ludzie takie niewyrozumiale som! Mamy az siedem kotow i tylko jednego psa! To skandal! Musze o tym porozmawiac...