Evelina Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Samba']EvE, narysuj nam cos!!! (ja narysowalam chi, ale przeszlo bez echa :cry: :cry: :cry: :cry: )Jak bez echa :o :o :o Napatrzec sie nie moglam, tak samo jak i o tym napisac :oops: Argo zwrocil uwage, ze szkoda, ze tlo zrobilas takie trochu za ciemne. Zgadzam sie z jego opinia. :D Co do Twego dziela wyrazam sie o nim z peeeeeelnym podziwem :D Pisze jak najbardziej serio. Pierwsza klasa. :angel: Najlepsze ze wszystkich jakie udalo mi sie obejrzec. :D Do rysowania sama sie przymierzalam, ale mam taka myszke, co to niejedno przeszla ostatnimi czasy no iii wole narazie nie :oops: A i weny cos mi ostatnio brak :-? Poki co pohipnotyzuje was swoim podpisem 8) Co do szlaczkow ten jakos niewytlumaczalnie lubie :oops: Chyba z Edenem mi sie kojarzy czy cus :hmmmm: Quote
Samba Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Evelina'] Poki co pohipnotyzuje was swoim podpisem 8) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ps. ALe chihuahua byl na jasnym tle... Quote
Evelina Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Samba']ps. ALe chihuahua byl na jasnym tle...Tego nie widzialam :oops: Dawaj linka 8) Quote
Samba Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Samba']ps. ALe chihuahua byl na jasnym tle...Tego nie widzialam :oops: Dawaj linka 8) Czekaj, zaraz, musze odgrzebac,....... http://artpad.art.com/?iazs3e4c5ao Quote
Evelina Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Calkiem fajowy. :D Ale laba wole. Labek to bylo, moim zdaniem arcydzielo 8) :multi: :kciuki: :multi::kciuki: :multi::kciuki: :multi: :kciuki: :multi::kciuki: :multi: Ze szlaczkow tyz se zrobie specjalnosc, a co mi tam :lol: Czy ty jestes leworeczna ? :roll: Quote
Samba Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Evelina']Calkiem fajowy. :D Ale laba wole. Labek to bylo, moim zdaniem arcydzielo 8) :multi: :kciuki: :multi::kciuki: :multi::kciuki: :multi: :kciuki: :multi::kciuki: :multi: Ze szlaczkow tyz se zrobie specjalnosc, a co mi tam :lol: Czy ty jestes leworeczna ? :roll: Nie, ale pies na zdjeciu patrzyl sie w lewa strone, to go narysowalam po prawej :lol: Ja jestem obureczna i dlatego mam czesto problemy z rozroznianiem kierunkow :D Szlaczek bombastic! Tez zaraz jakis se walne jeszce. :smhair2: :eek2: :smhair2: :eek2: :smhair2: :eek2: :smhair2: :eek2: :smhair2: Quote
Evelina Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Samba']Ja jestem obureczna i dlatego mam czesto problemy z rozroznianiem kierunkow :D Szlaczek bombastic! Tez zaraz jakis se walne jeszce. :smhair2: :eek2: :smhair2: :eek2: :smhair2: :eek2: :smhair2: :eek2: :smhair2:No popatrz, ja w zasadzie tez. :hmmmm: Czesto macham lewa reka i mowie à droite na prawo :oops: albo odwrotnie. Na kursie jazdy przed laty, zwalalam to na kolor mojej glowki :lol: Ale piknie szlaczkujesz :oops: , az mnie zazdrosc bierze :evil: Zesz w morde, tez musze jakis szlaczek wykombinowac. Quote
Samba Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Evelina'] Czesto macham lewa reka i mowie à droite na prawo :oops: albo odwrotnie. Na kursie jazdy przed laty, zwalalam to na kolor mojej glowki :lol: Siostro!!!! Ja mam dokladnie to samo!!! Zawsze macham odwrotnie, bo mam chyba wewnetrznie wszyste, ze "prawy kierunek", to ten bardziej wazny, a u mnie czesto ten wazniejszy odruchowo wypada w lewo... I na egzaminie na prawo jazdy odwalilam ten sam numer!!! Nie zwalalam na kolorek wlosow, tylko na brudne uszy :lol: :lol: :lol: . Egzaminatorowi szczena opadla, jak skrecilam zamiast w latwe prawo, to w trudniejsze lewo :D [quote name='Evelina'] Ale piknie szlaczkujesz :oops: , az mnie zazdrosc bierze :evil: Zesz w morde, tez musze jakis szlaczek wykombinowac. Ash kurcze, jakie mash bayeranckie shlatshki! To po maluchu: Quote
