elik Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 To poproszę nr konta , bo jeszcze się rozmyślę. Sąsiadka z mojego osiedla Grażyna S zadeklarowała miesięcznie na Gacki 20 zł na 6 miesięcy. Bardzo proszę, leci na PW :) Quote
elik Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Eduś kochana wielkie dzięki za piękne podsumowanie Fundusze 2 Gacków :) Deklaracje stałe: 30 zł Ewa Marta 80 zł znajoma danyww 10 zł edek 10 zł danyww 20 zł dorcia01 10 zł Dogo07 na 12 m-cy 20 zł agat21 10 zł Jo37 10 zł Elf i Mango 10 zł Mazowszanka13 20 zł Dulska 20 zł Grażyna S. sąsiadka Poker - przez 6 m-cy Razem : 250 zł, brakuje 50 zł :( Deklaracje jednorazowe: 20 zł magenka1 100 zł jotpeg 60 zł Poker Razem: 180 zł Gorąca prośba do wpłacających, bardzo proszę w tytule przelewu piszcie: na bezdomne psiaki Gacki Quote
elik Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Jo37 proszę wyczyść skrzyneczkę. Nie mogę wysłać Ci numeru konta :) Quote
ewu Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Dopiszcie ode mnie 20 zł stałej dla gacków. Czy wiadomo, jak się ma łapka Tota? Toto ma się świetnie:) Łapka praktycznie zarosła sierścią, Toto ją jeszcze oszczędza ale coraz częściej( szczególnie w zabawie) jej używa. Niestety to trochę potrwa. Przedwczoraj rozmawiałam z lecznicą , gdzie był operowany. Wiem jak to jest bo mój Meffi też miał operowaną przednią łapkę i dopiero po paru miesiącach zaczął jej normalnie używać. Quote
ewu Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Kcd Jo37 proszę wyczyśćcie skrzyneczki. Nie mogę wysłać Ci numeru konta :) Elu kcd to inne pieski, ja wyślę konto Kasi:) Quote
elik Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Elu kcd to inne pieski, ja wyślę konto Kasi:) Upsssss Ale sie rozpędziłam :megagrin: Quote
edek Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Nie wiem niestety jak do kotów. Wiem tylko że do psów super a ptaki goni. Właśnie rozmawiałam z TZ, nie zgodził się buuu. Przykro mi :(. Quote
kcd Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Jestem w stanie zapłacić za tymczasowanie, ale do 100 zł w sumie, wiec hotelik odpada. Poza tym pytanie czy nie lepiej po prostu spożytkować te pieniądze w inny sposób... bo to będzie z mojego dogbudżetu... Quote
elik Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Już pusta, można słać! :) Tylko, że ja się rozpędziłam i chciałam Ci posłać nr konta dla Gacusiów, a Ty na nich nie deklarowałaś wpłat. No chyba, że masz ochotę, to oczywiście zaraz poślę :) Quote
ewu Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Zapraszam na wątek Gacków: http://www.dogomania.com/forum/topic/144336-male%C5%84kie-gacki-bez-szans/ Quote
ewu Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Kasiu to bzdura wydawać kasę na hotelowanie. U Sylwii nie ma teraz miejsca, myślę co zrobić... Quote
ewu Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Ori potrzebuje dt na dwa tygodnie, heeeeeeelp!!!!! Quote
agat21 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Elik zgodziła się być skarbnikiem gacków :calus: :calus: :calus: :calus: Potem roześle konto a ja założę chłopakom osobny wątek. ja już wpłaciłam kasę dla Gacków na Twoje konto :( od przyszłego miesiąca będę już wysyłać na konto elik Quote
ewu Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 ja już wpłaciłam kasę dla Gacków na Twoje konto :( od przyszłego miesiąca będę już wysyłać na konto elik Nic nie szkodzi, wyślę elik:) Dziękuję:) Quote
ewu Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Wpłaty: 30 zł agat21 dla malamutki i szczeniaków, 20 zł dla Gacków 15 zł Agnieszka103 50 zł MAŁGORZATA P. Dziękuję :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
elik Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Nic nie szkodzi, wyślę elik:) Dziękuję :) Basieńko zaraz wyślę Ci e-mail z nr-em konta, taki specjalny dla Gacorków i tylko dla nich. W mBanku można mieć kilka kont i dowolnie je nazwać. Gdy zbiera się kasę dla kilku psiaków jest to bardzo wygodne. Każdy psiak ma swoje osobne konto. Quote
Lando_pancia Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Poruszyłam niebo i ziemię żeby pomóc szczeniaczkowi. Ciągle dopytywałam, drążyłam, nie mogłam spokojnie żyć. Tak mi strasznie żal, tak przykro. Umierał sam , malutki kochany mój. Buty sobie można rezerwować a nie żywą istotkę. Nawet imienia nie dostał:(bezmyslni ludzie, i bez serc :-( Quote
Makila Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Toto jest umówiony na kastrację w poniedziałek o godz.10:00 Zrobił się z niego bardzo przytulaśny gagatek :) Całymi dniami szaleje ze szczeniakami. Z łapką coraz lepiej. Zaczyna jej używać. Zapomniałam jeszcze o ostatniej fakturze za leczenie szczeniaków. Brzdące są już zdrowe i można je ogłaszać Quote
Makila Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 A oto największy rozrabiaka - Olafek :loveu: i moje ulubione zdjęcie :megagrin: Quote
elik Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Psiaki mega piękne, ale niektóre się z psiej rasy wyrodziły. Toż to rekino-piranie, a nie psie dzieci :megagrin: Przez te ich uszki można je zacałować z kretesem Quote
ewu Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 O rety ale uchole ma Olafek, cudo maniuńkie:) Quote
Recommended Posts