Figunia Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Eluniu, chyba nie...☺ Po prostu masz za dużo na głowie. A ja przysiadlam faldow, no i w końcu sie udalo... Quote
elik Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 5 minut temu, Figunia napisał: Eluniu, chyba nie...☺ Po prostu masz za dużo na głowie. A ja przysiadlam faldow, no i w końcu sie udalo... Kurcze, a nie przysyłałaś mi ich czasem właśnie do wstawienia na watek? Są mi dziwnie znajome. A może rzeczywiście coś mi się tylko wydaje. Faktycznie tyle różnych zdjęć wklejam :) Quote
Figunia Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 15 minut temu, Tyś(ka) napisał: To już rok? :O Jak ten czas leci! Piękna Misiula... nie poznałabym <3 Tusiu, zeby byc dokladnym, to Misia poszla do swego domku, jakos z koncem lipca. Wiec roku jeszcze nie ma . Nie mowiac o tym, ze bylysmy razem do polowy sierpnia, gdy zamieszkalam w jej nowym domku, na czas wyjazdu Kasi i Wojtka na wakacje. 2 Quote
Figunia Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Kurcze, a nie przysyłałaś mi ich czasem właśnie do wstawienia na watek? Są mi dziwnie znajome. . A może rzeczywiście coś mi się tylko wydaje. Faktycznie tyle różnych zdjęć wklejam :) Elu, dobrze pamietasz. Przeslalam Ci te fotki na maila. Quote
elik Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Przed chwilą, Figunia napisał: Elu, dobrze pamietasz. Przeslalam Ci te fotki na maila. No jednak nie jest tak źle z moją głowizną. A czemu w takim razie nie przypomniałaś mi, żeby je wkleić. Aniuuuuu. Proszę na przyszłość w razie czego przypomnij się. Plissssss Quote
Figunia Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 4 minuty temu, elik napisał: No jednak nie jest tak źle z moją głowizną. A czemu w takim razie nie przypomniałaś mi, żeby je wkleić. Aniuuuuu. Proszę na przyszłość w razie czego przypomnij się. Plissssss Nie pomyślałam o tym... Szukałam ich wciąż na watku, ale nie było ich i nie było... No to zakasalam rękawy... I dobrze... ☺❤ Quote
elik Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Przed chwilą, Figunia napisał: Nie pomyślałam o tym... Szukałam ich wciąż na watku, ale nie było ich i nie było... No to zakasalam rękawy... I dobrze... ☺❤ Przepraszam Aniu. Przepraszam Wierz mi, że nie zdarza mi się to często. Tym bardziej mi przykro, że to akurat Ciebie zawiodłam :( Quote
Figunia Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 17 godzin temu, elik napisał: Nie wiedzieć czemu, wkleiło się dwa razy Quote
Figunia Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 4 minuty temu, elik napisał: Przepraszam Aniu. Przepraszam Wierz mi, że nie zdarza mi się to często. Tym bardziej mi przykro, że to akurat Ciebie zawiodłam :( Elu kochana. tak tego chciałam uniknąć. Przecież rozumiem, ze można zapomnieć, zwłaszcza, gdy się działa na tylu frontach, jak Ty. Po prostu nie ma o czym mówić. To mnie jest teraz przykro... Quote
elik Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 1 minutę temu, Figunia napisał: Elu kochana. tak tego chciałam uniknąć. Przecież rozumiem, ze można zapomnieć, zwłaszcza, gdy się działa na tylu frontach, jak Ty. Po prostu nie ma o czym mówić. To mnie jest teraz przykro... Tobie w żadnym razie przykro być nie powinno. Ale racja, nie ma co włosa na czworo dzielić. Jednak proszę w przyszłości po prostu się przypomnij, choć mam nadzieje, że już mi się to nie zdarzy :) Quote
Figunia Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Eluniu, o żadnym zawiedzeniu nie ma nawet mowy! Przecież to bzdurka, nieistotna sprawa i wiem, z czego wynika!!!! Oglaszam koniec sprawy!!! ❤ Quote
anica Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Pewnie, pewnie kończcie sprawy! :) i... Serdecznie zapraszam na bazarek dla jednej z najwspanialszych Dogomaniaczek , zajrzyjcie , podrzućcie, kupcie Quote
ewu Posted June 28, 2018 Author Posted June 28, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: A nie ma szans na nowe zdjęcia? :( Martwię się tą ciszą na ogłoszenia. Tyle dobrze, że znalazł się dla Frania DT, szkoda tylko że dopiero od 3ego :( nie ma szans, aby obecny dom przetrzymał go jeszcze przez te dwa dni? Zrobimy nowe zdjęcia. Niestety te Pani wyjeżdża z dzieckiem. Zgłosiła się do mnie Pani Irena z Katowic i w sobotę go zawiozę na te trzy dni. Quote
