Arga Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Heheheh... kandydata na meza to ja juz mam od paru lat :D Ale dzięki za ostrzeżenie :) :D Quote
Evelina Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Heheheh... kandydata na meza to ja juz mam od paru lat :DAle dzięki za ostrzeżenie :) :D Wiec podaj dalej :wink: Quote
aleb Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Małżeństwa robicie??? :) O co chodzi? Nie mogę przeczytać poprzednich stron, bo nie mam czasu, tylko właze, odpisuję i wychodze :P Quote
Evelina Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Małżeństwa robicie??? :) O co chodzi? Nie mogę przeczytać poprzednich stron, bo nie mam czasu, tylko właze, odpisuję i wychodze :PSie nam tu nie chwal, ze odpisujesz 8) Chlapiesz co popadnie i wychodzisz 8) Quote
aleb Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 :P :lol: No co, poprostu niekiedy nie mam czasu i muszę wyjść z kompa :P A co robicie beze mnie? 8) :wink: Quote
zachraniarka Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Mam kolezanke Muzulmanke. Powiedziala mi ze w meczecie, naszym miejscowym, bedzie dokonana rutynowa zmiana dywanow, pytala czy nie chce jednego :o Trza było brać, ładne mają te dywany, przynajmniej te, które widziałam w naszym gdańskim meczecie były ładne :lol: Moja wizyta w meczecie była związana z przeszkoleniem naszej grupy ratowniczej z podstawowego zakresu znajomości islamu wiąże się to z tym, że czasem zdaża nam się wyjechać w rejony, gdzie ta religia obowiązuje. No i pan prowadzący pouczał, że panowie nie powinni zaczepiać kobiet, nie powinni "czynić niecnych czynów z papierem", no i jeszcze dużo było tego nie powinni dla panów. Wkońcu ja nie wytrzymałam i spytałam się, a co z kobietami-ratownikami. Odpowiedź była jakże prosta: "każda kobieta ma mieć swojego pana, którego musi się trzymać" i tylko tyle :o :roll: :lol: Quote
argo Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Aleb :P ... Ty offowy 'leniuszku' :wink: Piszemy. :D I NIE pytamy co zostało napisane. 8) Dla mojej sasiadki Tunezyjki, nie honor kosic trawnik w ogrodzie :o , przycinac kwiatki, nawet je sadzic, od czego ma chlopa ? 8) A ja chlopa mam i co z tego :roll: Ano właśnie - CIO :roll: ? :roll: :roll: :wink: .... 'kosisz'....? .....................'przycinasz' ....? ...........................................'sadzisz' .....? :roll: :roll: :wink: "każda kobieta ma mieć swojego pana, którego musi się trzymać" i tylko tyle :o :roll: :lol: Więc TY - jako Ratownik w 'PARZE' - :roll: nie miałaś problemu. :D Wszakże HUGO to 'pan' :wink: dostojny, nobliwy, świetnie 'ułozony'. Jednym słowem - prezencję ma na medal. :lol: Quote
Niebieska Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 :wink:"każda kobieta ma mieć swojego pana, którego musi się trzymać" i tylko tyle :o :roll: :lol: Więc TY - jako Ratownik w 'PARZE' - :roll: nie miałaś problemu. :D Wszakże HUGO to 'pan' :wink: dostojny, nobliwy, świetnie 'ułozony'. Jednym słowem - prezencję ma na medal. :lol: Zapomniałeś jeszcze dodać że ten 'pan' jest wierny i kochający... :D Quote
Evelina Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Trza było brać, ładne mają te dywany, przynajmniej te, które widziałam w naszym gdańskim meczecie były ładne :lol: Tylko co na to Kosciol ? :oops: "każda kobieta ma mieć swojego pana, którego musi się trzymać" i tylko tyle :o :roll: :lol:Bo to jej zapewnia bezpieczenstwo 8) Ty i tak masz niesamowita przewage jako kobieta, gdzie chlopa nie bedzie wolno Ciebie posla :wink: Mnie sie u nich podoba powitanie. Ladnie sie usmiechaja, podaja sobie reke, a potem klada ja na sercu :D Tzn kazdy swoja na swoim :roll: Islam zabrania picia alkoholu, a u nas pisza ze Arafatowi na marskosc watroby sie zeszlo :wink: Argo, lubie kosic, sadzic, pielic i zmeczyc sie przy tym TEZ bardzo lubie 8) Gdy po raz pierwszy mielismy cos posiac w ogrodzie, moje male dzieciny spytaly: Mama a cukier tez posiejemy ? Chcialy cukru nasypac na grzadki :oops: Quote
PIKA Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Trza było brać, ładne mają te dywany, przynajmniej te, które widziałam w naszym gdańskim meczecie były ładne :lol: Tylko co na to Kosciol ? :oops: :A Ty sie pytasz co na to księża, czy co na to ich Najwyższy Przełozony ? :roll: Podejrzewam, ze ten w niebiosach się nie obrazi, ostatecznie te dywany ze Świątyni :D A poważnie, to czyste te dywany na pewno są, bo pzrezież oni nie mogą włazić w butach do meczetu :lol: A co ubrań Muzułamanek, to przecież nie wszystkie tak chodzą ubrane, tylko nieliczne z bardzo radykalnego odłamu Islamu Poza tym zakrywanie twarzy ma bardzo długą historię i pewnie wywodzi się od plemion Beduinów, bo wyobraźcie sobie ludzi, którzy ciagle się przemieszczają po piachu, tu zawieje, tam zakurzy a piach wciska się w usta, w uszy i gdzie się da. No to najlepiej zrobic? Zakryć twarz Przeciez nawet mężczyźni w trakcie wędrówki przez pustynie zakrywają twarz :D Quote
