Elisabeta Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Przeszczęśliwa psinka, piękne zdjęcia:). Ale pulpecik z niej jest, nie ma co! LILU, ile ona może ważyć (tak mniej więcej)? Saro,... :lmaa: ;-) Gdzie widzisz pulpecika??? To jest typ niskopodłogowy na mocnych kołach. :smile: Ja "coś takiego" widzę każdego dnia, gdzie się nie obrócę. W moim domu. Tylko z dłuższym włosem i dropiate. ;-) Etna ma nawet wcięcie, gdzie trzeba. :smile: A jeśli nawet waży 5 dkg za dużo, to zaraz to zrzuci przy takich gonitwach. :smile: Quote
magenka1 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 pewnie,że nie przeszkadza Etna piekna! Quote
Sara2011 Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Saro,... :lmaa: ;-) Gdzie widzisz pulpecika??? To jest typ niskopodłogowy na mocnych kołach. :smile: Ja "coś takiego" widzę każdego dnia, gdzie się nie obrócę. W moim domu. Tylko z dłuższym włosem i dropiate. ;-) Etna ma nawet wcięcie, gdzie trzeba. :smile: A jeśli nawet waży 5 dkg za dużo, to zaraz to zrzuci przy takich gonitwach. :smile: Heheh, kochanego ciała nigdy nie za wiele. Quote
Elisabeta Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Cichutko tu... ;) Odpoczywamy po mocnych wrażeniach. Etna też. :) Quote
Sara2011 Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Zaglądam do Etny :). Pogoda dzisiaj nie sprzyjała raczej na harce.. :( Quote
Nadziejka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Dobereczek zaglądamy do uroczej panieneczki :calus: :calus: Quote
magenka1 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ale na szczęście Etna juz nie jest w prztulisku przynajmniej ona Quote
Mattilu Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Jestem. Nie mogę się zadeklarować na stałe, ale prześlę doraźnie 40 zł. Poprosze nr konta i nazwę banku. Quote
Marycha35 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Melduję się u Etny kochanej i szczęśliwie już wolnej, w tym sensie, że już nie w przytulisku!!! Buzi w bliznę na łepince ślę:) Quote
Sara2011 Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014   Jestem. Nie mogę się zadeklarować na stałe, ale prześlę doraźnie 40 zł. Poprosze nr konta i nazwę banku.  Bardzo serdecznie dziekuję :) Konto wysłane, mam nadzieję że doszło bo przy tym nowym Dogo to różnie może być. Quote
Elisabeta Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Melduję się u Etny kochanej i szczęśliwie już wolnej, w tym sensie, że już nie w przytulisku!!! Buzi w bliznę na łepince ślę :) Zobaczycie, że Ktoś pokocha naszą Etnę "za tą" bliznę... :wub: Quote
Sara2011 Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Zobaczycie, że Ktoś pokocha naszą Etnę "za tą" bliznę... :wub: Też tak uważam Elisabeto. Ja natomiast mam problem bo Certusowa nadal wpłaca na Mikę stałą deklarację. Wpłynęła deklaracja za październik i nie wiem co mam z nią zrobić? Pisałam juz kilka PW ale brak odpowiedzi. Certusowa nie pojawia się na Dogo od sierpnia. Quote
AlfaLS Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Też tak uważam Elisabeto. Ja natomiast mam problem bo Certusowa nadal wpłaca na Mikę stałą deklarację. Wpłynęła deklaracja za październik i nie wiem co mam z nią zrobić? Pisałam juz kilka PW ale brak odpowiedzi. Certusowa nie pojawia się na Dogo od sierpnia. Do Certusowej trzeba pisać na adres mejlowy. Przynajmniej tak prosiła jak deklarowała wpłaty na naszą Tinkę. Odszukam jej e-maila i poproszę żeby weszła na ten wątek :grins: . Tzn. wątek Miki :grins: . Quote
Sara2011 Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Do Certusowej trzeba pisać na adres mejlowy. Przynajmniej tak prosiła jak deklarowała wpłaty na naszą Tinkę. Odszukam jej e-maila i poproszę żeby weszła na ten wątek :grins: . Tzn. wątek Miki :grins: . O, super! Będę wdzięczna :) Quote
Elisabeta Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Alfa, miło Cię spotkac u Etny. :) :) Jakie to Dogo jest małe... ;) Quote
