Jump to content
Dogomania

Agatka z Bielska stareńka i obolała, mała i szara wygląda jak zniszczony pluszowy miś, na dodatek jest poważnie chora na zespół końskiego ogona

Recommended Posts

Posted

Poproszę o nr konta, czekam jeszcze na 2 wpłaty na bazarku dla Agatki, będzie dla ślicznotki 185 zł

Wysłałam, bardzo dziękuję.

Bardzo proszę o przesłanie zdjęć na adres e-mail [email protected]
Czekam na zdjęcia na bazarek ogłoszeniowy.
Jest wszystko - zapłacone ogłoszenia odstąpione przez Ewa Marta, tylko zdjęć brak.
Tych z wątku nie mam jak "zdjąć".

Wysłane na maila. dziękujęj za pomoc

Śliczny pyszczek! Wiadomo już co z jej kręgosłupem? Jest wynik rtg?

Wyniki wysłałam na maila.

naprawde sunieczka jest piękna i ponawiam zapytanie o zdrowie suni, o wynik rtg??

Jest dobrze, biega i cieszy się życiem. Wyniki wysłałam na maila i pojawią się na wątku dzięki pomocy kochanych dogomaniaczek.

Posted

Zaglądam do dziewuszki,śliczna jest

I życzę jej i jej domowi cudnych,spokojnych,zdrowych Świąt

Dziękuję i też życzę Wszystkiego Najlepszego.

Posted

Kochani, to do mnie tamb wysłała to wszystko o czym pisze wyżej. Bardzo mi przykro, ale dogo od dwóch dni traktuje mnie jak natręta. Nie mogę nic innego, tylko pisać posty. Nawet emotikonek nie mam.
Wczoraj otwarłam swój watek suni, którą zgarnęłam z bardzo ruchliwego, dwupasmowego skrzyżowania i musiałam prosić o wklejenie zdjęć, bo ja nie mogę. Nawet pięknego banerka do tego wątku nie mogę sobie wstawić do podpisu.
Bardzo przepraszam. Wiem, że już kilka osób tak miało, ale po pewnym czasie wszystko powraca do normy. Pytanie tylko - po jakim czasie ?
Jak tylko przywrócą mi wszystkie funkcje dogo, znowu chętnie służę pomocą. Na razie niestety nic nie dam rady zrobić w temacie wklejania zdjęć itp. :(

Tamb, bardzo proszę wklej mój post na ten drugi wątek. Usiłowałam znaleźć link do niego, ale nie znalazłam. Przepraszam :(

Bardzo proszę o przesłanie zdjęć na adres e-mail [email protected]
Czekam na zdjęcia na bazarek ogłoszeniowy.
Jest wszystko - zapłacone ogłoszenia odstąpione przez Ewa Marta, tylko zdjęć brak.
Tych z wątku nie mam jak "zdjąć".

Zdjęcia dostałam na e-mail i po dodaniu tekstu wysłałam na bazarek ogłoszeniowy.
Posted

elik, wstawiam w takim razie mail od doktora Agatki Arkadiusza Watroby:

Arkadiusz Wątroba <[email protected]> napisał:

Wykonane badania:

1) Badanie krwi w Schronisku dla Zwierząt 19 listopada - załącznik Agatka 1. Podwyższone parametry nerkowe (mocznik i kreatynina) oraz FA (ALP) (być może związek z problemami kostnymi? Bywa też tak, że stare pieski mają trwale podwyższoną FA "z powodu wieku")
2) Kontrolne badanie mocznika i kreatyniny 8 grudnia - parametry nerkowe wróciły do normy - załącznik Agatka 2.
3) Objawy dyskopatii lędźwiowej.
18 grudnia wykonano badanie rtg, sugerujące dyskopatię L6-L7.
Oceniono klatkę piersiową:
- nie stwierdzono zmian przerzutowych w płucach
- indeks kręgowy serca (VHS) w normie (9,9).

Główny problem:
- GUZKI w listwach mlecznych w III i IV sutku po lewej i w IV sutku po prawej.
Konieczna operacja mastektomii.

Koszt wizyt z 8 XII to 70 złotych, a z 18 grudnia to 188 zł. Planowany koszt ewentualnej mastektomii około 300 zł.
Posted

tamb wysłałam maile od Ciebie do Asi, Może jej się uda z załącznikami, Mi dogo bardzo szwankuje, wciąż się zawiesza, znikają też posty. Dlatego proszę sprawdzajcie na pierwszej wszystkie aktualizacje. Ja potwierdzam, gdy dostaję mail od tamb z potwierdzeniem, :) A tak w ogóle to bardzo bardzo dziękuję osobom, które przychodzą z pomocą Agatce. :)  

Posted

Ja mam problem z emotikonkami od kilku dni i moge dodac tylko te, ktorych pamietam znaki, a ze pamietam tylko te podstawowe to wyglada to tak :( ooo

Wyniki badań Agatki, wszystko było w pdf więc zrobiłam screen i dodaję w takiej formie:

ddae37a1610a7536gen.jpg

f129617d1276d803gen.jpg

ab9083fc9c25767cgen.jpg

ccbcec15eb13939agen.jpg

323dd2e62dadaa66gen.jpg