Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, Figunia napisał:

Eluniu, chyba nie...

Po prostu masz za dużo na głowie. A ja przysiadlam faldow, no i w końcu sie udalo...

Kurcze, a nie przysyłałaś mi ich czasem właśnie do wstawienia na watek? Są mi dziwnie znajome.  A może rzeczywiście coś mi się tylko wydaje. Faktycznie tyle różnych zdjęć wklejam :)

Posted
15 minut temu, Tyś(ka) napisał:

To już rok? :O Jak ten czas leci!
Piękna Misiula... nie poznałabym <3

Tusiu, zeby byc dokladnym, to Misia poszla do swego domku, jakos z koncem lipca. Wiec roku jeszcze nie ma . Nie mowiac o tym, ze bylysmy razem do polowy sierpnia, gdy zamieszkalam w jej nowym domku, na czas wyjazdu Kasi i Wojtka na wakacje.

• Like 2
Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Kurcze, a nie przysyłałaś mi ich czasem właśnie do wstawienia na watek? Są mi dziwnie znajome. . A może rzeczywiście coś mi się tylko wydaje. Faktycznie tyle różnych zdjęć wklejam :)

Elu, dobrze pamietasz. Przeslalam Ci te fotki na maila. 

Posted
Przed chwilą, Figunia napisał:

Elu, dobrze pamietasz. Przeslalam Ci te fotki na maila. 

No jednak nie jest tak źle z moją głowizną. A czemu w takim razie nie przypomniałaś mi, żeby je wkleić. Aniuuuuu. Proszę na przyszłość w razie czego przypomnij się. Plissssss

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

No jednak nie jest tak źle z moją głowizną. A czemu w takim razie nie przypomniałaś mi, żeby je wkleić. Aniuuuuu. Proszę na przyszłość w razie czego przypomnij się. Plissssss

Nie pomyślałam o tym...

Szukałam ich wciąż na watku, ale nie było ich i nie było...

No to zakasalam rękawy... I dobrze...

Posted
Przed chwilą, Figunia napisał:

Nie pomyślałam o tym...

Szukałam ich wciąż na watku, ale nie było ich i nie było...

No to zakasalam rękawy... I dobrze...

Przepraszam Aniu.   Przepraszam      177014712_gifniewinny.gif.7c1c6886b463da5a95e61961d20cd13b.gif   Wierz mi, że nie zdarza mi się to często. Tym bardziej mi przykro, że to akurat Ciebie zawiodłam :( 

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Przepraszam Aniu.   Przepraszam      177014712_gifniewinny.gif.7c1c6886b463da5a95e61961d20cd13b.gif   Wierz mi, że nie zdarza mi się to często. Tym bardziej mi przykro, że to akurat Ciebie zawiodłam :( 

Elu kochana. tak tego chciałam uniknąć.

Przecież rozumiem, ze można zapomnieć, zwłaszcza, gdy się działa na tylu frontach, jak Ty.

Po prostu nie ma o czym mówić.

To mnie jest teraz przykro...

Posted
1 minutę temu, Figunia napisał:

Elu kochana. tak tego chciałam uniknąć.

Przecież rozumiem, ze można zapomnieć, zwłaszcza, gdy się działa na tylu frontach, jak Ty.

Po prostu nie ma o czym mówić.

To mnie jest teraz przykro...

Tobie w żadnym razie przykro być nie powinno.

Ale racja, nie ma co włosa na czworo dzielić. Jednak proszę w przyszłości po prostu się przypomnij, choć mam nadzieje, że już mi się to nie zdarzy :)

Posted

Eluniu, o żadnym zawiedzeniu nie ma nawet mowy!

Przecież to bzdurka, nieistotna sprawa i wiem, z czego wynika!!!!

Oglaszam koniec sprawy!!!

Posted

Pewnie, pewnie kończcie sprawy! :)   i... Serdecznie zapraszam na bazarek dla jednej z najwspanialszych Dogomaniaczek , zajrzyjcie , podrzućcie, kupcieprosi.gif

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

A nie ma szans na nowe zdjęcia? :( Martwię się tą ciszą na ogłoszenia.
Tyle dobrze, że znalazł się dla Frania DT, szkoda tylko że dopiero od 3ego :( nie ma szans, aby obecny dom przetrzymał go jeszcze przez te dwa dni?

Zrobimy nowe zdjęcia. Niestety te Pani wyjeżdża z dzieckiem. Zgłosiła się do mnie Pani Irena z Katowic  i w sobotę go zawiozę na te trzy dni.

