Jump to content
Dogomania

ETNA z przytuliska "G" pojechała do DS. Teraz trzymamy kciuki za aklimatyzację!

Recommended Posts

Posted

Ależ Etna ze mnie sobie żart zrobiła, wchodząc na wątek oczekiwałam średniego wzrostu psa, a tu niespodzianka - mała, ale jakże sympatyczna :)

Posted

Ależ Etna ze mnie sobie żart zrobiła, wchodząc na wątek oczekiwałam średniego wzrostu psa, a tu niespodzianka - mała, ale jakże sympatyczna :)

Witaj, TyŚko... :loveu:  Dla mnie już na zawsze, Ty$ko.  ;-)

Tak. Nasza Etna jest mała i bardzo sympatyczna.  :smile:

Posted

W sumie to jest średni piesek tylko że na krótkich nóżkach. Niestety wczoraj złapała staruszkę i zdarła jej trochę skóry a głowie i zrobiła rankę na wardze. Poszła na dzień do kojca, ale zlitowałam się i na noc wróciła. Tyle że muszę je od siebie oddzielać.

Posted

Be dziewczyna, mam nadzieję ,że ją  skarciłaś. Fryga tak napastowała starego Pokerka.Paskudna cecha znęcanie się nad starszymi.Tylko czy pies to  rozumie?Rządzi się psimi prawami.

Posted

Oj, Etna... po prostu wariatka z niej i pewnie to wypadek, że uszkodziła staruszkę... jak to młode ;) Nie uwierzę, że zrobiła to świadomie.

Posted

Oj Etna, Etna!!!! Tego się nie podziewałam po Tobie, nieładnie...

Ciocie tu wpłacają na Ciebie, dzisiaj konto zasiliły Bonsai i bakusiowa a ty nam takie numery odstawiasz!!!

Posted

LILU Droga, załatwiłaś darmową sterylkę za co bardzo dziękujemy ale musiałaś przecież na nią dojechać. Napisz proszę ile przelać Ci pieniążków, być może jeszcze jakieś wydatki były poniesione typu fartuszek posterylkowy, leki, itp.

Posted

Oj Etna, Etna!!!! Tego się nie podziewałam po Tobie, nieładnie...

Ciocie tu wpłacają na Ciebie, dzisiaj konto zasiliły Bonsai i bakusiowa a ty nam takie numery odstawiasz!!!

Już zrozumiała... Prawda, Etnuś?  :glaszcze:

Posted

Jeśli chodzi o drzwi to już smiga. Na górę do mnie jeszcze nie wchodzi a w związku z tym że mieszka na dole to nie wiem czy śpi a kanapie. Jak ja przychodzę to od razu jest przy drzwiach. Jak pierwszą noc spała na górze to spała na fotelu. Na pewno zachowuje czystość.