Sara2011 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Zaglądam do Etny. :mellow: Chyba Elisabeto tylko my zaglądamy:-( Quote
edek Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Chyba Elisabeto tylko my zaglądamy:-( Ja zaglądam codziennie i niecierpliwie czekam na decyzje ;). Quote
magenka1 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 ja też zaglądam ale nic nie pisze bo nie ma nic mądrego do napisania Etne trzeba zabierać Quote
Wojtek7 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ja też zaglądam codziennie, nie mogę niestety pomóc finansowo, ale pomagam za to Etnie na miejscu w przytulisku:) Dzięki za wszystko co dla niej robicie:) Quote
Elisabeta Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Wojtku,... :) To, co Ty robisz dla Etny, jest bezcenne. Jak na razie to Ty robisz dla niej najwięcej. Głaszczesz ją, przytulasz, mówisz do niej po imieniu, chodzisz z nią na spacery. Nalewasz jej czystą wodę do miski... Nawet jak ją już wyciągniemy z klatki, to na zawsze pozostaniesz jej pierwszym Przyjacielem . :) Tak jak dla Miki... Właśnie... Czekamy na wieści o Mikuni... :mellow: Quote
Wojtek7 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 heh, bez przesady, wcale tak nie uważam, choć jednak przez te ponad trzy lata zrobiłem tam naprawdę sporo:) nie moge jej poświęcic zbyt wiele czasu niestety, ale spacer ma, jedzenie i kojec też posprzątany i to i tak dużo, tym bardziej, że jest tam jeszcze 17 psiaków do wyprowadzenia. To dzięki m.in. Wam każdy wyjazd tam ma sens:) Jeśli Etna miałaby jechać, to oczywiście z miejsca pomogę ja stamtąd zabrać :) Pozdrawiam ciepło:) Quote
Elisabeta Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ja też zaglądam... :) Dziś przed Tobą, Saro. ;) Quote
Sara2011 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 No trzeba zacząć działać. LILU potwierdziła, że kojec z wybiegiem jest wolny. Mam też nadzieję, ze z transportem udałoby się jak w przypadki MIKI, czyli wykorzystalibyśmy TZ rutty :look3: . Napisałam do Bonsai żeby zrobiła rozeznanie. Tylko deklaracji mamy połowę :lookarou: . Oczywiście uśmiechniemy się do Bejotki w sprawie ogłoszeń, moze nie trzeba będzie na domek długo czekać :loveu: . Quote
Sara2011 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Poprosze o konto dla Etny Melu, nie mogę wysłać PW, chyba Twoja skrzyneczka przepełniona. Quote
Elisabeta Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Etne to chyba można już pakować Tak. Pakuj się, Etna. :loveu: Tylko co to za pakowanie... :roll: Saro, musimy dać radę... :smile: Quote
Elisabeta Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Saro, jeśli sobie życzysz, to poproszę Ayame Nishijima o banerek dla Etny. :) Sunia ma wątek i zbiera się do drogi, więc baner się przyda. Chyba błękitny, bo takie miała Sonia, Fasolka i Mika i wszystkie już są w Domkach. ;) Etna ma kilka pięknych zdjęć tu i na wątku przytuliska. Może to... Sunia patrzy w obiektyw i pychol jej się śmieje. I ten ogon... ;) Tylko nie wiem, czy on "zmieści się" na banerku.. Ayame zadecyduje. Quote
Sara2011 Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Elisabeto, byłabym wdzieczna za "załatwienie" banerku dla Etny :loveu: Quote
WIGA Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 :painting: Psineczka się pakuje,zaglądam do niej ponocnie,w przyszłym tygodniu wpłace dla niej deklaracje za kilka miesięcy z"góry",śliczna dziewczynka,może też będzie miała szczęście i się nie" zasiedzi". Quote
Sara2011 Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 :painting: Psineczka się pakuje,zaglądam do niej ponocnie,w przyszłym tygodniu wpłace dla niej deklaracje za kilka miesięcy z"góry",śliczna dziewczynka,może też będzie miała szczęście i się nie" zasiedzi". Bardzo dziękujemy :loveu: . Quote
Sara2011 Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Bonsai, pisałam do Ciebie PW ale nie wiem czy dotarło. Podpytaj proszę TZ rutty czy pomógłby w przewiezieniu Etny z przytuliska do LILU (o ile nadal jeździ tą trasą)? Kojec u LILU czeka wolny. Quote
Bonsai Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Tak, czytałam, ale dopiero wczoraj dowiedziałam się co i jak. Karol jedzie do Wrocławia w poniedziałek, ale najprawdopodobniej nie autem, prosto na rozmowę kwalifikacyjną, a potem od razu do Warszawy, więc raczej tym razem nie da rady. Następnym jak najbardziej, ale jeszcze dopytam kiedy by to orientacyjnie było. Quote
Sara2011 Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Tak, czytałam, ale dopiero wczoraj dowiedziałam się co i jak. Karol jedzie do Wrocławia w poniedziałek, ale najprawdopodobniej nie autem, prosto na rozmowę kwalifikacyjną, a potem od razu do Warszawy, więc raczej tym razem nie da rady. Następnym jak najbardziej, ale jeszcze dopytam kiedy by to orientacyjnie było. To czekamy na informację kiedy TZ rutty mógłby przewieźć Etnę. czekamy niecierpliwie.... Quote
Mela Jakimiuk Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Już wyczyściłam pocztę, można przesłać dane do przelewu na psinkę. Quote
Recommended Posts