MALWA Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Czyli sznaucerek jeszcze jestw schronisku? :( Jak masz więcej jego zdjęć to mi podeślij, poogłaszam... Rozmawiałam przed chwila z ewu. Oba biedaki sa jeszcze w schronisku. Nie bardzo jest z nimi co zrobić, gdzie dać. Nie ma tu tez odzewu za bardzo...... Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Kobiety kochane, ja nie zawsze mam czas... ale wysyłajcie mi takie szczególnie pilne przypadki na maila: zdjęcie, krótki opis charakteru, namiary kontaktowe, miasto. Będę ogłaszać. Może nie od razu na Waszą prośbę pojawią się ogłoszenia, ale ja pamiętam i w wolnej chwili poogłaszam. Mnie łatwiej jest jak dostaję na maila, bo na dogomanii mogą mi takie rzeczy umykać. Nie krępujcie się, proście, piszcie. Tylko w zamian oczekuję informacji zwrotnej jak psiak znajdzie dom - bo ja czasem nie wiem, czy odnawiać ogłoszenia, czy nie. Quote
MALWA Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 7 minut temu, Tyś(ka) napisał: Kobiety kochane, ja nie zawsze mam czas... ale wysyłajcie mi takie szczególnie pilne przypadki na maila: zdjęcie, krótki opis charakteru, namiary kontaktowe, miasto. Będę ogłaszać. Może nie od razu na Waszą prośbę pojawią się ogłoszenia, ale ja pamiętam i w wolnej chwili poogłaszam. Mnie łatwiej jest jak dostaję na maila, bo na dogomanii mogą mi takie rzeczy umykać. Nie krępujcie się, proście, piszcie. Tylko w zamian oczekuję informacji zwrotnej jak psiak znajdzie dom - bo ja czasem nie wiem, czy odnawiać ogłoszenia, czy nie. Tysiu, czy możesz mi podać nr tel. na pw, chciałabym zadzwonić Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 1 godzinę temu, MALWA napisał: Tysiu, czy możesz mi podać nr tel. na pw, chciałabym zadzwonić Mogę :) Quote
MALWA Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Mogę :) Dziękuję :) Quote
elik Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Info od Basi: Taka biedna sunia trafiła do schroniska. Ma cudny charakter, jest urocza. Strasznie cierpi przez te oczka :( W schronisku nie uda się jej pomóc. Pokażę zdjęci moim wetom ale się obawiam, że leczenie "na odległość" nie zda egzaminu. . Koszmarne te oczka, zwłaszcza lewe :( Z pewnością odczuwa ból Koniecznie trzeba jej pomóc! Quote
Poker Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Czy wet w schronie nie może jej dać leczenia? Tylko kot będzie zakrapiał 3 x dziennie krople? To pewnie jest problemem. Quote
ewu Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Tak w schronisku. Dzisiaj udało się je zawieżć do fryzjera i ostrzyć. Czy mogę Ci wysłać MMSy? Quote
ewu Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 5 minut temu, Poker napisał: Czy wet w schronie nie może jej dać leczenia? Tylko kot będzie zakrapiał 3 x dziennie krople? To pewnie jest problemem. Ten wet to osobny rozdział...Będziemy jej zakrapiać oczka dwa razy dziennie bo trzy nie da rady, tylko czy to wystarczy? Quote
elik Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Basiu kolejne biedactwo od Ciebie :( Taki biedak trafił do schroniska. Dzisiaj udało się go ogolić u fryzjera. Dramat :( I co się okazało ? Piesek, czy sunia ? Quote
elik Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 I ostrzyżony sznaucerek :) Taki byłem :( A taki jestem :) 1 Quote
ewu Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Z tą rudą sunią to dziwna sytuacja. Trafiła do schronu z drogą obrozą Kiltix, jest wysterylizowana a oczy są potwornie zaniedbane. Quote
elik Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 7 minut temu, ewu napisał: Z tą rudą sunią to dziwna sytuacja. Trafiła do schronu z drogą obrozą Kiltix, jest wysterylizowana a oczy są potwornie zaniedbane. No właśnie, dziwne to. Nie było żal kasy na drogą obrożę, a zabrakło na leczenie suni :( Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 godziny temu, elik napisał: No właśnie, dziwne to. Nie było żal kasy na drogą obrożę, a zabrakło na leczenie suni :( A może komus zginęła? Może błakala sie jakiś czas:( Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 5 minut temu, Ewa Marta napisał: A może komus zginęła? Może błakala sie jakiś czas:( Też tak pomyślałam... różne historie słyszałam... może warto poogłaszać sunię jako znalezioną? Quote
ewu Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 45 minut temu, Tyś(ka) napisał: Też tak pomyślałam... różne historie słyszałam... może warto poogłaszać sunię jako znalezioną? Chcę się skontaktować z gminą w poniedziałek. Ona jest strasznie biedna i kochana. Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 minuty temu, ewu napisał: Chcę się skontaktować z gminą w poniedziałek. Ona jest strasznie biedna i kochana. Miejmy nadzieję, że jednak zaginęła :( ewu, Twoje MMSy nie chcą mi dojść. :( Jak możesz, to podeślij mi to wszystko na maila. Quote
ewu Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 4 godziny temu, elik napisał: Basiu kolejne biedactwo od Ciebie :( Taki biedak trafił do schroniska. Dzisiaj udało się go ogolić u fryzjera. Dramat :( I co się okazało ? Piesek, czy sunia ? Widać za nim wiadro więc łatwiej ocenić. Piesek. Jest mały, młody. Quote
ewu Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Miejmy nadzieję, że jednak zaginęła :( ewu, Twoje MMSy nie chcą mi dojść. :( Jak możesz, to podeślij mi to wszystko na maila. Wysłałam te same zdjęcia , które są na wątku. Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Pozwolę sama siebie zacytować z innego wątku... :( Zostałam poproszona o pomoc w znalezieniu lokum długaśnemu. 9 minut temu, Tyś(ka) napisał: Kochani, poszukuję kogoś, kto da DT jamnisiowi :( Miejsce może być nawet płatne. Wrocław i okolice. Został znaleziony razem z szorstkowłosą jamnisiową koleżanką, ale ona znalazła DT... a ten bidaka nie. :( Oceniony na około 4lata. Miziasty, przyjacielski, łagodny i 100% jamnika w jamniku, jeśli chodzi o umiejętność kradzieży serca. Chłopczyk jest przecudny i żal serce ściska, że nie ma, dokąd się podziać :(( Ciocie, pomożecie? Quote
Tyśka) Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 19 minut temu, ewu napisał: Jaki śliczny Ewu, pooglaszac te dwa ostrzyżone kudłacze? Na jakie miasto? Quote
ewu Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 46 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ewu, pooglaszac te dwa ostrzyżone kudłacze? Na jakie miasto? Na śląskie. Poproszę o lepsze zdjęcia po ostrzyżeniu. Takie zaniedbane zniechęcają. Quote
Recommended Posts