Onaa Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Tak zadzwonili ale nie sa pewni i potrzebuja tydzień do namyslu. Wtedy maja zadzwonic. Chyba jednak Misia nie skradla ich serc. Quote
Onaa Posted May 17, 2015 Author Posted May 17, 2015 Misia zasnela podczas prasowania :-)[attachment=13075:Misia prasowanie.jpg] Quote
elik Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Misia zasnela podczas prasowania :smile:Misia prasowanie.jpg Jak smacznie śpi :) Quote
Nutusia Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Oj, bo prasowanie to takie nudne zajęcie - w dodatku... syzyfowe i bezsensowne! ;) Quote
Onaa Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Mało kto do nas już zagląda, ale w sumie nic się nie dzieje, Miśka żyje sobie szczęśliwie. Wczoraj zadzwoniła pani z tego chętnego domku, nie zdecydowali się jednak na Misię. Ale widać było że pani by chciała, ale że pan nadal za tamtą suczką myślami, więc taką decyzję podjęli. Szkoda bo domek widać że fajny i odpowiedzialny. Misia szuka więc nadal wspaniałego domu gdzie będzie kochana do końca swego życia. Quote
Nutusia Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 I znajdzie - trzeba w to wierzyć, bo przecież wiara czyni CUDA! ;) Quote
elik Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Mało kto do nas już zagląda, ale w sumie nic się nie dzieje, Miśka żyje sobie szczęśliwie. Wczoraj zadzwoniła pani z tego chętnego domku, nie zdecydowali się jednak na Misię. Ale widać było że pani by chciała, ale że pan nadal za tamtą suczką myślami, więc taką decyzję podjęli. Szkoda bo domek widać że fajny i odpowiedzialny. Misia szuka więc nadal wspaniałego domu gdzie będzie kochana do końca swego życia. Ja zaglądam, ale właśnie z tego powodu, że mało o suni piszesz, nie ma co pisać. Myślę, że inni tez zaglądają :) I znajdzie - trzeba w to wierzyć, bo przecież wiara czyni CUDA! ;) I ja w to wierzę. Quote
b-b Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ja zaglądam, ale właśnie z tego powodu, że mało o suni piszesz, nie ma co pisać. Myślę, że inni tez zaglądają :) Ela ma rację :) Też zaglądam :) 1 Quote
Belcia Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 ja nie na dogo ale na maile dostaje wszystkie wasze wpisy wiec jestem na biezaco. a co z deklaracjami? Dogo zbierasz na nowa psine? Quote
Onaa Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Miło mi że zaglądacie :). Niestety dorywcze korzystanie z kompa nie jest proste. A i jakoś zdjęć marna :(. Quote
jola&tina Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Zaglądam (i z pewnych powodów serce bije mi mocno :( ) Misieńko, najwspanialsze domu ci życzę! Quote
elik Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Miło mi że zaglądacie :). Niestety dorywcze korzystanie z kompa nie jest proste. A i jakoś zdjęć marna :(. A mogłabyś przysyłać mi zdjęcia na kompa ? Quote
Onaa Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Nadal mam zepsuty komp i nie mam jak przeslac zdjec z aparatu. Jedynie te z mojej komorki móge od razu dawac tutaj. Quote
jaguska Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 I ja zaglądam, na wiele wątków, tylko taka "niegaduła" ze mnie jest. Quote
elik Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Nadal mam zepsuty komp i nie mam jak przeslac zdjec z aparatu. Jedynie te z mojej komorki móge od razu dawac tutaj. Ano w tej sytuacji trudno coś zdziałać. Gdybym była w Krakowie, mogłabyś przyjść do mnie i z telefonu na komp przekopiować, ale wracam dopiero późna jesienią. Do tego czasu mam nadzieję, że Misiunia już będzie na swoim :) Quote
ewu Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Pół dnia rozmawiałam z Panią, pisałam smsy i co w efekcie... Psinco:( Nie rozumiem niczego:( Quote
Onaa Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 Pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza, blotne kaluże na drodze. A zebyscie widźieli różnice : Miśka kiedyś powolutku ostroźnie stapająca i Miśka dzis w biegu przeskakujaca duza kaluze, niemal w locie :-). Serduszko kochane Quote
elik Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Dogo07 przemieniła się nam w Onaa :P Masz już dostęp do kompa ? Quote
Onaa Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Niestety nie , naprawa to spory koszt, tylko dorywczo albo z komórki. Quote
ewu Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Pani jednak się do mnie odezwała. Jesteśmy w kontakcie. Quote
Recommended Posts