wiewoira Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Fifi była widziana w Porąbce !!! Za mostem w okolicach Domu Kultury, miała obrożę. Jeśli może ktoś tam pojechać i pytać ludzi, to byłoby super. Kasia z hoteliku już tam pojechała, ale potrzebne jest wsparcie !!! A ja uziemiona z dwójką chorych dzieciaków :( Quote
Lili8522 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Porąbka to zły trop. Fifi właśnie pojawiła się w okolicach hoteliku u Kasi. Trzymajcie kciuki żeby udało się ją złapać albo żeby w końcu skapitulowała... !!! 1 Quote
wiewoira Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 No to trzymam kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: będzie dobrze ! Wcześniejsze info skopiowałam z PE którą zamieściła P Mirka jakąś godzine temu . Quote
ewunian Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Dobra, przekazałam informację na FB, bo widze że nieaktualna - nadal myślą że fifi w Porąbce. Fifi, daj sobie pomóc, maleńka... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Kopiuję info z fb, jeszcze raz dla jasności: Informujemy, że Fifi była widziana dzisiaj, ok. 2 godz. temu w okolicach hoteliku w Kobiernicach (na Wołku). Podeszła sama do furtki, jednak na widok człowieka się oddaliła. Niestety nie udało jej się złapać. Furtka czeka otwarta, jedzenie również, sunia jest szukana w towarzystwie psiaków, z którymi zdążyła się zaprzyjaźnić przez tydzień czasu. Kasia spaceruje z psami po okolicy. Najważniejsze, że nie ma smyczy, pozostała obroża z adresatką. Dobrze, że sunia wraca w okolice hoteliku... Tropu z Porąbki nie możemy potwierdzić w 100%, ale to prawdopodobne, że w sobotę w nocy mogła być w tamtych okolicach (3km w linii prostej od miejsca ucieczki). Quote
necianeta89 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Czytałam na Fb wieści, że Fifi już w hoteliku :) sama weszła do ogródka jak gdyby nigdy nic ;) Ufff. wszystkim chyba ulżyło!! Quote
Elisabeta Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Oj, ulżyło... :) Mądra Fifi. Teraz już będzie się pilnować... Ufffff... :) Quote
tiggi Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 można nareszcie odetchnąć! Fifunia kochana - bezpieczna! Quote
Lili8522 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Ciocie przypominamy o bazarku z ciastkami... Słaby tam ruch... :( http://www.dogomania.com/forum/topic/143012-psie-ciasteczka-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-najlepsze-na-dogo-dla-fifi-i-greys-do-2709-2200/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Napędziła nam stracha... Kasia przekazała, że głodna była jak smok i jak zawsze patrzyła jak ktoś otwierał drzwi to jak padła na posłanie to nigdzie nie chciała się z niego ruszać... Pozbyła się na szczęście smyczy, bo o to baliśmy się najbardziej.. Ah ta Fifi, najważniejsze, że jest już bezpieczna :) Teraz szukamy cudownego domu dla obu dziewczynek! I przypominamy, że fundusze na niewielkim plusie... Tak samo miesięczne deklaracje... :( 1 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Dokładnie :) Dostałam wpłatę - 30 zł od Jadwigi P. z Gdańska - przyznać się - która to cioteczka? :) Quote
necianeta89 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Trochę zołzy :) Tak wyglądam wytrymowana i doprowadzona do porządku :) a tu rachunki za małą. proszę zaznaczyć w rozliczeniu :) Quote
WIGA Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 :klacz: Przepiękna Sunia!I to Ty tymi ręcami zrobiłaś? :shake: po prostu" niedowiary".Próbowałam swoją szorściuchę wytrymować,ale się poddałam,bo po 1/4 uciekała od mojej ręki,bałam się,że mnie znienawidzi. :smhair2: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Necia - sunia pięknie wygląda!!! Piękna przemiana :) A jak ze strachem, jest choć trochę lepiej? Przywiązała się już do Was? Dodaję wydatki do rozliczenia sunieczek. Quote
Daniel12345 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Aż łeska się w oku kręci, taki słodki psiak :) Quote
necianeta89 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 :klacz: Przepiękna Sunia!I to Ty tymi ręcami zrobiłaś? :shake: po prostu" niedowiary".Próbowałam swoją szorściuchę wytrymować,ale się poddałam,bo po 1/4 uciekała od mojej ręki,bałam się,że mnie znienawidzi. :smhair2: To samo szło, lekko pociągłam, przeleciałam trymerem i było :) gorzej było tylko z maszynką, bo nóżki były po prostu zarośnięte, nie do wytrymowania, ale codziennie młoda się do nas bardziej przyzwyczaja więc z czasem maszynka nie była taka zła ;) Necia - sunia pięknie wygląda!!! Piękna przemiana :) A jak ze strachem, jest choć trochę lepiej? Przywiązała się już do Was? Dodaję wydatki do rozliczenia sunieczek. Jasne, już pewniej na nas reaguje, macha ogonem, zaczyna po mału jeść chrupki (jedynie gdy 'oznacze' je pasztetową), zaczepia mnie na spacerze do zabawy - nie pewnie - ale to już coś :) Najszczęśliwsza jest gdy może biegać samopas po ogrodzie :) skacze jak sarenka :) 1 Quote
4 łapki Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 To samo szło, lekko pociągłam, przeleciałam trymerem i było :) gorzej było tylko z maszynką, bo nóżki były po prostu zarośnięte, nie do wytrymowania, ale codziennie młoda się do nas bardziej przyzwyczaja więc z czasem maszynka nie była taka zła ;) Jasne, już pewniej na nas reaguje, macha ogonem, zaczyna po mału jeść chrupki (jedynie gdy 'oznacze' je pasztetową), zaczepia mnie na spacerze do zabawy - nie pewnie - ale to już coś :) Najszczęśliwsza jest gdy może biegać samopas po ogrodzie :) skacze jak sarenka :) Tak, potwierdzam to sarenka. Sunia jest piękna, zadbana, wyfryzowana. Teraz tylko dom na stałe i będzie pełnia szczęścia :loveu: Piękna i dzielna Fifi ceni sobie teraz domowe ciepełko i czeka. Ja skorzystam z zaproszenia Opiekunów i odwiedzę ją jeszcze :kiss_2: Quote
rzepek Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Cieszę się, ze Fifi w domku :klacz: A Greys śliczna! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Na wydarzeniu Fifi i Greys na facebooku pojawiły się nowe zdjęcia Fifi - można popatrzeć na jej mordkę, kto zainteresowany :) Quote
Lili8522 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Zapraszamy Cioteczki do kolejnej psiej tragedii :( http://www.dogomania.com/forum/topic/143091-dwie-suczki-i-dwa-szczeniaki-pilnie-potrzebuj%C4%85-pomocy/ Quote
Recommended Posts