ewu Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Bardzo się też boję o Oriego:( Może komuś zabije serce... Quote
ewu Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Moje kochane okruszki. Rudzia dzięki:) Quote
kcd Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Czy ktoś wie czy mogę kupić podkłady w Kakadu w Złotych Tarasach? Jeśli tak to jutro kupię Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 chłopczyk, spokojny w miarę , bardziej lgnie do psów niż do ludzi Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 jak macie dość to mam zły wiadomość - mam tego jeszcze trochę ;) Dziewczynka- diablę wcielone , tylko patrzy co by zmajstrować , goni tak że ciężko ją złapać , nawet z rak się Monice wyrywała Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 No i to już by było na tyle , przepraszam ale ja jak zwykle umiary nie mam ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Czy ktoś wie czy mogę kupić podkłady w Kakadu w Złotych Tarasach? Jeśli tak to jutro kupię Tańsze są w aptece . Quote
agat21 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Przepraszam, że tak późno się melduję z powrotem na wątku, ale miałam dwie rodzinne imprezy dzisiaj- prawdziwa masakra,w dodatku na jednej z nich pokłóciłam się z gośćmi siostry o konie wożące turystów do Morskiego Oka, a potem to już poszło na całego... Jestem zdołowana ludzką nieczułością i głupotą przykrytą sztuczną inteligencją i niby-wykształceniem :( Ale ok - smutki na bok, tutaj dzieją się świetne rzeczy :) Mam wstępne ustalenia już z kcd i ewu co do wtorkowej podróży, Bila oczywiście podwiozę do pani na Wolską. Pozostałe jeśli trzeba zostawić gdzieś w okolicach Al. Krakowskiej - też nie ma sprawy :) Wszystko jakoś ułożymy. Oby tylko psinki to wszystko dobrze zniosły.. Quote
Makila Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Zdjęcia cudne. Rudzia-Bianka dobrze, że nie masz umiaru bo oglądanie tych zdjęć to sama przyjemność mimo tego, że mam je codziennie na żywo :) Szczeniaczki są cudownie rozkoszne. Szkoda, że tak mało chętnych domków :( Może trzeba zrobić im ogłoszenia osobno każdemu. Quote
agat21 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 danyw - dzięki, pw odczytałam, chciałam Ci odpisać, ale coś się podziało z serwerem - ciągle wyskakiwał mi error.. Quote
agat21 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 danyw - dzięki, pw odczytałam, chciałam Ci odpisać, ale coś się podziało z serwerem - ciągle wyskakiwał mi error.. Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Rudzia fotki cudowne:) Czy mogę prosić o wysłanie ich na mojego maila, Toto też :) [email protected] Przygotuję ogłoszenia. Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Przepraszam, że tak późno się melduję z powrotem na wątku, ale miałam dwie rodzinne imprezy dzisiaj- prawdziwa masakra,w dodatku na jednej z nich pokłóciłam się z gośćmi siostry o konie wożące turystów do Morskiego Oka, a potem to już poszło na całego... Jestem zdołowana ludzką nieczułością i głupotą przykrytą sztuczną inteligencją i niby-wykształceniem :( Ale ok - smutki na bok, tutaj dzieją się świetne rzeczy :) Mam wstępne ustalenia już z kcd i ewu co do wtorkowej podróży, Bila oczywiście podwiozę do pani na Wolską. Pozostałe jeśli trzeba zostawić gdzieś w okolicach Al. Krakowskiej - też nie ma sprawy :) Wszystko jakoś ułożymy. Oby tylko psinki to wszystko dobrze zniosły.. Agat to tak jest niestety..."Ę,ą, bułkę przez bibułkę"... a w środku prostak.... Quote
Onaa Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Basiu, z mojego bazarku na Rysia wyszło ok 15zł to może bym za to zmaówiła ogłoszenia na bazarku ? Tylko jakiś fajny tekst by się przydał. Rysiu podobny do Misi tylko umaszczenie inne :). Jak wklejacie fotki prosto do postu ? Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Konto psiaków zasiiiła agat21 -80 zł-dziękuję:):):) Quote
Mazowszanka13 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Czy ktoś wie czy mogę kupić podkłady w Kakadu w Złotych Tarasach? Jeśli tak to jutro kupię Ja kiedyś kupowałam w Rossmanie. Do dziecinnego łóżeczka chyba. A to cudo to jak moja Luka w szczenięctwie (które mnie ominęło). Chyba się zapłaczę :( Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Konto psiaków zasiliła agat21 -80 zł-dziękuję:):):) :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Basiu, z mojego bazarku na Rysia wyszło ok 15zł to może bym za to zmaówiła ogłoszenia na bazarku ? Tylko jakiś fajny tekst by się przydał. Rysiu podobny do Misi tylko umaszczenie inne :). Jak wklejacie fotki prosto do postu ? Renatko poproszę Paulę, zrobi Rysiowi:) Jak odmówi to wykupimy :fadein: Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Ja kiedyś kupowałam w Rossmanie. Do dziecinnego łóżeczka chyba. A to cudo to jak moja Luka w szczenięctwie (które mnie ominęło). Chyba się zapłaczę :( Gosia możesz ją mieć, damy bez pa :eviltong: Quote
Recommended Posts