Evelina Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Samba'] Taaa, jeszcze na lekcjach jazdy, zeby sie nie pomylic to sobie pomagalam, znaczy pokazywalam reka kierunek i nieraz lapka na udku instruktora mi ladowala :oops: Quote
Samba Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Samba'] Taaa, jeszcze na lekcjach jazdy, zeby sie nie pomylic to sobie pomagalam, znaczy pokazywalam reka kierunek i nieraz lapka na udku instruktora mi ladowala :oops: Ech... to byly czasy.... 0X 8) 0X 8) 0X 8) 0X 8) 0X :oops: 0X 8) 0X 8) 0X 8) 0X 8) 0X Quote
Evelina Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Pora spasowac :roll: :sweetCyb: :sleep2: :sleep2::sweetCyb: Quote
Samba Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='Evelina']Pora spasowac :roll: :sweetCyb: :sleep2: :sleep2::sweetCyb: Dzindybry Robaczki! Quote
aleb Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Co tak uczepiłyście sie tych szlaczków? :P :smilecol: :multi: :smilecol: :multi: :smilecol: Quote
Samba Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 aleb napisał(a):Co tak uczepiłyście sie tych szlaczków? :P :smilecol: :multi: :smilecol: :multi: :smilecol: Przyganial Kociol Garnkowi :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :gent: :evil_lol: :gent: :evil_lol: :gent: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :gent: :evil_lol: :gent: :evil_lol: :gent: :evil_lol: Quote
Evelina Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 [quote name='Samba']Przyganial Kociol Garnkowi :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :gent: :evil_lol: :gent: :evil_lol: :gent: :HUT012: :HUT012: :HUT012: :gent: :evil_lol: :gent: :evil_lol: :gent: :evil_lol: Sambunia, taki mi tym razem slacek wyszedl 8) Quote
Samba Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 [quote name='Evelina'] Sambunia, taki mi tym razem slacek wyszedl 8) O zesz TY... Wysiadam, kapituluje, poddaje sie... Zahipnotyzowalo mnie... Quote
Evelina Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Samba napisał(a):O zesz TY... Wysiadam, kapituluje, poddaje sie... Zahipnotyzowalo mnie...Nie badz taka, nie uciekaj z piaskownicy, z kim bede sie teraz bawic ? :-? Quote
Evelina Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 aleb napisał(a):Evelina juz chyba wszystkich pokonałas :P Tak sie ciesze oooo :shake: :cry: :cry: :cry: Quote
Samba Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Evelina napisał(a):aleb napisał(a):Evelina juz chyba wszystkich pokonałas :P Tak sie ciesze oooo :shake: :cry: :cry: :cry: Czekaj, czekaj, ja caly czas biere rozped! Juz ja cos wymysle... Quote
aleb Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Ja też moze spróbuje :roll: ale nie wiem czy coś znajde :lol: Quote
Samba Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Czesc Pyszczki! Zobaczcie, co wygrzebalam: Tak to jest, jak sie psa nie czesze... Quote
tunio Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Samba napisał(a): Tak to jest, jak sie psa nie czesze... Ja psa z tego zdjecia nazywam latajacym mopem :wink: Quote
Recommended Posts