Guest Elżbieta481 Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 To,że nie weszłaś ja rozumiem..Do dziś jak idziemy z naszym Rufusem to powracają wydarzenia z przeszłości.Widzę Gucia-trudno nam prawda Aniu? W pierwszej chwili pomyślałam,że może banan,ale czytam,że pies może jeść banana.. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 I co z brzuszkiem u malutkiej? Elżbieta Quote
venia Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 piękna suczka :) i te majteczki w grochy - przeurocze! :) dużo zdrówka Taksuniu ;) Quote
anica Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 I co z brzuszkiem u malutkiej? Elżbieta Dziękuję, Elu ,już lepiej :) byliśmy wczoraj u lekarza, bo za długo to trwa(4-5dni) i wszystko wskazuje ,że to ja narozrabiałam po tym jak Taksunię przeczyściło po koktajlu truskawkowym, ugotowałam jej ryż z kurczakiem i marchewką(tak robiłam Jasi jak miała sensacje żołądkowe, ale Taksunia karmiona była z reguły suchą karmą) i to podobno ,mogło podrażnić jelita) p doktor nie podała żadnych leków, tylko zaleciła do wieczora nic nie dawać, wieczorem tylko garstkę suchej karmy i dzisiaj też co 2-3 godziny po troszeczkę(dzienną porcję podzieliłam na7x) wczoraj w nocy spokój, dzisiaj maleńki ,uformowany knutek ... bardzo trudno, Elu piękna suczka :) i te majteczki w grochy - przeurocze! :) dużo zdrówka Taksuniu ;) Dziękujemy Venia Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Dobrego dnia życzymy obu dziewczynom... E/W/R Quote
anica Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Dobrego dnia życzymy obu dziewczynom... E/W/R I wzajemnie, dziękujemy Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Dzięki,że jesteście.Obie.Dziękuję. Elżbieta Quote
anica Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Dzięki,że jesteście.Obie.Dziękuję. Elżbieta Dzięki,że jesteście.Obie.Dziękuję. Elżbieta Dzięki że jesteś... jesteście! Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Ja mówię poważnie-dziś odeszły dwa znane mi osobiście psy,jeden znany z dogo też odszedł..Chętnie więc czytam wątek gdzie spokój,szczęście kultura i piękny pies... E/W/R Quote
anica Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Smutne... bardzo! ... pewnie się kiedyś dowiemy... dlaczego, tak to... ma być!...nieustająco zazdroszczę tym kulturom, gdzie po śmierci, wszyscy się radują ,że odszedł do lepszego Świata!... Wierzę!... ale cierpię...tęsknię! Dziękuję Elu Quote
Nadziejka Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Serdecznosci pozdrowionka przeciudna lalunia Quote
anica Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Dziękujemy Ewuś i również serdeczności ślemy Quote
Poker Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 A ja miałam dziś przyjemność poznać Taksunię, taką bardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuuugą sunię ze szczuplutkim pyszczkiem.Mała jest zakochana w mamusi z wzajemnością. Wygląda bardzo dostojnie i poważnie jak na jej wiek. Quote
anica Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 A myśmy miały szczęście, że ciocia nas odwiedziła bardzo ,bardzo Dziękujemy za pomoc( jestem przekonana że nie dałabym sobie sama rady) Taksuni, miała w łapince, między opuszkami, jakby przyrośniętą ,przyschniętą kulę( chyba guma do żucia z kamieniem, piaskiem) , naprawdę ciężko,było się tego pozbyć! ja sssstresa złapałam mocnego ,bo siem krew nawet pokazała, Dziękujemy Poker ... to prawda! jest takie... ajlawiu, bardzo dłuuuuuuuuuuuuuugie Quote
anica Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 ...No to Świętujemy 11 miesiąc Taksunii zasypuję moją malusią ,wielką miłość od rana, gorącymi [dosłownie i w przenośni bo u nas 34'C]całuskami, a Taksuni to tak pasuje, tak pasuje! ;) Quote
Mika31 Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Wszystkiego co najlepsze dla Taksuni gorące buziaki !!! Quote
Gusiaczek Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Taksuniu, toż z Ciebie już prawie dorosła panna! Wszystkiego NAJ :) Quote
anica Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Dziękujemy jak tylko goście( rodzina z lubelskiego, która nie była u nas chyba... ze 30lat jak wspominałyśmy wczoraj z kuzynką męża) pojadą to pokażemy Taksunię "urlopową" kocha Mazury od pierwszej chwili! tak samo jak Kajusia i Jasieńka :) tylko widzę ,że po urlopie jest jeszcze większy problem z pozostawaniem w domu samej ,nie możemy wyjść na godzinę( przy krótkich wyjściach na 5-15min jest spokój) szaleje ,piszczy, posłanka fruwają po całym mieszkaniu a jak wchodzimy do domu to jest uchachana po uszy! zadyszana z językiem na wierzchu, piszcząca i dosłownie fruwa po całym mieszkaniu z radości że przyszliśmy! co robimy nie tak? że jest gorzej? czy te ciągłe pieszczoty mogą być przyczyną? ... im jest u nas dłużej,tym jest gorzej... jakieś rady? Quote
Figunia Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Aniu kochana, z racji Imienin, życzę Ci zdrowia i życia obfitującego w same pomyślne zdarzenia. A tych kilka najważniejszych marzeń z wierzchołka listy - niech się spełni nareszcie!!!! Buziaki ode mnie i Doroty :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Aniu-wszystkiego najlepszego życzymy całą naszą trójką... Elżbieta,Waldek+Rufus Quote
Hope2 Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Anulek wszystkiego naj, najlepszego, zdrówka, miłości, radości, uśmiechu... Quote
Recommended Posts