Poker Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 ewu, przywoź łaciatkę w sobotę. Tylko czy można by ją wcześniej odpchlić? 3 Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Przed chwilą, Poker napisał: ewu, przywoź łaciatkę w sobotę. Tylko czy można by ją wcześniej odpchlić? Ojej wspaniale. Spróbuję wszystko załatwić. Quote
Tyśka) Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Wspaniale, lepiej historia nie mogła się potoczyć dla Łaciatki :) Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 4 minuty temu, Poker napisał: A miałam zrobić przerwę w tymczasowaniu. :):):) Quote
anica Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 3 godziny temu, ewu napisał: Jesteśmy umówine pod Wrocławiem . Tam jest Auchan i stacja Norauto. Czyli daleko! .. może następnym razem ;) Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Przed chwilą, anica napisał: Czyli daleko! .. może następnym razem ;) Jeszcze o dom Poker zahaczymy:) Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Kupiłam mocny szampon na pchy, odradzono mi spray. Quote
Tyśka) Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Auchan i ode mnie na chwilę obecną troszeczkę daleko ;) Tzn niby nie drugi koniec Wrocławia, jak Psie Pole czy Brochów, ale jednak zawsze trochę kilometrów. Trzymam kciuki za Łaciatą, tak mi ulżyło, że Poker da jej DT. Nikt nie dzwoni w sprawie Majlo? Ma sporo odkryć telefonu. Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 56 minut temu, Tyś(ka) napisał: Auchan i ode mnie na chwilę obecną troszeczkę daleko ;) Tzn niby nie drugi koniec Wrocławia, jak Psie Pole czy Brochów, ale jednak zawsze trochę kilometrów. Trzymam kciuki za Łaciatą, tak mi ulżyło, że Poker da jej DT. Nikt nie dzwoni w sprawie Majlo? Ma sporo odkryć telefonu. Nie nikt:( Łaciatka wyruszy albo w sobotę o świcie albo w piątek wieczorem. O Celika był dzisiaj rano miły telefon. Jutro ma być spotkanie z ewentualnym ds. Trzymajcie kciuki. Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Posłałam elik zdjęcia Gajuni z ds. Głupio mi bo zasypałam Elę zdjęciami psiaków. Quote
Tyśka) Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 To trzymam kciuki za Celika :) Na Majlo też przyjdzie pora;) Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 A mój Pączek ma złe wyniki wątrobowe:( Chemia odstawiona, codziennie ma kroplówki. Czuje się znakomicie,wszystkie wynki wspaniałe a wątrobwe dramatycznie złe:( Strasznie się martwię. Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: To trzymam kciuki za Celika :) Na Majlo też przyjdzie pora;) Musi. to cudny psiak, Denis też. Quote
Poker Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 3 godziny temu, ewu napisał: Jeszcze o dom Poker zahaczymy:) O! myślałam ,że pojadę po sunię na Bielany. Gucia miałam odwieźć ok. 15 ,ale postaram się umówić wcześniej. 3 godziny temu, ewu napisał: Kupiłam mocny szampon na pchy, odradzono mi spray. A dlaczego? Ja spryskałam Gucia Fiprexem i było OK. 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Auchan i ode mnie na chwilę obecną troszeczkę daleko ;) Tzn niby nie drugi koniec Wrocławia, jak Psie Pole czy Brochów, ale jednak zawsze trochę kilometrów. Trzymam kciuki za Łaciatą, tak mi ulżyło, że Poker da jej DT. Nikt nie dzwoni w sprawie Majlo? Ma sporo odkryć telefonu. Tysiu ,a gdzie teraz mieszkasz? 43 minuty temu, ewu napisał: A mój Pączek ma złe wyniki wątrobowe:( Chemia odstawiona, codziennie ma kroplówki. Czuje się znakomicie,wszystkie wynki wspaniałe a wątrobwe dramatycznie złe:( Strasznie się martwię. Dawaj mu 1 kapsułkę czystka codziennie. Czyni cuda. Quote
Tyśka) Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Niedobrze z Pączusiem, zmartwiłaś mnie... trzymam kciuki za jego zdrówko. Denis? Który to Denis? Czy chodziło Ci o Deni, który znalazł dom prosto ze schronu? Poker, obecnie jestem między dwoma mieszkaniami: przeprowadzam się z Ołtaszyna bliżej centrum (ale jeszcze jestem na Ołtaszynie). Może nie tyle mam daleko (bo jednak jest blisko w porównaniu z chociażby praktykami, które miałam na Kozanowie), ale ciężko u mnie z połączeniem i czasem:). Za to zdecydowanie do Auchana będę mieć bliziutko z nowego mieszkania, więc od września w takich sytuacjach jak w sobotę (odbiór psiaka we Wrocławiu przez właścicieli), zapraszam obowiązkowo do siebie na kawę/herbatę. :) Trzymam kciuki za sobotę! Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 19 minut temu, Tyś(ka) napisał: Niedobrze z Pączusiem, zmartwiłaś mnie... trzymam kciuki za jego zdrówko. Denis? Który to Denis? Czy chodziło Ci o Deni, który znalazł dom prosto ze schronu? Poker, obecnie jestem między dwoma mieszkaniami: przeprowadzam się z Ołtaszyna bliżej centrum (ale jeszcze jestem na Ołtaszynie). Może nie tyle mam daleko (bo jednak jest blisko w porównaniu z chociażby praktykami, które miałam na Kozanowie), ale ciężko u mnie z połączeniem i czasem:). Za to zdecydowanie do Auchana będę mieć bliziutko z nowego mieszkania, więc od września w takich sytuacjach jak w sobotę (odbiór psiaka we Wrocławiu przez właścicieli), zapraszam obowiązkowo do siebie na kawę/herbatę. :) Trzymam kciuki za sobotę! O matko ja już ślepnę. Deks, miało być Deks:) Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 57 minut temu, Poker napisał: O! myślałam ,że pojadę po sunię na Bielany. Gucia miałam odwieźć ok. 15 ,ale postaram się umówić wcześniej. A dlaczego? Ja spryskałam Gucia Fiprexem i było OK. Tysiu ,a gdzie teraz mieszkasz? Dawaj mu 1 kapsułkę czystka codziennie. Czyni cuda. Będę dawać:) Dziękuję za radę. Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Poker ja nie chciałam Ciebie fatygować ale jakbyś mogła się spotkać na Bielanach to dla nas byłoby to ogromne ułatwienie. Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Heri właśnie jedzie do domu. Rambo jutro rano wyrusza do Krakowa. 2 Quote
Poker Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 3 godziny temu, ewu napisał: Poker ja nie chciałam Ciebie fatygować ale jakbyś mogła się spotkać na Bielanach to dla nas byłoby to ogromne ułatwienie. Podjadę tylko o której mniej więcej ? Mąż się dopytuje jak duża jest łaciatka, czy dużo większa od Gucia? Quote
Ewa Marta Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 5 godzin temu, ewu napisał: A mój Pączek ma złe wyniki wątrobowe:( Chemia odstawiona, codziennie ma kroplówki. Czuje się znakomicie,wszystkie wynki wspaniałe a wątrobwe dramatycznie złe:( Strasznie się martwię. To się zdarza po chemii. Koniecznie podawaj mu essentiale forte albo hepatil. Semik dostawał oba leki. Czystek, o którym pisała Poker też doskonale działa. Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 2 godziny temu, Poker napisał: Podjadę tylko o której mniej więcej ? Mąż się dopytuje jak duża jest łaciatka, czy dużo większa od Gucia? Jutro wszystko ustalę i dam znać. Ciut większa od Gucia ,mała. Quote
Recommended Posts