argo Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 RESUME :roll: - do momentu gdy ktuś NIE odpowie na posta jest 'po nowemu' / mozna posta wykasować /, jak już ktoś odpowie to dalej 'po staremu'. :wink: czyli dla mnie całość jest po staremu :niewiem: Ja zawsze mogłam wykasować, dopóki ktoś nie napisal :niewiem: :o :o To Ty mniałaś caly czas 'krzyżyk' na ekranie ??? :o PIKA :hmmmm: A może TY dublujesz Zachraniarkę ? Przyznaj siem no ... 8) Jak zwał tak zwał :wink: ... przyjmuję, że mogłaś se klikać, np. w Delete chcąc usunac treść swojego posta, którna Ci nie odpowiadała. :oops: Zapomniałem żeś doskonała i TAKIE rzeczy siem Tobie nie przytrafiajom 8) :roll: :wink: Dzień dobry!U nas też dziś słońce :D Spacerek rano w lesie był rewelka! Każdy spacerek w lesie jest 'rewelka' :D BTW. Gadałem sobie wczoraj z vetem. M.innymi poruszyłem sprawę chipów. U nmnie też już jest taka możliwość. Kosztuje to 80 zl. Wszczepiają TO między łopatki. Pod skórę. Bardziej 'niebezpieczne' /'wedrówki' chipa/ jest wszczepianie go w szyję. Tyle 'wieści' z mojego vetserwisu. :roll: Witam wszystkich w ten deszczowy, zimny, ponury i brzydki poranek :) :D A ja witam wszystkich w zimny ale słoneczny poranek :D Poprawka w ten słoneczny i ciepły poranek. Wybrałam się po bułeczki i po drodze musiałam się rozbierać. :o :lol: Należysz do Klubu Morsów ? :D :D :hmmmm: A mogłabyś, wzorem Piki, zrobić zdjęcie ( tel. kom.) z takiego spaceru i nam się 'zaprezentowac' w pełnej krasie ? :wink: :roll: dzieńdybry :lol: wpraszam siem wam na off :lol: 8) :wink: Witaj :D TU siem 'wpraszać' nie trza. :roll: :wink: :bigok: :D Quote
Guciek Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 :lol: no to właże dziarskim krokiem :lol: Quote
argo Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 :lol: no to właże dziarskim krokiem :lol: No to na początek ... :wink: OPISZ ten dziarski krok :wink: :roll: :lol: Quote
Niebieska Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Witam wszystkich w ten deszczowy, zimny, ponury i brzydki poranek :) :D A ja witam wszystkich w zimny ale słoneczny poranek :D Poprawka w ten słoneczny i ciepły poranek. Wybrałam się po bułeczki i po drodze musiałam się rozbierać. :o :lol: Należysz do Klubu Morsów ? :D :D :hmmmm: A mogłabyś, wzorem Piki, zrobić zdjęcie ( tel. kom.) z takiego spaceru i nam się 'zaprezentowac' w pełnej krasie ? :wink: :roll: Oczywiście - już się robi :lol: Zdjęcie nr.2467 pt. "Nieśmiało opalam swe ciało"... I jak? Podoba sie? :kiss3: Quote
Guciek Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 mój dziarski krok jest szybki, w podskokach i wesoły :lol: co prawda bez laba ale z kundelkiem ale jest :P :lol: :wink: Quote
argo Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 mój dziarski krok jest szybki, w podskokach i wesoły :lol: co prawda bez laba ale z kundelkiem ale jest :P :lol: :wink: 'Lab' TU nie jest 'przepustką do' ... :wink: A wszystkie psiury są Nasze. Tyle, że niektóre są bardziej, a niektóre mniej podobne do wzorca wymyślonego przez ludzi. :D NIEBIESKA :D Aleeż masz białe i wyraziste ząbki. :roll: :wink: Quote
Niebieska Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 NIEBIESKA :D Aleeż masz białe i wyraziste ząbki. :roll: :wink: Dzięki :lol: Czasami mi przeszkadzają np. jak się chcę do kogoś przytulić ale ogólnie to się już przyzwyczaiłam. Ale jest i dobra strona - mogę nimi naciskać Alt, Shift i takie tam jak piszę :lol: Quote
Asia_Focus Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Niebieska koniecznie do reklamy pasty do zębów :lol: 8) Quote