Posted
1 godzinę temu, Figunia napisał:

Pamięta ktoś tego slicznego chudzielca, z ub. roku?

Szczęśliwa Misiunia pozdrawia wszystkich, którzy Jej kibicowali, wspierali, a przede wszystkim te Osoby, dzięki którym wyszła,  (a raczej została wyniesiona na rekach) ze schronu.

image-0-02-04-9dbfb62d827c446470ad9a7b40bc31b854e3892b00bd2421606c3f4ca6f01ee3-V.jpg

image-0-02-04-7552745681051faad41ab726c15902b8d4457e4abc490fa9dafae5e596901ab1-V.jpg

image-0-02-04-da2147060058cdf54f2d01d1ddf19ad768785020556539c913f8a6aae94eff69-V.jpg

image-0-02-04-d2718ac3b4979cd1170b56854e1ac3fb6757cbcbc23fd8e9fee04b409069a693-V.jpg

Moja kochana Misiunia, okruszek cudny:)

Posted
6 minut temu, ewu napisał:

Zrobimy nowe zdjęcia. Niestety te Pani wyjeżdża z dzieckiem. Zgłosiła się do mnie Pani Irena z Katowic  i w sobotę go zawiozę na te trzy dni.

Byłoby super, gdyby udało się ze zdjęciami.

O jacie... to się najeździsz :( ale dobrze, że będzie miał gdzie się podziać. Chyba, że Pani Irena mogłaby na dłużej przetrzymać Frania?

Posted
8 godzin temu, Joanna1235 napisał:

Zobaczcie jak dzieciaki urosły

Agatka

111111111111111111111111111111111111111.JPG

Ringo

11111111111111111111111111111111111111111111.JPG

Suri

11111111111111111111111111111111111.JPG

Lumi

1111111111111111111111111111111111.JPG

O rety ale się zmieniły. Przepiękne są.

Posted

W schronisku tragedia za tragedią.

Mała młodziutka sunieczka ze złamaną łapką, prawie łysy psiak po wypadku i stuletni dziadeczek , któregp dwaj panowie przywieźli so schroniska i zagrozili ,że jak go schron nie przyjmie , to go wywalą w lesie.

Posłałam Eli zdjęcia.

W końcu od tego zwariuję, nie mam już po ludzku siły....... Komu pomóc, komu, któremu....:????:(

Posted
1 godzinę temu, ewu napisał:

Tyśka czy możesz im zrobić nowe ogłoszenia z tymi zdjęciami?

Mogę, poproszę parę słów o każdym z nich albo chociaż namiary na osobę decyzyjną.

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Mogę, poproszę parę słów o każdym z nich albo chociaż namiary na osobę decyzyjną.

Asia wyjeżdża na wakacje i szczylki będą znowu w Gliwicach więc podaj mój numer .

O charakterach to musi Asia powiedzieć.:)

Posted
6 minut temu, ewu napisał:

Asia wyjeżdża na wakacje i szczylki będą znowu w Gliwicach więc podaj mój numer .

O charakterach to musi Asia powiedzieć.:)

Ok, to zrobię na razie z tego co jest, ale też uśmiechnę się o więcej zdjęć :)

Posted

Szczyle mają ok. 8 tygodni , 2 razy odrobaczone ,raz zaszczepione na wirusówki , zaczipowane . Agatka dziewczynka najbardziej przebojowa , wszędzie jej pełno wszystko ją ciekawi, lubi się przytulać niezadowolenie okazuje głośno domagając sie uwagi ze strony człowieka. Lumi dziewczynka o bardziej spokojniejszym charakterze jednak na raczkach głaskana i przytulana jest szczęśliwa i zadowolona daje dużo buziaków, bardziej cicha , ale nie wycofana , lubi zabawy w berka z rodzeństwem. Suri największa dziewczynka potrafi głośno szczeknąć by zwrócić na siebie uwagę ustawia rodzeństwo. Lubi się miziać i przytulać , kocha smaczki. Ringo jedyny rodzynek, misiowaty kochany przytulak dzielnie broni się przed atakami dziewczyn , ale bardziej interesuje go człowiek i jedzonko. Wszystkie jak to szczeniaki wesołe , uwielbiają zabawę i wszystkiego ciekawe . Potrafią się załatwiać na podkłady chociaż czasem zdarzają się małe wpadki. Mam nadzieję , ze pomogłam troszkę .

• Like 1