Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

To,że nie weszłaś ja rozumiem..Do dziś jak idziemy z naszym Rufusem to powracają wydarzenia z przeszłości.Widzę Gucia-trudno nam prawda Aniu?

W pierwszej chwili pomyślałam,że może banan,ale czytam,że pies może jeść banana..

Elżbieta

Guest Elżbieta481
Posted

I co z brzuszkiem u malutkiej?

Elżbieta

Posted

I co z brzuszkiem u malutkiej?

Elżbieta

Dziękuję, Elu ,już lepiej :) byliśmy wczoraj u lekarza, bo za długo to trwa(4-5dni) i wszystko wskazuje ,że to ja narozrabiałamfrown.gif

po tym jak Taksunię przeczyściło po koktajlu truskawkowym, ugotowałam jej ryż z kurczakiem i marchewką(tak robiłam Jasi jak miała sensacje żołądkowe, ale Taksunia karmiona była z reguły suchą karmą) i to podobno ,mogło podrażnić jelita) p doktor nie podała żadnych leków, tylko zaleciła do wieczora nic nie dawać, wieczorem tylko garstkę suchej karmy i dzisiaj też co 2-3 godziny po troszeczkę(dzienną porcję podzieliłam na7x)

wczoraj w nocy spokój, dzisiaj maleńki ,uformowany knutektiaaa.gif

... bardzo trudno, Elu643.gif

piękna suczka :) i te majteczki w grochy - przeurocze! :)

dużo zdrówka Taksuniu ;)

Dziękujemy Venia lol.gif

Guest Elżbieta481
Posted

Dobrego dnia życzymy obu dziewczynom...

E/W/R

Guest Elżbieta481
Posted

Dzięki,że jesteście.Obie.Dziękuję.

Elżbieta

Guest Elżbieta481
Posted

Ja mówię poważnie-dziś odeszły dwa znane mi osobiście psy,jeden znany z dogo też odszedł..Chętnie więc czytam wątek gdzie spokój,szczęście kultura i piękny pies...

E/W/R

Posted

Smutne... bardzo!

... pewnie się kiedyś dowiemy... dlaczego, tak to... ma być!...nieustająco zazdroszczę tym kulturom, gdzie po śmierci, wszyscy się radują ,że odszedł do lepszego Świata!... Wierzę!... ale cierpię...tęsknię!10icon_cry2.gif

Dziękuję Eluusmiech.gif

Posted

A ja miałam dziś przyjemność poznać Taksunię, taką bardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuuugą sunię ze szczuplutkim pyszczkiem.Mała jest zakochana w mamusi z wzajemnością.

Wygląda bardzo dostojnie i poważnie jak na  jej wiek.

Posted

A myśmy miały szczęście, że ciocia nas odwiedziła Great.gifbardzo ,bardzo Dziękujemy za pomoc( jestem przekonana że nie dałabym sobie sama rady)

Taksuni, miała w łapince, między opuszkami, jakby przyrośniętą ,przyschniętą kulę( chyba guma do żucia z kamieniem, piaskiem) , naprawdę ciężko,było się tego pozbyć! ja sssstresa złapałam mocnego ,bo siem krew nawet pokazała,  Dziękujemy Poker  buzki.gif

... to prawda!  jest takie... ajlawiu, bardzo dłuuuuuuuuuuuuuugieloveit.gif

• 3 weeks later...
Posted

076jd0.gif...No to Świętujemy 11 miesiąc Taksunii emotikonka-urodziny.gif

zasypuję moją malusią ,wielką miłość od rana, gorącymi [dosłownie i w przenośni bo u nas 34'C]całuskami, a Taksuni to tak pasuje, tak pasuje! ;)

Posted

Dziękujemy biggrin.gif

jak tylko goście( rodzina z lubelskiego, która nie była u nas chyba... ze 30lat jak wspominałyśmy wczoraj z kuzynką męża) pojadą to pokażemy Taksunię "urlopową" kocha Mazury od pierwszej chwili! tak samo jak Kajusia i Jasieńka :)  tylko widzę ,że po urlopie jest jeszcze większy problem z pozostawaniem w domu samej ,nie możemy wyjść na godzinę( przy krótkich wyjściach na 5-15min jest spokój) szaleje ,piszczy, posłanka fruwają po całym mieszkaniu a jak wchodzimy do domu to jest uchachana po uszy! zadyszana z językiem na wierzchu, piszcząca i dosłownie fruwa po całym mieszkaniu z radości że przyszliśmy!  co robimy nie tak? że jest gorzej? czy te ciągłe pieszczoty mogą być przyczyną? ... im jest u nas dłużej,tym jest gorzej... jakieś rady?

Posted

Aniu kochana, z racji Imienin, życzę Ci zdrowia i życia obfitującego w same pomyślne zdarzenia.  A tych kilka najważniejszych marzeń z wierzchołka listy - niech się spełni nareszcie!!!!

Buziaki ode mnie i Doroty :)

Guest Elżbieta481
Posted

Aniu-wszystkiego najlepszego życzymy całą naszą trójką...

Elżbieta,Waldek+Rufus