Samba Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 nie powinni "czynić niecnych czynów z papierem" O mamo, chyba nie chodzi o zwijanie papierosow? :o :o :o Quote
Bila Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Samba, czy nikt nie zastopuje tego chol... Macguiera? Quote
zachraniarka Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Argo tylko, że u mnie jest tak, że to pan się trzyma swojej pani i mam nadzieje, że tak pozostanie, znaczy się, że Hugo nie wpadnie na pomysł dokształcać się w meczecie :wink: nie powinni "czynić niecnych czynów z papierem" O mamo, chyba nie chodzi o zwijanie papierosow? :o :o :o Domniemań na temat tego o co w tym chodzi jest wiele.. :roll: Quote
aleb Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Aleb :P ... Ty offowy 'leniuszku' :wink: Piszemy. :D I NIE pytamy co zostało napisane. 8) No i znowu na mnie wypada, ze jestem leniuszkiem :lol: :wink: Quote
BeataK Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 dzien doberek wszystkim milego grudniowego dnia zycze :D Quote
argo Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 :D Jutro piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek ... :angel: A pojutrze święto 'górników' :roll: ... i Barbary :roll: :D "Robiła babcia na drutach. Przejechał tramwaj i spadła". Jeśli śmieszy cię ten dowcip, jesteś zapewne niezależny w sądach, jeżeli nie - masz sztywny system przekonań i ulegasz wpływom otoczenia. :wink: Quote
PIKA Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 : , piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek ... :angel: A pojutrze święto 'górników' :roll: ... i Barbary :roll: : A Ty jesteś górnik, czy Baśka? :hmmmm: "Robiła babcia na drutach. Przejechał tramwaj i spadła". Jeśli śmieszy cię ten dowcip, jesteś zapewne niezależny w sądach, jeżeli nie - masz sztywny system przekonań i ulegasz wpływom otoczenia. :wink: :hmmmm: testy przychologiczne nam robisz z rana, :roll: to zamiast kawy? :o Quote
Niebieska Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 "Robiła babcia na drutach. Przejechał tramwaj i spadła". Jeśli śmieszy cię ten dowcip, jesteś zapewne niezależny w sądach, jeżeli nie - masz sztywny system przekonań i ulegasz wpływom otoczenia. :wink: :hmmmm: testy przychologiczne nam robisz z rana, :roll: to zamiast kawy? :o :morning: Ja dopiero po dłuższej chwili zakapowałam o jakie druty chodzi :oops: ale obudziłam się 10 minut temu więc wybaczcie... Quote
Samba Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Samba, czy nikt nie zastopuje tego chol... Macguiera? Nie wiem... Ale na wszelki wypadek moznaby cos wymyslec... Jakas mala bombka w ksztalcie bialej bili... Albo lepiej czarnej... "Robiła babcia na drutach. Przejechał tramwaj i spadła". Jeśli śmieszy cię ten dowcip, jesteś zapewne niezależny w sądach, jeżeli nie - masz sztywny system przekonań i ulegasz wpływom otoczenia. O jenyy, usmialam sie do lez, a potem przeczytalam komentarz (ten nie boldowany) i jeszcze raz sie usmialam. Najgorsze jest to, ze ten dowcip znam od stu lat (z tego tez sie usmialam). Wszystko przez przeziebionko + rutinoskorbin + inne syphexy lecznicze. Dzisiaj jestem chora, siedze w domciu i moge zagladac na DoGo!!!!! yesss yesss yesss Jutro piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek ... Faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktyfaktycznie, faktyfaktycznie, faktyczfaktycznie, faktyfaktycznie, faktycznie, cznie, nie, cznie, cfaktycznie, faktycfaktycznie,faktycznie, faktycznie, faktycznie, znie, znie, faktyfaktycznie, faktycznie, cznie, faktyfaktfaktycfaktycznie, faktycznie, znie, faktycznie, ycznie, faktycznie, cznie, Quote