Bonsai Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Czy mała ma już jakieś nowe ogłoszenia? Myślę, że sunia jest gotowa do adopcji od ręki. Quote
Elisabeta Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 W piąteczek wieczorem zaglądam do Etnusi. :loveu: Quote
Sara2011 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014   Czy mała ma już jakieś nowe ogłoszenia? Myślę, że sunia jest gotowa do adopcji od ręki.  Nowych ogłoszeń nie ma. Muszę się uśmiechnąć do Bejotki o ogłoszenia :). Dobrze by było gdyby sunię wet zobaczył i ocenił jej wiek, trzeba znać jej wagę, pewnie zaszczepić na wirusówki (bo w przytulisku pewnie była szczepiona tylko na wściekliznę). Może LILU będzie jechała z jakimś psiakiem do weta i dałaby radę zabrać Etnę. Ja nawet nie wiem jak LILU ma daleko do weta. No i co z kwestią sterylki? Żeby nam panna z cieczką nie wyskoczyła. No i jeszcze pewnie obroża p.pchelna/kleszczowa. LILU- czy Etna ma jakąś obrożę, pytam o taką zwykłą obrożę :)? Bonsai, czy w ogłoszeniach mogę podać Twój nr tel? Zrobiłabyś wstępną selekcję bo ja niezbyt się w tej roli czuję :). A do LILU skierowane byłyby tylko te rokujące telefony :). Quote
Sara2011 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Tak w ogóle to dzisiaj mija tydzień odkąd Etna opuściła przytulisko... Mamy taką małą rocznicę. Skleciłam taki tekścik do ogłoszeń, proszę pomóc mi go dopracować :). No i wybrać z 5 zdjęć do ogłoszeń. Etna-jak lawa gorąca… Etna ma ok. 2 lata. Jest niewielką , sięgającą łydki sunią, zmieści się na kolanach. Etna jest energiczna i bardzo radosna. Uwielbia ruch i spacery. Jest przyjazna wobec ludzi i psów. To sunia do kochania. Etna nie miała łatwego życia o czym świadczy chociażby blizna na jej głowie, która nie ma wpływu na jej zdrowie i zachowanie oraz pobyt w schronisku. Obecnie Etna przebywa w hoteliku w ok. Wrocławia i czeka na swój prawdziwy dom. Etna jest zdrowa, przed adopcją zostanie wysterylizowana. Sunia nie zostanie wydana do budy ani do kojca. Przed adopcją wymagana jest wizyta przed-adopcyjna. Kontakt w sprawie adopcji: ………… Quote
AlfaLS Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Alfa, miło Cię spotkac u Etny. :) :) Jakie to Dogo jest małe... ;) Ja sobie tak czytam po cichutku wszystkie wątki psiaków z G. I tylko jak trzeba to się odzywam :grins: . Quote
Poker Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Tak w ogóle to dzisiaj mija tydzień odkąd Etna opuściła przytulisko... Mamy taką małą rocznicę. Skleciłam taki tekścik do ogłoszeń, proszę pomóc mi go dopracować :). No i wybrać z 5 zdjęć do ogłoszeń. Etna-jak lawa gorąca… Etna ma ok. 2 lata. Jest niewielką , sięgającą łydki sunią, zmieści się na kolanach. Etna jest energiczna i bardzo radosna. Uwielbia ruch i spacery. Jest przyjazna wobec ludzi i psów. To sunia do kochania. Etna nie miała łatwego życia z powodu pobytu w schronisku . Świadczy o tym też blizna na jej głowie, która nie ma wpływu na jej zdrowie i zachowanie. Obecnie Etna przebywa w hoteliku w ok. Wrocławia i czeka na swój prawdziwy dom. Suczka jest zdrowa, przed adopcją zostanie wysterylizowana. Nie zostanie wydana do budy ani do kojca. Przed adopcją wymagana jest wizyta przed-adopcyjna. Kontakt w sprawie adopcji: ………… zmieniłam ciut wytłuszczone zdanie. Quote
Sara2011 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 zmieniłam ciut wytłuszczone zdanie. Dziękuję Poker :) Quote
AlfaLS Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Dziewczyny dostałam taką odpowiedź na mojego mejla do Cerusiowej / mam nadzieję, ze się nie obrazi, ze go zacytuję/ : Sorki, ale nie mam czasu na dogo, jak i na wiele innych spraw w zyciu. Nie zlosc sie, ok? Dziekuje Ci b. za informacje. Doceniam to. Swietnie, ze Mika dostaa szanse :) To b. ladny pies, a zdjecia sa super. Czy na Etne mam wplacac na inne konto?, czy moze isc na to samo, co na Mike tylko zmienic imie na Etna? Pozdrowki Kasia Certusowa Co mam jej napisać? I skąd jej przyszło do głowy, że możemy się złośćić??? :hmmmm: Quote
Recommended Posts