Mattilu Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Wła snie, dobrego dnia wszystkim fanom Wiki, Milki i całego DT :-) Quote
inka33 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Kiedy ja wreszcie usiądę na spokojnie przeczytać cały wątas o dziewuszkach...? :sad: Pozdrawiam zatem! :hand: Quote
Ellig Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Witamy i serdecznie pozdrawiamy. Zrobilam kilka ogloszeń dla Wiki, teraz poczekamy na dobry domek :) Quote
dorcia01 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Witamy i serdecznie pozdrawiamy. Zrobilam kilka ogloszeń dla Wiki, teraz poczekamy na dobry domek :) To czekamy na ten najlepszy :) Quote
Ewa Marta Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Narazie był jeden telefon, ale trudno powiedzieć, czy coś z tego wyjdzie. Po rozmowie Pani dostała ankietę prtzedadopcyjną, ale jeszcze jej nie odesłała... Quote
Ewa Marta Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Weszłam kilka minut temu na konto, żeby zrobić przelew. Wchodzę patrzę, oczy przecieram i nie bardzo mogę uwierzyć... Po przetarciu oczu widok ten sam.... Pomyślałam, że Ciocia Usiata to chyba jakiś bank obrabowała albo w lotka wygrała, bo wpłaciła dla naszych suniek kolejną stówę!!! Tak cichcem nic nie mówiąc bach - zrobila przelew:-) Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy! Pędzę zmniejszyć minus panienek! Quote
ewu Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Dla takich filmików warto żyć. Cudowne, wesołe,śliczne sunie. Laleczki moje kochane,jak dobrze,że jesteście bezpieczne i takie szczęśliwe.:) Quote
ewu Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ewu, bardzo bardzo mi przykro z powodu odejścia maluszka.. Robisz więcej niż możesz. Ale morza nieszczęść nie da się całkiem zasypać. Najcieplejsze myśli w Twoją stronę wysyłam, trzymaj się, jesteś wspaniałym i absolutnie wyjątkowym człowiekiem. W sercach psów masz wielki wielki pomnik wdzięczności :calus: :calus: Quote
Ellig Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Weszłam kilka minut temu na konto, żeby zrobić przelew. Wchodzę patrzę, oczy przecieram i nie bardzo mogę uwierzyć... Po przetarciu oczu widok ten sam.... Pomyślałam, że Ciocia Usiata to chyba jakiś bank obrabowała albo w lotka wygrała, bo wpłaciła dla naszych suniek kolejną stówę!!! Tak cichcem nic nie mówiąc bach - zrobila przelew:-) Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy! Pędzę zmniejszyć minus panienek! Quote
Gusiaczek Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Buziole i mizianki zostawiam Dziewczynki :) Quote
eossi Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 przesłałam grosik dla Wikusi i Milki - pozdrawiam serdecznie Quote
Ellig Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Buziole i mizianki zostawiam Dziewczynki :) Nawzajem , moze tylko bez mizianek ;) Quote
Ellig Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 przesłałam grosik dla Wikusi i Milki - pozdrawiam serdecznie Eossi, dziękujemy z serca :) Quote
Ellig Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Jak miewają się Dziewczynki ? :) Gusiaczku, dziewczynki maja sie bardzo dobrze, bardzo ladnie sie ze soba bawią, zachecaja tez do zabawy Łatkę, Pikusia:) Quote
Gusiaczek Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Gusiaczku, dziewczynki maja sie bardzo dobrze, bardzo ladnie sie ze soba bawią, zachecaja tez do zabawy Łatkę, Pikusia:) Cudownie, bardzo mnie to raduje :) Quote
Mattilu Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Zabawy z Latka i Pikusim= terapia grupowa:) Quote
Ewa Marta Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Mamy narazie dwie propozycje adopcji Wiki. Jedna to raczej niewypał, ale druga brzmi sensownie:-) Jesteśmy w trakcie rozmów, a Was prosimy o kciuki:-) Quote
malagos Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Nie gniewajcie się za ten wpis, ale mam jakaś blokadę na wiadomosci pw, a potrzebna pomoc na już: Błagamy o pomoc, każdy pomysł mile widziany! http://www.dogomania.com/forum/topic/143749-musimy-uratowa%C4%87-te-szczeniaki-pomocy-ok-warszawy/?p=15877378 Małgosia Quote
Gusiaczek Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Mamy narazie dwie propozycje adopcji Wiki. Jedna to raczej niewypał, ale druga brzmi sensownie:-) Jesteśmy w trakcie rozmów, a Was prosimy o kciuki:-) Prosić nie trzeba - zaciśnięte ! :) Quote
Ellig Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Prosić nie trzeba - zaciśnięte ! :) I tak trzymać prosimy, bo domek wydaje sie byc bardzo dobrym domkiem :) Quote
Recommended Posts