aleb Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 ale świetne :lol: :lol: :lol: Właśnie... to sie nazywa mop :lol: Quote
PIKA Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Samba napisał(a): Tak to jest, jak sie psa nie czesze... A to jest w ogóle pies? :o Quote
zachraniarka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Pies super, ale ja zawsze jak patrzę na takie mopy.. to sobie myślę jak one muszą wonić i co im się może w takim futrze zaplątać ciekawego :roll: Quote
Samba Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 zachraniarka napisał(a):Pies super, ale ja zawsze jak patrzę na takie mopy.. to sobie myślę jak one muszą wonić i co im się może w takim futrze zaplątać ciekawego :roll: Wiesz co? Ja widzialam na jednej wystawie charta, takiego gigantycznego, bialego z dredami (nazwalam go roboczo Kudlaczem Jamajskim :lol: ) i on wcale nie cuchnal! Ale faktycznie wygladal, jakby powinien :D Musze mojego kota wyczesac, bo m sie jeden dred zrobil... Quote
tunio Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Samba'] Wiesz co? Ja widzialam na jednej wystawie charta, takiego gigantycznego, bialego z dredami (nazwalam go roboczo Kudlaczem Jamajskim :lol: ) i on wcale nie cuchnal! Ale faktycznie wygladal, jakby powinien :D Charta ? :o Predzej psa z gr.I czyli komondora :wink: Dredowatego psa w gr.X nie ma :wink: Quote
Samba Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Samba'] Wiesz co? Ja widzialam na jednej wystawie charta, takiego gigantycznego, bialego z dredami (nazwalam go roboczo Kudlaczem Jamajskim :lol: ) i on wcale nie cuchnal! Ale faktycznie wygladal, jakby powinien :D Charta ? :o Predzej psa z gr.I czyli komondora :wink: Dredowatego psa w gr.X nie ma :wink: To znaczy to bylo tak, podeszlam do czlowieka z gigantycznym, bialym mopem, stanelam na palcach i zajrzalam psu w oczy. I pytam czlowieka ile to monstrum wazy, bo gigantyczne i puchate od tych dredow. A on mi na to, ze to jest pod tymi kudlami chude jak chart, bo to chart jest. Ale cos potem baknal, ze to pies pasterski, a charty sa pasterskie, jak ja baletnica... Musialam chyba cos pomieszac z tego wszystkiego :oops: ale pies byl tak niesamowity, ze sie sobie nie dziwie, ze z wrazenia pomieszalam :D Quote
tunio Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Samba to byl komondor :D One sa biale,wielkie (ok.80cm w klebie samce,czesto wiecej),dredowate i faktycznie pod szata chude 8) Dodam,ze wlasciciele tych psow mowia,ze mozna je kapac tylko partiami,bo inaczej by sie nie podniosly z ta mokra szata...Schna za w cieple dni ponoc do trzech dni :o Tak wiec totalnie nie ekonomiczne :wink: Quote
Bila Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Jezusicku, to jak tak się w gówienku wytarza to kanał :o Quote
tunio Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Bila napisał(a):Jezusicku, to jak tak się w gówienku wytarza to kanał :o Coz,wtedy wlasciciel musi zgolic psa na lyso :wink: Nawiasem mowiac,szukalam BISowiec z Katowic '03 to byl wlasnie komondor. Niestety jego fot na stronie nie ma O/Katowic nie ma... Szkoda. Quote
Samba Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 To faktycznie komondor! Bo sobie oblookalam... Sa genialne, nieprawdaz? :D Quote
zachraniarka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Samba napisał(a):zachraniarka napisał(a):Pies super, ale ja zawsze jak patrzę na takie mopy.. to sobie myślę jak one muszą wonić i co im się może w takim futrze zaplątać ciekawego :roll: Wiesz co? Ja widzialam na jednej wystawie charta, takiego gigantycznego, bialego z dredami (nazwalam go roboczo Kudlaczem Jamajskim :lol: ) i on wcale nie cuchnal! Ale faktycznie wygladal, jakby powinien :D No wystawcy pewnie mają swoje sposoby, natomiast w życiu codziennym nie wierzę by takie cudo nie woniło :lol: Ale przyznaje rację, że komondory robią wrażenie, te dredy i jeszcze wielkość słuszna! Jak kiedyś Hugo spotkał się nos w nos z takim na wystawie w Sopocie to oczy miał jak 5 zł- Hugo nie komondor, choć może komondor też, ale nie widać było bo dredy zasłaniały.. :D Quote
Samba Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 [quote name='Bila']Samba Ronnie jest bezwłosy :o Ano.... Tez mnie zgroza ogarnela. Mysle, ze chcial odegnac Zle Demony po poprzednim meczu z Kropkiem, wiec sie do niego upodobnil :o :o :o I tym samym sposobem demonom moze sie pomylic ktory jest ktory :lol: :lol: :lol: Quote
Bila Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Ale zszokował mnie też Ebdon, grał niczym Struś Pędziwiatr. :o :lol: Quote
Samba Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Bila napisał(a):Ale zszokował mnie też Ebdon, grał niczym Struś Pędziwiatr. :o :lol: :D :D :D :D Moze mu sie cos pomylilo :lol: :lol: :lol: A jak Ci sie James Brown podoba? :wink: Quote
Bila Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Samba Za zdrowoie Ronniego :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Zniszczył wszystkich, genialnie grał. :angel: :angel: :angel: Quote
Samba Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Genialnie, bo on jest genialny!!! Zdrowko Ronniego :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Arga Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 nie pic tyle po się zataczać będziecie ;) Quote
aleb Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Co się dzieje, że nic tu nie piszemy? :( Samba, Bila - jesteście trzeźwe; żyjecie? :P Co z resztą, gdzie jesteście??? :-? Quote
00000 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Dzień dobry. Mam na imię Pagaj i chciałbym porozmawiać.... 8) :lol: Quote
aleb Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Dobre :lol: :lol: Witaj :) Co nam tu napiszesz? :lol: Quote
00000 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Otóż pańcia się na mnie strasznie boczy i krzyczy, że jak mam zamiar puścić bąka, to powinienem najpierw opuścić pokój.... :roll: :wink: :lol: Quote
Bila Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 No wiecie, co? Żeby bączysłąwy komuś przeszkadzały :o :evil: Labkowe bączysławy. Koniec świata :cry:. Mnie się najczęsciej zdarzają takie bardzo akustyczne, jak np. chcę coś ściagnąć z szafki w kuchni :oops: Ale pańcia nie o bączysławy się wścieka, tylko o kleptomańskie zaciągi :lol: BILBO Quote
Recommended Posts