Jump to content
Dogomania

Szkieleciki Wiki i Milka. Pati z przepukliną na brzuszku. Wiki i Milka już w DS. Pati szuka DS!

Recommended Posts

Posted

Weszłam kilka minut temu na konto, żeby zrobić przelew. Wchodzę patrzę, oczy przecieram i nie bardzo mogę uwierzyć... Po przetarciu oczu widok ten sam.... Pomyślałam, że Ciocia Usiata to chyba jakiś bank obrabowała albo w lotka wygrała, bo wpłaciła dla naszych suniek kolejną stówę!!! Tak cichcem nic nie mówiąc bach - zrobila przelew:-)

Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy! Pędzę zmniejszyć minus panienek!

Posted

Dla takich filmików warto żyć.

Cudowne, wesołe,śliczne sunie.

Laleczki moje kochane,jak dobrze,że jesteście bezpieczne i takie szczęśliwe.:)

Posted

Ewu, bardzo bardzo mi przykro z powodu odejścia maluszka.. Robisz więcej niż możesz. Ale morza nieszczęść nie da się całkiem zasypać. Najcieplejsze myśli w Twoją stronę wysyłam, trzymaj się, jesteś wspaniałym i absolutnie wyjątkowym człowiekiem. W sercach psów masz wielki wielki pomnik wdzięczności

:calus: :calus:

Posted

Weszłam kilka minut temu na konto, żeby zrobić przelew. Wchodzę patrzę, oczy przecieram i nie bardzo mogę uwierzyć... Po przetarciu oczu widok ten sam.... Pomyślałam, że Ciocia Usiata to chyba jakiś bank obrabowała albo w lotka wygrała, bo wpłaciła dla naszych suniek kolejną stówę!!! Tak cichcem nic nie mówiąc bach - zrobila przelew:-)

Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy! Pędzę zmniejszyć minus panienek!

1621860_279921188862670_8685661326492071

Posted

Jak miewają się Dziewczynki ? :)

Gusiaczku, dziewczynki maja sie bardzo dobrze, bardzo ladnie sie ze soba bawią, zachecaja tez do zabawy Łatkę, Pikusia:)

Posted

Mamy narazie dwie propozycje adopcji Wiki. Jedna to raczej niewypał, ale druga brzmi sensownie:-) Jesteśmy w trakcie rozmów, a Was prosimy o kciuki:-)

Prosić nie trzeba - zaciśnięte ! :)