ewu Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ależ się cieszę, że psiaki już mają domki. Ogłoszenie jeszcze powisi troszkę, tak na wszelki wypadek, ale mocno się cieszę z tego, że mają domki :) MIaly ponad 30 pobrań telefonów, prawie 40 obserwujących... :) szaleństwo. Frania ogłoszę w weekend, dobrze ewu? Super:) Quote
ewu Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 41 minut temu, Joanna1235 napisał: Uroczyście oświadczam , że Lesio ma super rodzinę . Danka czeka do 20 . EWA MARTA razem z Danką dziękujemy za wizytę . Cudny jest:) Quote
Joanna1235 Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 I troszkę Danki. Zabrakło Lesia i molestuje biednego Lakiego 1 Quote
Poker Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Lesio słodziak nad słodziaki. Danka zamyślona, pewnie tęskni za kolegą. Quote
MALWA Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 9 godzin temu, Joanna1235 napisał: Uroczyście oświadczam , że Lesio ma super rodzinę . Danka czeka do 20 . EWA MARTA razem z Danką dziękujemy za wizytę . Super zdjęcia, szczęśliwy psiak ! Quote
anica Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Nadrabiam zaległości! troszkę mnie nie było... ale i tak zawsze sercem jestem tutaj z wami! Dnia 4.06.2018 o 15:53, MALWA napisał: Ewu, jaki jest stan pibutego psa ? Co z jego poharatanym okiem, wyplywajacym okiem i zmiazdzonym jadrem ? ... czy są jakieś wiadomości o Misiu/ Tedim? Dobrze że są też te dobre wiadomości! inaczej człowiek by oszalał! Naprawdę super są te zdjęcia! Quote
elik Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 A co z Twoim maluszkiem Basiu ? Daj jego zdjęcie :) Quote
ewu Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 Maleństwa dostały 20 zł od Agnieszki 103 :) Dziękuję:) Quote
ewu Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 1 godzinę temu, anica napisał: Nadrabiam zaległości! troszkę mnie nie było... ale i tak zawsze sercem jestem tutaj z wami! ... czy są jakieś wiadomości o Misiu/ Tedim? Dobrze że są też te dobre wiadomości! inaczej człowiek by oszalał! Naprawdę super są te zdjęcia! Aniu pisałam powyżej:):):) Tedi jest pod opieką weteryaryjną, ma złe wyniki krwi , operacja się ciągle przesuwa. Quote
ewu Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 46 minut temu, elik napisał: A co z Twoim maluszkiem Basiu ? Daj jego zdjęcie :) Elu już wysyłam. Quote
ewu Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 Posłałam. Dzisiaj do schroniska trafiła 7-mio miesięczna sunia. Jestem załamana:( Jeśli niczego nie znajdę może tam nie przeżyć...( Quote
elik Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 4 godziny temu, ewu napisał: Elu już wysyłam. Franiu Quote
anica Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 5 godzin temu, ewu napisał: Aniu pisałam powyżej:):):) Tedi jest pod opieką weteryaryjną, ma złe wyniki krwi , operacja się ciągle przesuwa. Dziękuję, czytałam wcześniej ale miałam nadzieję że coś się zmieniło... że jest lepiej... 5 godzin temu, ewu napisał: Posłałam. Dzisiaj do schroniska trafiła 7-mio miesięczna sunia. Jestem załamana:( Jeśli niczego nie znajdę może tam nie przeżyć...( ... i co znalazłaś? Basiu , kochana a temat z Pimpusią dopracowany? Quote
ewu Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 24 minuty temu, anica napisał: Dziękuję, czytałam wcześniej ale miałam nadzieję że coś się zmieniło... że jest lepiej... ... i co znalazłaś? Basiu , kochana a temat z Pimpusią dopracowany? Jest w hoteliku, Pani dała na pierwszy miesiąc a co dalej nie wiem:( Ponoć się nawet nie kontaktuje co z sunią:( 1 Quote
ewu Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 Dzisiaj też nie operowano Tediego. Lekarze walczą o ustabilizowanie wyników. 1 Quote
anica Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 3 godziny temu, ewu napisał: Jest w hoteliku, Pani dała na pierwszy miesiąc a co dalej nie wiem:( Ponoć się nawet nie kontaktuje co z sunią:( ...a czy określiła się do kiedy jej nie będzie? czy szukamy domku? czy może pani będzie chciała żeby sunia była w hoteliku do jej powrotu? 3 godziny temu, ewu napisał: Dzisiaj też nie operowano Tediego. Lekarze walczą o ustabilizowanie wyników. ... mocno zaciskam za Tediego Quote
ewu Posted June 7, 2018 Author Posted June 7, 2018 Aniu nic nie wiadomo. Pani nie wie jak się Jej tam ułoży. Quote
anica Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 1 godzinę temu, ewu napisał: Aniu nic nie wiadomo. Pani nie wie jak się Jej tam ułoży. To ja się wstrzymam od komentarza!...porozmawiam z Anią czy propozycja będzie aktualna? Quote
ewu Posted June 7, 2018 Author Posted June 7, 2018 Aniu najbardziej pomocy potrzebuje Franio. Jak do końca czerwca nie znajdzie ds to ja kompletnie nie wiem co robić. Quote
ewu Posted June 7, 2018 Author Posted June 7, 2018 Dnia 4.06.2018 o 19:38, ewu napisał: Maluszek ma na imię Dante:) Quote
Recommended Posts