agaga21 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 o co chodzi? chcę wstawić zdjęcia i dostaję taki komunikat: Nie masz uprawnień aby używać tego rozszerzenia obrazków na forum. Poprawny format to: http://www.domain.com/picture.gif, nie poprawny format to:http://www.domain.com/picture.one.gif Quote
Mika31 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 ja też zgłaszam problem z wylogowaniem .Wyloguję się z forum ale nadal jestem zalogowana .Korzystam z Chrome i Dragon .I moje poranne zdziwienie po włączeniu laptopa otwieram przeglądarkę strona startowa to dogo , a ja nadal jestem zalogowana . I drugi problem zamiast wyświetlić mi się okienko z min. moją zawartością ląduję w swoim profilu i muszę odczekać kilka minut zanim wyskoczy okienko. Quote
marta1624 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Dla mnie porażka z liczbą emotikon- przy cytowaniu co chwilę muszę usuwać połowę :( Poza tym niekiedy nie widać mojej odpowiedzi po napisaniu, więc dodaje ją drugi raz, dublując. Quote
marta1624 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A i jeszcze- dla mnie porażką jest "zobacz nową zawartość". Tamta była czytelniejsza, tutaj w połowę wątków nie wchodzę bo się gubię przeglądając tamte strony :/ Quote
figa33 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 wiecie może jak zobaczyć kto ze znajomych jest online aktualnie ? tak aby nie trzeba było wchodzić w dany profil ? Quote
Ajula Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 jak usunąć niepotrzebny wątek (np. nieaktualny bazarek) z tzw. "zawartości" ? Quote
b-b Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 wiecie może jak zobaczyć kto ze znajomych jest online aktualnie ? tak aby nie trzeba było wchodzić w dany profil ? Najeżdżasz myszką na nick i pokazuje się okienko. Powinno się tam pokazać czy jest ta osoba na forum czy nie. Czarne off zielone online :) jak usunąć niepotrzebny wątek (np. nieaktualny bazarek) z tzw. "zawartości" ? Usunąć można tylko te w LUBIANA ZAWARTOŚĆ. Jak otworzy Ci się strona z jej zawartością za tematem masz okienko ZMIEŃ. Po kliknięciu na nie pokazuje się kilka opcji m.i. PRZESTAŃ ŚLEDZIĆ. W MOJA ZAWARTOŚĆ nic takiego nie idzie zrobić. Quote
taks Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 wiecie może jak zobaczyć kto ze znajomych jest online aktualnie ? tak aby nie trzeba było wchodzić w dany profil ? wystarczy najechac kursorem na nicka tej osoby i juz masz podgląd do statusu jak usunąć niepotrzebny wątek (np. nieaktualny bazarek) z tzw. "zawartości" ? to zalezy której "zawartości" z "mojej zawartości " nie usuniesz bo to po prostu wyszukiwarka Twoich postów i jesli te posty istnieją ( a usuwa je jedynie moderator) to zawsze bedzie Ci je ściagać z "lubianej zawartosci" usuwasz wątek klikając w baner "przestań sledzic ten wątek" ( prawy górny róg strony wątku) Quote
Anemon Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dac na gorze, po prawo od tytulu "przestan sledzic"? Tak mysle... Quote
*Magda* Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Najeżdżasz myszką na nick i pokazuje się okienko. Powinno się tam pokazać czy jest ta osoba na forum czy nie. Czarne off zielone online :) wystarczy najechac kursorem na nicka tej osoby i juz masz podgląd do statusu Niestety to nie zawsze działa :lookarou: Już kilka krotnie się przekonałam, że osoba jakaś pisze w wątku, a w tym samy czasie jest według dogomani "offline" :( Quote
Ajula Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 z "lubianej zawartosci" usuwasz wątek klikając w baner "przestań sledzic ten wątek" ( prawy górny róg strony wątku) dzięki czyli "lubiana zawartość" to dawne subskrypcje? Quote
maciaszek Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 A jak się teraz przeszukuje konkretny wątek? Co mam zrobić gdy potrzebuję znaleźć jakieś info? Przeglądać strona po stronie, post po poście?! Quote