Evelina Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Jutro piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek ... Faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktyfaktycznie, faktyfaktycznie, faktyczfaktycznie, faktyfaktycznie, faktycznie, cznie, nie, cznie, cfaktycznie, faktycfaktycznie,faktycznie, faktycznie, faktycznie, znie, znie, faktyfaktycznie, faktycznie, cznie, faktyfaktfaktycfaktycznie, faktycznie, znie, faktycznie, ycznie, faktycznie, cznie,I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? :roll:Juz widze jak bedziecie wypoczywac, a ja to najwiecej :roll: "Robiła babcia na drutach. Przejechał tramwaj i spadła". Jeśli śmieszy cię ten dowcip, jesteś zapewne niezależny w sądach, jeżeli nie - masz sztywny system przekonań i ulegasz wpływom otoczenia. :wink: A co ma ten ktory sie smieje z takiego dowcipu ? 8) Siedzi wrona na wierzbie i widzi, ze krowa gramoli sie na gore. Gdy juz obok siebie siadly, wrona pyta krowy : po cos tu wlazla ? Krowa na to - sliwek sobie pojesc. Wrona - cos ty chora ? Sliwki na wierzbie ? A co mi tam, mam je w sloiku. :roll: Quote
PIKA Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Jutro piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek ... Faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktyfaktycznie, faktyfaktycznie, faktyczfaktycznie, faktyfaktycznie, faktycznie, cznie, nie, cznie, cfaktycznie, faktycfaktycznie,faktycznie, faktycznie, faktycznie, znie, znie, faktyfaktycznie, faktycznie, cznie, faktyfaktfaktycfaktycznie, faktycznie, znie, faktycznie, ycznie, faktycznie, cznie,I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? :roll:: :o :o :o a tak poza tym to wszyscy w rodzinie zdrowi? :o A co ma ten ktory sie smieje z takiego dowcipu ? 8): No wlasnie? :roll: Ja się smialam :roll: Quote
Samba Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 "Robiła babcia na drutach. Przejechał tramwaj i spadła". Jeśli śmieszy cię ten dowcip, jesteś zapewne niezależny w sądach, jeżeli nie - masz sztywny system przekonań i ulegasz wpływom otoczenia. :wink: A co ma ten ktory sie smieje z takiego dowcipu ? 8) :P :P :P :P :P :P :P :P Siedzi wrona na wierzbie i widzi, ze krowa gramoli sie na gore. Gdy juz obok siebie siadly, wrona pyta krowy : po cos tu wlazla ? Krowa na to - sliwek sobie pojesc. Wrona - cos ty chora ? Sliwki na wierzbie ? A co mi tam, mam je w sloiku. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kumpel do kumpla ze zmartwiona mina: - Wiesz? Martwi mnie Honduras... - Moze za czesto go myjesz...? Quote
Evelina Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Jutro piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek ... Faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktycznie, faktyfaktycznie, faktyfaktycznie, faktyczfaktycznie, faktyfaktycznie, faktycznie, cznie, nie, cznie, cfaktycznie, faktycfaktycznie,faktycznie, faktycznie, faktycznie, znie, znie, faktyfaktycznie, faktycznie, cznie, faktyfaktfaktycfaktycznie, faktycznie, znie, faktycznie, ycznie, faktycznie, cznie,I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? I co z tego ? :roll:: :o :o :o a tak poza tym to wszyscy w rodzinie zdrowi? :o Wlasnie, pozdrowieli, choc specjalnie nie chorowali, teraz w domu usiedziec mi nie pozwalaja :evil: A co ma ten ktory sie smieje z takiego dowcipu ? 8): No wlasnie? :roll: Ja się smialam :roll:Podobno diagnoza przypomina te podana przez Argo :roll: Samba, :oops: domyslam sie ale nie lapie :lol: i to mnie najbardziej smieszy :lol: Quote
argo Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 : , piątek, piątek, piątek, piątek, piątek, piątek ... :angel: A pojutrze święto 'górników' :roll: ... i Barbary :roll: : A Ty jesteś górnik, czy Baśka? :hmmmm: Ani jedno, ani drugie. Ale 'fedrować fedruję' :roll: :wink: Samba napisała "Robiła babcia na drutach. Przejechał tramwaj i spadła". Jeśli śmieszy cię ten dowcip, jesteś zapewne niezależny w sądach, jeżeli nie - masz sztywny system przekonań i ulegasz wpływom otoczenia. O jenyy, usmialam sie do lez, ... Najgorsze jest to, ze ten dowcip znam od stu lat (z tego tez sie usmialam). :o :o :o STULATKA na DOGO :roflt: :roflt: ... bez wnuków ale z z młodziutkim potomkiem :D :modla: :modla: TY to masz wigoooor :roll: :roll: :wink: A co ma ten ktory sie smieje z takiego dowcipu ? 8): No wlasnie? :roll: Ja się smialam :roll: Podobno diagnoza przypomina te podana przez Argo :roll: Strzał, strzał, strzał, strzał strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strzał strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strza,ł strzał, strzał, strzał strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strzał strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strzał ,strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strzał, strzał ... :D w CENTRALNĄ DZIESIĄTKĘ :roll: :roll: :roll :wink: Quote
Recommended Posts