ewu Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 43 minuty temu, Poker napisał: Brązowa też ma DS? Ciekawe jak Kikunia się spisuje . Brązową zabiorę i jutro się okaże czy pojedzie do Was czy do ds w Krakowie. Quote
ewu Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 3 minuty temu, Poker napisał: Fajnie jakby pojechała do DS. Oj byłoby cudnie. Quote
Anecik Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Kikunia zostala !!!!!! Ale do jutra kciuki mocno trzymać. 2 Quote
ewu Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 Duży szczeniak też dzisiaj pojechał do domu. Już mam fotki, na razie MMSy:) Nazywa się Borys. Bardzo przypadł do gustu dobermanowi Państwa i wzajemnie. Wczoraj robiłam pa. Państwo, jak wspomniałam, mają dobermana a niedawno pożegnali staruszka goldena. Jak powiedziała Pani Basia : " w domu zrobiło się pusto i bez sensu". Od dzisiaj Borys wypełni tę pustkę, wszyscy się cieszą a ja najbardziej. Martwiłam się o niego bo dużym trudno znaleźć dom. Quote
Anecik Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 dot. Kiki Zakupiłam jej szeleczki za 18 zł coby elegancko się prezentowała. Kilka zdjęć z odwiedzin u zakochanej w Kikuni Pani Quote
Anecik Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Pobiegała i zmęczona padła Taką bidusię zostawiłam :( Pani wzięła na jutro urlop żeby pobyć z dziewczynami i sprawdzić co będzie się działo jak miałby zostać same. 1 Quote
Anula Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Kika jest cudownym psem oby tylko rezydentka nie była zazdrosna.Czy Kika nie ma problemu z oczkami,łzawią? Quote
ewu Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 Też zauważyłam. Może kanalik się przytkał. Quote
elik Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Fantastyczne wiadomości, ogromna radość :) Oby jutro był ciąg dalszy. Idę na wizytę PA dla brązowej suni. 1 Quote
ewu Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 14 minut temu, elik napisał: Fantastyczne wiadomości, ogromna radość :) Oby jutro był ciąg dalszy. Idę na wizytę PA dla brązowej suni. Oby Elu kochana:) 1 Quote
Poker Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Ale się dzieje. trzymam kciuki za całokształt. Quote
elik Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 1 minutę temu, ewu napisał: Oby Elu kochana:) Z przeprowadzonych rozmów telefonicznych i e-maili wyciągnęłam wniosek, że będzie to bardzo dobry dom dla suni. Pani Maria ma około 45 lat, a od ponad 20 lat przygarnia suczki porzucone, skrzywdzone, po przejściach. Swego czasu adoptowała sunię z programu p. Magdy Hebdy - Kundel bury i kocury. Nie mam pojęcia, czy był to program ogólnopolski, czy tylko lokalny krakowski, ale w programie tym prezentowane były zwierzaki szukające domu, zaginione, poszukiwane.. . Pani jest tłumaczką i pracuje w domu. Czasem zdarzają się tłumaczenia symultaniczne, ale nie trwają długo. Miała dwie sunie, ale ostatnio pożegnała jedną z powodu nieoperacyjnego raka płuc :( Chce towarzyszki dla tej, która pozostała. Sterylizacje, odrobaczenie i szczepienia bierze na siebie. Vis z vis ma gabinet bardzo dobra wetka, u której pani Maria wizytuje swoje sunie. Wkoło domu jest dużo miejsc spacerowych dla psiaków. Jeśli potwierdzi się to, co myślę o tym domu, to sunia mogłaby przyjechać do Krakowa już we środę. Quote
elik Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Przed chwilą, Poker napisał: Domek zapowiada się obiecująco. Tak :) Quote
Gabi79 Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 17 minut temu, elik napisał: Z przeprowadzonych rozmów telefonicznych i e-maili wyciągnęłam wniosek, że będzie to bardzo dobry dom dla suni. Pani Maria ma około 45 lat, a od ponad 20 lat przygarnia suczki porzucone, skrzywdzone, po przejściach. Swego czasu adoptowała sunię z programu p. Magdy Hebdy - Kundel bury i kocury. Nie mam pojęcia, czy był to program ogólnopolski, czy tylko lokalny krakowski, ale w programie tym prezentowane były zwierzaki szukające domu, zaginione, poszukiwane.. . Pani jest tłumaczką i pracuje w domu. Czasem zdarzają się tłumaczenia symultaniczne, ale nie trwają długo. Miała dwie sunie, ale ostatnio pożegnała jedną z powodu nieoperacyjnego raka płuc :( Chce towarzyszki dla tej, która pozostała. Sterylizacje, odrobaczenie i szczepienia bierze na siebie. Vis z vis ma gabinet bardzo dobra wetka, u której pani Maria wizytuje swoje sunie. Wkoło domu jest dużo miejsc spacerowych dla psiaków. Jeśli potwierdzi się to, co myślę o tym domu, to sunia mogłaby przyjechać do Krakowa już we środę. Trzymam kciuki, bo domek zapowiada się super!!! Kundel Bury i Kocury, to chyba był program TVP3 Kraków, ja oglądałam w internecie Quote
malagos Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Ale dobre wiesci sobie czytam w poniedziałek rano :) Quote
elik Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 10 godzin temu, Gabi79 napisał: Trzymam kciuki, bo domek zapowiada się super!!! Kundel Bury i Kocury, to chyba był program TVP3 Kraków, ja oglądałam w internecie Tak Gabrysiu to ten program wspominałam :) Wielka szkoda, ze został zdjęty, bo wiele zwierzaków dzięki nim znajdowało nowe domy, zagubione odnajdywały swoich właścicieli. Miał powrócić na antenę, nawet podpisywałam petycje w tej sprawie, ale ostatecznie nie wiem jak się to skończyło :( Quote
elik Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 35 minut temu, malagos napisał: Ale dobre wiesci sobie czytam w poniedziałek rano :) Cieszą takie wieści :) Quote
elik Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Domek w realu zgadza się w pełni z tym, co o nim myślałam :) Pani sympatyczna w domu jest jeszcze 13 letnia sunia. Pani z takich jak my zwierzolubnych. Na drzwiach, pod jej wizytówką, do dzisiaj wisi wizytówka pierwszej suni, której już niestety nie ma. Są za to jej zdjęcia na ścianach, no i ta wizytówka na drzwiach. W środę sunia ze schronu zostanie krakowianką :) Quote
ewu Posted March 27, 2017 Author Posted March 27, 2017 Malizna tricolorka już u siebie:) Radość Państwa i zachwyt na małą kompletnie mnie rozwaliły. Nie wiem na razie jakie imię dostanie ale wiem ,że będzie mega rozpieszczona. Laleczka waży 5,8 kg a jej brązowa siostra kilo więcej. Brązową wiozę pociągiem do Krakowa we środę. Pani urocza:) Niestety w schronie tłum malutkich biduś:( Quote
Recommended Posts