taks Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Niestety to nie zawsze działa :lookarou: Już kilka krotnie się przekonałam, że osoba jakaś pisze w wątku, a w tym samy czasie jest według dogomani "offline" :( no cóż, jesli ktos wybierze przy logowaniu opcję "anonimowo" to faktycznie go nie widzisz jako online ale jakie są przyczyny takiego wyboru to juz słodka tajemnica danego usera a nie wina dogo dzięki czyli "lubiana zawartość" to dawne subskrypcje? nie, to nie jest dokładnie to co dawne subskrypcje do "lubianych" trzeba wątek ściagnąć klikajac w baner "śledź ten temat" nie wystarczy, tak jak dawniej robiło to sporo osób, strzelić sobie posta z tekstem "zaznaczam" i całe szczęście :evil_lol: bo przynajmniej takich bezsensownych postów będzie mniej A jak się teraz przeszukuje konkretny wątek? Co mam zrobić gdy potrzebuję znaleźć jakieś info? Przeglądać strona po stronie, post po poście?! raczej użyć wyszukiwarki :eviltong: na górze z prawej strony jest okienko wyszukiwarki - masz tam opcje szukania frazy w calym forum, na tym konkretnie wątku oraz wyszukiwania userów Quote
wilczy zew Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Chciałam pozbyć się dawnych subskrypcji,gdzie nie pisałam ani jednego postu i nie wiem jak? Quote
Anemon Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 To jestes szczesciara, bo mi zniknely wszystkie watki, ktore tylko obserwowalam i czytalam, a nic nie napisalam... uchowaly sie tylko te, w ktorych cos napisalam... Quote
caha Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 ja też mam problem z wylogowaniem się tzn. niby się wylogowuję, a po jakimś czasie podczas wybrania dogomanii jestem od razu zalogowana.... Quote
rozi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Jedno co mnie naprawdę wkurza, to że link z posta nie otwiera nowego okna, tylko przerzuca do innego wątku. Bardzo niewygodne to jest. Quote
bric-a-brac Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Wcześniej logowałam bez problemu, ale podobno z wylogowaniem były problemy. Teraz od kilku dni nie mogłam się zalogować, bo po wpisaniu nicka i hasła pokazywała mi się biała pusta strona - we wszystkich wyszukiwarkach i na dwóch niezależnych komputerach z różnych połączeń internetowych. Korzystanie z takiego forum jest mordęgą... :pissed: Deklaracje stałe dla psów wyrównam, dojdę sobie po historii na koncie. A jeśli gdzieś wygrałam jakiś bazar, czy inne ważne kwestie, to proszę na maila - taki sam jak nick dalej @ tlen . pl Quote
Gosiapk Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Proszę o dodanie (zielonych) punktów reputacji z poprzedniej dogomanii. Dziękuję. Quote
mamaRenia Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Witam ! Chciałabym się dowiedzieć czy działa u Was przechodzenie do konkretnej strony danego wątku ? Jesli wątek ma kilka stron jeszcze można klikać jeden za drugim ale kiedy wątek zawiera kilkadziesiąt stron ?? W poprzedniej dogomanii wystarczyło wpisać nr strony na który chce sie wejsc a teraz ... czy tylko ja na to narzekam ? Pozdrawiam ciepło ! Quote
Anemon Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Ja proszę o ogniki. Tez bym chciala swoje odzyskac... Quote
caha Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 problem dalej aktualny z wylogowaniem a bardziej z jego brakiem! do tego nie mogę otworzyć panelu tylko wyświetla mi od razu mój profil, zaczyna mnie to już męczyć.....:( Quote
Gosiapk Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Proszę o dodanie (zielonych) punktów reputacji z poprzedniej dogomanii. Dziękuję. Mam jeszcze jedno pytanie, dlaczego jest widoczny mój 1 punkt ostrzeżeń (zbyt duży podpis) z roku 2012, a nadal nie widać punktów reputacji za pomoc zwierzętom? Quote
Recommended Posts