ewu Posted June 28, 2018 Author Posted June 28, 2018 1 godzinę temu, Figunia napisał: Pamięta ktoś tego slicznego chudzielca, z ub. roku? Szczęśliwa Misiunia pozdrawia wszystkich, którzy Jej kibicowali, wspierali, a przede wszystkim te Osoby, dzięki którym wyszła, (a raczej została wyniesiona na rekach) ze schronu. Moja kochana Misiunia, okruszek cudny:) Quote
Tyśka) Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 6 minut temu, ewu napisał: Zrobimy nowe zdjęcia. Niestety te Pani wyjeżdża z dzieckiem. Zgłosiła się do mnie Pani Irena z Katowic i w sobotę go zawiozę na te trzy dni. Byłoby super, gdyby udało się ze zdjęciami. O jacie... to się najeździsz :( ale dobrze, że będzie miał gdzie się podziać. Chyba, że Pani Irena mogłaby na dłużej przetrzymać Frania? Quote
Joanna1235 Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Zobaczcie jak dzieciaki urosły Agatka Ringo Suri Lumi Quote
Tyśka) Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Ojej, nie wiem, które najpiękniejsze :) Jeżeli są potrzebne ogłoszenia to napisz parę słów o każdym dzieciaku i podaj namiary do ogłoszeń /tel/ ;) Quote
ewu Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 8 godzin temu, Joanna1235 napisał: Zobaczcie jak dzieciaki urosły Agatka Ringo Suri Lumi O rety ale się zmieniły. Przepiękne są. Quote
ewu Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 Tyśka czy możesz im zrobić nowe ogłoszenia z tymi zdjęciami? Quote
ewu Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 W schronisku tragedia za tragedią. Mała młodziutka sunieczka ze złamaną łapką, prawie łysy psiak po wypadku i stuletni dziadeczek , któregp dwaj panowie przywieźli so schroniska i zagrozili ,że jak go schron nie przyjmie , to go wywalą w lesie. Posłałam Eli zdjęcia. W końcu od tego zwariuję, nie mam już po ludzku siły....... Komu pomóc, komu, któremu....:????:( Quote
Tyśka) Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 1 godzinę temu, ewu napisał: Tyśka czy możesz im zrobić nowe ogłoszenia z tymi zdjęciami? Mogę, poproszę parę słów o każdym z nich albo chociaż namiary na osobę decyzyjną. Quote
ewu Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Mogę, poproszę parę słów o każdym z nich albo chociaż namiary na osobę decyzyjną. Asia wyjeżdża na wakacje i szczylki będą znowu w Gliwicach więc podaj mój numer . O charakterach to musi Asia powiedzieć.:) Quote
Tyśka) Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 6 minut temu, ewu napisał: Asia wyjeżdża na wakacje i szczylki będą znowu w Gliwicach więc podaj mój numer . O charakterach to musi Asia powiedzieć.:) Ok, to zrobię na razie z tego co jest, ale też uśmiechnę się o więcej zdjęć :) Quote
Tyśka) Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Na razie olx na Gliwice: https://www.olx.pl/oferta/sliczne-psie-brzdace-komu-komu-CID103-IDwomeH.html Quote
Joanna1235 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Szczyle mają ok. 8 tygodni , 2 razy odrobaczone ,raz zaszczepione na wirusówki , zaczipowane . Agatka dziewczynka najbardziej przebojowa , wszędzie jej pełno wszystko ją ciekawi, lubi się przytulać niezadowolenie okazuje głośno domagając sie uwagi ze strony człowieka. Lumi dziewczynka o bardziej spokojniejszym charakterze jednak na raczkach głaskana i przytulana jest szczęśliwa i zadowolona daje dużo buziaków, bardziej cicha , ale nie wycofana , lubi zabawy w berka z rodzeństwem. Suri największa dziewczynka potrafi głośno szczeknąć by zwrócić na siebie uwagę ustawia rodzeństwo. Lubi się miziać i przytulać , kocha smaczki. Ringo jedyny rodzynek, misiowaty kochany przytulak dzielnie broni się przed atakami dziewczyn , ale bardziej interesuje go człowiek i jedzonko. Wszystkie jak to szczeniaki wesołe , uwielbiają zabawę i wszystkiego ciekawe . Potrafią się załatwiać na podkłady chociaż czasem zdarzają się małe wpadki. Mam nadzieję , ze pomogłam troszkę . 1 Quote
Recommended Posts