Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']No nie :evil: PIKA, SAMBA, ARGO, gdzież się, do bebla, podzialiście???? :o :o

Ja siem melduje :oops:

A tak w ogóle to ja się zawsze podziewam gdzies na dogo :lol:

Posted

No coś malutko tu wszystkich :(
Nie ma stałych odwiedzających, off spada w dół...
Czy wszystkich dogomaniaków wywiało z dogo ?

Posted

Jak najbardziej. Najpierw jedną, jak po godzinie, półtorej nie przejdzie drugą. Saba? Ona większa to nawet i dwie można. Ewentualnie moi znajomi podawali swojej suni smarki (znaczy siemię lniane) i też dobrze działalo

Posted

A ja też jestem głupia jak but. Po pierwsze piszesz, że Saba, a po drugie wiadomo, że jakby to chodziło o Ciebie, to byś nie szalała, ino w WC z kompem siedziała.

Posted

[quote name='Bila']A ja też jestem głupia jak but. Po pierwsze piszesz, że Saba,a po drugie wiadomo, że jakby to chodziło o Ciebie, to byś nie szalała, ino w WC z kompem siedziała.
:o Myślalaś, że ja sie o siebie pytam? :o :cunao:

Żeżarła coś?

:niewiem:

Posted

Czesc,
Mam na imie Edyta i od 5 dni mam 2 miesiecznego Laurka golden retrivera w domu. Mieszkam na ursynowie i mam pytanie czy znacie jakies adrey szkolen w tej okolicy?

P.S. A tak w ogole to pomysl swietny, bede codziennie odwiedzac strone, w ogole od 5 dni moje zycie kreci sie wokol Laurka.
Pozdrawiam wszystkich wariatow na punkcie swych psow:)

Strzalka :D

Posted

[quote name='Bila']Jak tam gówienkowa epopeja?
się zakończyła....... chyba :roll:
Na razie obyło się bez imodium :roll: Dostala 2 tbl węgla :roll:
Całą noc i rano był spokój, ......... tylko mi w nocy tak napierdziała, :-? ze myślałam ,że się uduszę w tym smrodzie :evilbat:
:lol: :lol: :lol:

Laurek Witaj :bigok: