elik Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 5 godzin temu, ewu napisał: Wiem Elu. Za trzy tygodnie Lalunia może śmiało iść do hoteliku. Elu trzeba chyba już zarezerwować miejsce. Tak Basiu. Poszukam dzisiaj, jutro. Quote
Figunia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Zrobiłam dziś Usi trochę fotek. Może cos z tego uda się wybrać do ogloszenia. Tekst też ułożyłam. Żadna rewelacja, ale...czas nas goni. Oby tylko udało mi się wstawić te zdjęcia... Quote
anica Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Super zdjęcia Aniu ,jakaż ona jest śliczna! i też ma to 'mądre spojrzenie' może jutro sama ją będę mogła wymiziać :) Quote
Figunia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 No i klapa. Mam jeszcze kilka zdjęć plenerowych, ale już nie chcą się wkleić, choć robię wszystko tak jak przy poprzednich. Wyskakuje błąd i tyle. Quote
Figunia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 13 minut temu, anica napisał: Super zdjęcia Aniu ,jakaż ona jest śliczna! i też ma to 'mądre spojrzenie' może jutro sama ją będę mogła wymiziać :) Dziękuję, Aniu :) Myślałam, ze będą fajne zdjęcia ze słonikiem, ale Usia się go trochę bała i trzymała dystans. Musiałam dac szarpaczka. Quote
elik Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Śliczne zdjęcia, śliczna modelka Aniu :) Przyślij mi zdjęcia, których nie możesz wstawić. Może mi się uda :) Quote
agat21 Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Zdjęcia prześliczne :) To ostatnie - rewelacja :)) Ewu, puściłam dziś grosz na fundację, przepraszam, że dopiero dziś, liczyłam na pensję w zeszłym tygodniu, ale się trochę przeliczyłam ;) Quote
Figunia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 4 minuty temu, elik napisał: Śliczne zdjęcia, śliczna modelka Aniu :) Przyślij mi zdjęcia, których nie możesz wstawić. Może mi się uda :) Dziękuję Elu! Cały czas próbuje, ale wciąż ten błąd. A te domowe poszły bez problemu, dziwne to. Poddaje się i już ślę je do Ciebie :) Quote
Tyśka) Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Po prostu pozostałe zdjęcia są za duże :) Możesz i mi w takim wypadku wysyłać, jedynie z adnotację w mailu na jaki wątek - bo z zakręcenia mogę nie wiedzieć. Nie krępuj się z tym nigdy. Usia jest wielką słodziarą z wyglądu, a jak z charakteru? Kurcze, znowu zapomniałam aparatu z domu, zrobiłabym zdjęcia Usiej. Chyba że masz czas w weekend to wezmę smaczki, spróbujemy coś moim umierającym telefonem :). Na tygodniu nie dam rady, kilka razy dziennie jeżdżę po okolicy w tę i z powrotem, pomagam przy jednym psiaku. Quote
Figunia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 13 minut temu, agat21 napisał: Zdjęcia prześliczne :) To ostatnie - rewelacja :)) Ewu, puściłam dziś grosz na fundację, przepraszam, że dopiero dziś, liczyłam na pensję w zeszłym tygodniu, ale się trochę przeliczyłam ;) Dziękuję pięknie...modelka jest wdzięczna i słodka, to Jej zasługa :) Quote
Figunia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 17 minut temu, elik napisał: Śliczne zdjęcia, śliczna modelka Aniu :) Przyślij mi zdjęcia, których nie możesz wstawić. Może mi się uda :) Eluniu, nie moge za Chiny odnaleźć Twego maila...napiszę do Ciebie na pw. Quote
Figunia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 16 minut temu, Tyś(ka) napisał: Po prostu pozostałe zdjęcia są za duże :) Możesz i mi w takim wypadku wysyłać, jedynie z adnotację w mailu na jaki wątek - bo z zakręcenia mogę nie wiedzieć. Nie krępuj się z tym nigdy. Usia jest wielką słodziarą z wyglądu, a jak z charakteru? Kurcze, znowu zapomniałam aparatu z domu, zrobiłabym zdjęcia Usiej. Chyba że masz czas w weekend to wezmę smaczki, spróbujemy coś moim umierającym telefonem :). Na tygodniu nie dam rady, kilka razy dziennie jeżdżę po okolicy w tę i z powrotem, pomagam przy jednym psiaku. Kurczę, ale robię cały czas tak samo, wiec czemu jedne idą a drugie, nie... Tysiu, nic mi nie tłumacz, bo do takiej gapy, w dodatku starej daty, i tak niewiele juz dociera (zwlaszcza, jak chodzi o techniczne sprawy). I bardzo dziękuję Ci za oferowaną pomoc. Juz bede wysylac fotki do Cioci Elik, tylko dostane od Niej namiary na maila. A co do fotek, to moze uda się z tymi, które zrobiłam dzisiaj, skoro się Ciociom podobają. Będą jeszcze takie na zielonej trawce, no i jesli jutro spotkam się z Anią, to na pewno zaowocuje to pięknymi zdjęciami, które nam "natrzaska", jak to obiecała. Raz jeszcze wielkie dzięki Tysiu, również za to, ze teraz w razie potrzeby, będę do Ciebie uderzać, bez zbędnych ceregieli :) Quote
Figunia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Tysiu, chyba jednak wyśle fotki do Ciebie, bo mail do Ciebie znalazlam. Quote
Gabi79 Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Dostałam na maila fotki dwóch psiaczków, Basiu, czy to od Ciebie? Nikt się nie podpisał (chyba, że już mam problemy ze wzrokiem i nie zauważyłam) Quote
Tyśka) Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 21 minut temu, Figunia napisał: Tysiu, chyba jednak wyśle fotki do Ciebie, bo mail do Ciebie znalazlam. To czekam :) W takim razie jak masz kogoś do pomocy ze zdjęciami to się mocno cieszę, ale jakby była potrzebna pomoc taka albo np. w socjalizacji suni i inne takie to ja chętnie :). Nie krępuj się, chętnie pomogę. Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 1 godzinę temu, agat21 napisał: Zdjęcia prześliczne :) To ostatnie - rewelacja :)) Ewu, puściłam dziś grosz na fundację, przepraszam, że dopiero dziś, liczyłam na pensję w zeszłym tygodniu, ale się trochę przeliczyłam ;) Dziękuję i nie przepraszaj:)) Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 22 minuty temu, Gabi79 napisał: Dostałam na maila fotki dwóch psiaczków, Basiu, czy to od Ciebie? Nikt się nie podpisał (chyba, że już mam problemy ze wzrokiem i nie zauważyłam) Nie , nie wysyłałam żadnych psiaczków tym bardziej bez podpisu. A z jakiego adresu? Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 1 godzinę temu, Figunia napisał: Zdjęcia cudne:):):) Quote
Gabi79 Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 15 minut temu, ewu napisał: Nie , nie wysyłałam żadnych psiaczków tym bardziej bez podpisu. A z jakiego adresu? Początek mpod dwie fotki Kaja i jakiś drugi piesio Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 7 minut temu, Gabi79 napisał: Początek mpod dwie fotki Kaja i jakiś drugi piesio Nie mam pojęcia. Odpisz spytaj o co chodzi. Quote
Gabi79 Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 11 minut temu, ewu napisał: Nie mam pojęcia. Odpisz spytaj o co chodzi. Odpisałam Quote
Figunia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 48 minut temu, ewu napisał: Zdjęcia cudne:):):) To tez sie ciesze :) Quote
Recommended Posts