Joanna1235 Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Takie sierotki jesteśmy. Basia nazwała maluchy Fanta ( jaśniejsza) i Sprite . Są troszkę wystraszone , ale ciekawe świata. Zrobię lepsze zdjęcia i wstawię. 2 1 Quote
Tyśka) Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 45 minut temu, Joanna1235 napisał: Mery w przyszłym tygodniu jedzie do swojego domu. Lilianka nadal czeka. to świetnie. W takim razie zmienię to w ogłoszeniu. Czy jest szansa na nowe zdjęcia Lilianki? Podmieniłabym. Na tych powyżej dziewcyznki wyglądają totalnie inaczej niż jak do Ciebie przyjechały. 40 minut temu, ewu napisał: Niewiarygodne:( Ja już nie wiem gdzie ręce włożyć, które psiaki ratować ale Krysia wg mnie to był pewniak, że szybko znajdzie dom. Załamują takie sytuacje:( Dla mnie też :( Śliczne te nowe maluchy... Quote
Joanna1235 Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Postaram się zrobić coś później , na razie mam tylko takie. Quote
Tyśka) Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Świetnie, to czekam :) Na razie podmieniłam na 3 stąd :) wybrałam najładniejsze. Quote
Isadora7 Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Dnia 20.04.2018 o 10:41, Tyś(ka) napisał: Ona nadal bez domu? :( No niestety nie jest łatwo u nas przejśc procedurę Quote
anica Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Dnia 19.04.2018 o 20:35, Isadora7 napisał: Krysiunia pozdrawia Więcej na wydarzeniu tutaj link: https://www.facebook.com/events/1477592565728944/ Dziękujemy, Dorotko my również ciepło pozdrawiamy :) wypiękniała Krysia, to jakby .. inna dziewczynka lajki mi się skończyły ,jutro wiem od czego zacząć dzień ;) Quote
Isadora7 Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Dnia 21.04.2018 o 11:55, ewu napisał: Niewiarygodne:( Ja już nie wiem gdzie ręce włożyć, które psiaki ratować ale Krysia wg mnie to był pewniak, że szybko znajdzie dom. Załamują takie sytuacje:( Nie ma pewniaków. Do adopcji częstop ida psy totalnie chore, stare, a śliczne siedzą. Ponad Rok temu mieliśmy 7 rodowodowych długowłosych przepięknych jamnków. Najkrócej czekał jeden z nich ponad 6 miesięcy, a najdłużej 1,5 roku. W tym czasie do domu poszły w czasie nie dłuższym niż 3 miesiace 4 psy, kundle nad kundlami, chore, z problemami skórnymi, sercowymi i innymi. Jeden szczał i srał pod siebie. Dwa z nich już nie żyją. Ale dom znalazły błyskawicznie. Quote
ewu Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 Do schroniska trafił mały, młodziutki sznaucerek. Szkielecik cały w dredach. Inne psy go przeganiają. Mam zdjęcia , to dramat:( Wysłałam go Malawaszce ale chyba nie ma jak pomóc bo mi nie odpisała. Quote
Poker Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 ewu, napisz na wątku sznaucerów. malawaszka zawsze odpowiada. Może nie przeczytała wiadomości. podaj mi proszę adres , na jaki mam przesłać dokumenty Dropsa i Pysi. Quote
ewu Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 46 minut temu, Poker napisał: ewu, napisz na wątku sznaucerów. malawaszka zawsze odpowiada. Może nie przeczytała wiadomości. podaj mi proszę adres , na jaki mam przesłać dokumenty Dropsa i Pysi. Koleżanka też Jej wysłała i odpisała jedynie :"cudny". Cudny to on niestety na razie nie jest:( Wysyłam adres na pw i dziękuję:) Quote
elik Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 6 godzin temu, ewu napisał: Do schroniska trafił mały, młodziutki sznaucerek. Szkielecik cały w dredach. Inne psy go przeganiają. Mam zdjęcia , to dramat:( Wysłałam go Malawaszce ale chyba nie ma jak pomóc bo mi nie odpisała. Biedactwo :( Quote
ewu Posted May 1, 2018 Author Posted May 1, 2018 Elu taki z główką poniżej kolana. Mały szkielecik. Quote
elik Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 13 godzin temu, ewu napisał: Elu taki z główką poniżej kolana. Mały szkielecik. 13 godzin temu, ewu napisał: On jest młodziutki. Wygląda na miniaturkę. Chciałabym dać mu DT, ale obawiam się, że mój Alfik go nie zaakceptuje, nie mówiąc o mężu:( Quote
Tyśka) Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Zmieniłam opis, miasto, zdjęcie główne...https://www.olx.pl/oferta/malutka-szczeniorka-w-typie-sznaucera-teriera-CID103-IDsRALj.html Quote
ewu Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Dziękuję. Do schroniska trafł mały psiak w tragicznym stanie. Sznaucerek jest przy nim zadbany... Ma skaminiałe dredy na całym ciele, pod nimi odparzenia i milion kleszczy. Zawieziemy oba do fryzjera. Wyślę potem zdjęcia drugiego biedaka. Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Czyli sznaucerek jeszcze jestw schronisku? :( Jak masz więcej jego zdjęć to mi podeślij, poogłaszam... Quote
Recommended Posts