PIKA Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Wiecie co, a ja to teraz zauwazyłam :o Wczytajcie się dokladnie w tytuł tego topiku :o Goldki & Labki offowo :) ich właściciele też mile widzi Tylko co właściciel goldka lub labka mile widzi? :niewiem: Właściciel goldka lub labka mile widzi każdego kto wstępuje w te rejony 8) a to miłe :lol: RESUME :roll: - do momentu gdy ktuś NIE odpowie na posta jest 'po nowemu' / mozna posta wykasować /, jak już ktoś odpowie to dalej 'po staremu'. :wink: czyli dla mnie całość jest po staremu :niewiem: Ja zawsze mogłam wykasować, dopóki ktoś nie napisal :niewiem: :o :o To Ty mniałaś caly czas 'krzyżyk' na ekranie ??? :o :o mialam i mam :o i to na calym forumie 8) Tylko on mi znika jak ktos posta po mnie napisze :cry: Zapomniałem żeś doskonała i TAKIE rzeczy siem Tobie nie przytrafiajom 8) :roll: :wink: :o :o chyba mnie z kims pomyliles :niewiem: co prawda bez laba ale z kundelkiem ale jest :P :lol: :wink: a moja to co ? :lol: Tyz sikas taka inna niż lab o goldenie nie wspomne :hmmmm: Niebieska: :o Przystojna z ciebie dziołcha :o Quote
Guciek Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 odchylenia od wzorca: ciut wienksza, bardziej szpiczasta, białe znaczenia na klatce(duze) łapach ogonie i pod brodą :lol: ogon niezbyt charakterystyczny. Reszta to chyba cały labrador (no nie charakter nie laba). Ale i tak znaleziona jako kunedelek ale ważne że jest Quote
Niebieska Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Niebieska koniecznie do reklamy pasty do zębów :lol: 8) Co ty... ja już kiedys pisałam że nieśmiałe dziewcze ze mnie :oops: Quote
Arga Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Oj Niebieska z takimi kiełkami to mozesz zdobyć fortune- więc nie być nieśmiała tylko do reklamy :D Quote
BeataK Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 to znowu ja tym razem przyszlam powiedziec wszystkim dobranoc psy na noc :hand: Quote
BeataK Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 to znowu ja tym razem przyszlam powiedziec wszystkim dobranoc psy na noc :hand: Quote
Arga Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Ludzie wy macie zdorwie tak długo przed kompem siedzieć :D A na miły początek dnia mówie wszystkiem dzieńdobry :D :D Quote
PIKA Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 :o :o chyba mnie z kims pomyliles :niewiem: W natłoku licznych, szybkich wymian postów łatwo o pomyłkę 8) Ale dalej podtrzymuję swoja opinię :roll: :D : :oops: Nikt nie jest doskonały :oops: Gucio :P Widzę, że na forum znalazł siem drugi skowronek albo sówka 8) Zwabiasz TU Zachraniarkę ? :roll: :wink: Boisz się? 8) Ludzie wy macie zdorwie tak długo przed kompem siedzieć :D Jakie zdrowie? :roll: Nałóg to choroba :roll: :wink: Quote
Arga Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Ludzie wy macie zdorwie tak długo przed kompem siedzieć Jakie zdrowie? Nałóg to choroba Cóż też prawda :D Quote
Niebieska Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Dzień dobry! Arga... jak tam dziś u Ciebie z pogodą? Bo u mnie szaro i buro :( Czyś Ty przypadkiem mi słońca nie podprowadziła??? Przyznaj się szybko! :evilbat: :wink: Quote
Arga Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Niebieska ja niewinna :D Pada z samego rana :( Niech ja złapie tego co ci pogode podprowadził 8) Może mi też by jej troche oddał :D Quote
Niebieska Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Niebieska ja niewinna :DPada z samego rana :( No u mnie aż tak źle to nie jest bo nic nie pada ale jest pochmurno... Niech ja złapie tego co ci pogode podprowadził 8) Może mi też by jej troche oddał :D Zaraz się może się dowiemy to wtedy połączymy siły :evilbat: Uwaga, uwaga!!! Moi drodzy! :D U kogo dziś słoneczko świeci? :evilbat: Quote
barbokla Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 tu tez paaaaskudna pogoda.. leje, smutno , szaro ... kluska spi ...a ja z kawusia ( komu zrobic ?) :)))) witam wszystkich z cieplutkimi pozdrowieniami .... Quote
Guciek Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Niespałam od 2 do 5 :evil: przez mojego szczura który hałąsuje. Wziełąm pościel i poszłam spać do kuchni na podłoge :roll: :lol: ale jakie porypane sny miałam jak spałam na łóżku u siebie :o :lol: Quote
Recommended Posts