Jump to content
Dogomania

Warto wierzyć w cuda! Po blisko 2 latach w DT, Imka znalazła super domek! W małym ciałku wielki strach...

Recommended Posts

Posted

A, taki agent cichociemny! ;) Ujawniaj się - zawsze to miło naocznie się przekonać o życzliwym kibicowaniu :D

O le, o le, o le, o le

Nie damy się!

Nie damy się! :D 

bolek-i-lolek-figurka-lolek-kibic-b-iext

Posted

Melduje się agent  - w dodatku, nie cichociemny, a nieobecny - usprawiedliwiony ;)

A L4 do wglądu jest? ;)

Witam Agentki i w nagrodę za ujawnienie się informuję, że dziś Imka dała się NORMALNIE pogłaskać Uli, choć była na podłodze (Imka, nie Ula ;)) :D

A już się cieszyłam, że zobaczę ciocię Ulę rozpłaszczoną jak żaba na podłodze obok Imusi :D

Posted

Imcik to jednak dziwny stworek jest :)

Szlifierki się nie boi i potrafi wparować do domu, gdy huczy i burczy. Ale już wisząca w przejściu folia jest takim straszakiem, że do sypialni trzeba Imciocha na rękach nieść ;) Po dniu pełnym remontowych wrażeń śpi to sobie koło mnie i właśnie.. dostała czkawki! Muszę ją przykryć, bo okno otwarte na oścież i wpada nam fajne, rześkie powietrze :)

Posted

Ja też życzliwie kibicuję na wszystkich wątkach :D

A wcale nie na wszystkich, bo u mojej Nusi nie no i na wspaniałym bazarku też nie :(

Oczywiście żartuję, bo sama nie jestem w stanie "oblecieć " wszystkich wątków

Posted

Imcik to jednak dziwny stworek jest :)

Szlifierki się nie boi i potrafi wparować do domu, gdy huczy i burczy. Ale już wisząca w przejściu folia jest takim straszakiem, że do sypialni trzeba Imciocha na rękach nieść ;) Po dniu pełnym remontowych wrażeń śpi to sobie koło mnie i właśnie.. dostała czkawki! Muszę ją przykryć, bo okno otwarte na oścież i wpada nam fajne, rześkie powietrze :)

To dobrze, że powietrze, a nie komary np.

Posted

Komarów w tym roku u nas nie ma! :D Kilka sztuk się zdarzyło, jak była u nas moja koleżanka. Ja ich nie widziałam, ale ją dziabnęły i nawet sobie kazała włączyć na noc ostraszacz do kontaktu. Wygląda jednak na to, że i tych kilka wyjechało z nią do Opola, bo nie ma ani jednego :)

Posted

no tak komarów może mniej niz w zeszłym roku, ale za to pojawiły się gzy. One jak udziabią to kłuje i swędzi i puchnie. A jak upały i ma się na burzę, to nie warto w ogóle siedziec na polu. Imciochu Ty sie nie bój folii. Folią się świetnie bawi :D

Posted

Lerka najlepiej sie bawi patykami(gryzie) i szyszkami - podrzuca i gryzie. Teraz niestety, jest ich pozbawiona. Zostały jej pluszaki, które pracowicie rozpruwa i wydłubuje wnętrzności. Ja je ponownie zaszywam i wszystkie pomału, przybierają kształt kulisty.......

Posted

A Imka się bawi czym popadnie, najlepiej ukradzionym ;) Daje się już normalnie głaskać, nawet Uli. Ale jak wczoraj przyjechała Mattilu ze Stefano, nie podeszła nawet do mnie! Pewnie się bała, że jak już ją złapię, to.... wyadoptuję! ;) :D

Posted

jaka tymczasie ?!

No jak to jaką - POLĘ!!!!! 

Życzę w takim razie więcej takich gości :)

O tak - takich gości życzymy wszystkim detującym domkom i detowanym psiakom  :)