konfirm31 Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Czy to Miedary? Tam się zmienił właściciel(teraz jest syn, który schronisko odziedziczył po matce), a w pomaganie psom ze schroniska, mocno zaangażowali się ludzie z FB. Quote
Tyśka) Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 40 minut temu, elik napisał: Nie, ale nigdy nie byli chętni pomaganiu im, a teraz po tej nieudanej kontroli mogą całkiem zabronić wstępu na teren schronu. Faktycznie :( Oby jednak tak się nie stało... Quote
elik Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 6 godzin temu, konfirm31 napisał: Czy to Miedary? Tam się zmienił właściciel(teraz jest syn, który schronisko odziedziczył po matce), a w pomaganie psom ze schroniska, mocno zaangażowali się ludzie z FB. Tak Miedary, ale póki co nie widać żadnych zmian w zachowaniu właściciela w stosunku do psiaków, a to jest najważniejsze. ZERO EMPATII. Podczas kontroli schronu przez organizację nie były spełnione podstawowe warunki, jakie psom powinien zapewnić w okresie zimy. Jednak wet, w protokole nie stwierdził żadnych nieprawidłowości. Kpina, skandal, paranoja. Mają wszystkich głęboko w ... Przepraszam, na sama myśl, co te zwierzęta tam przeżywają, krew mi się burzy. Quote
konfirm31 Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 https://www.facebook.com/events/1858243944393686/?ti=cl Mam na myśli to wydarzenie. Zostałam zaproszona, zaproszenie przyjęła, wydarzenie upubliczniłam. Może coś się zmieni na korzyść dla psiaków? Quote
ewu Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Elu dziękuję:) Bodzio wygrał dzięki Tobie w Lotka:) Quote
ewu Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Na razie dobre zmiany w schronisku. Dzisiaj pierwszy raz były spacery, mogłyśmy ( zwołałyśmy znajomych) wyczesać i wybiegać psiaki. Naprawiają budy, są kurtyny, jest słoma. Dawno tak się nie cieszyłam. Oby już tak zostało na zawsze . 4 Quote
ewu Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Wiadomo ,że malizny jak zawsze potrzebują choćby dt. Jest Giga nr 2, wyślę Ci Elu z prośbą o zamieszczenie, nie do wiary ,że znowu identyczny , malutki dzikus. Quote
danyww Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 2 godziny temu, ewu napisał: Na razie dobre zmiany w schronisku. Dzisiaj pierwszy raz były spacery, mogłyśmy ( zwołałyśmy znajomych) wyczesać i wybiegać psiaki. Naprawiają budy, są kurtyny, jest słoma. Dawno tak się nie cieszyłam. Oby już tak zostało na zawsze . ..nooo, chwalą się tym na wydarzeniu, na FB, że wszystkie psy miały spacer ..nawet zdjęcia powstawiali ( Ty też jesteś) ..i konto podane na które można wpłacać. Krew mnie zalewa bo to już chyba przegięcie ( ludzie będą wpłacać a gdzie pójdzie kasa od gmin?) szkoda słów Quote
ewu Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Dla mnie liczą się psy i ich dobro. Nie jestem na FB, nie śledzę wydarzeń ale robię co mogę ,że pomóc psinom. cz Quote
ewu Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 13 godzin temu, danyww napisał: ..nooo, chwalą się tym na wydarzeniu, na FB, że wszystkie psy miały spacer ..nawet zdjęcia powstawiali ( Ty też jesteś) ..i konto podane na które można wpłacać. Krew mnie zalewa bo to już chyba przegięcie ( ludzie będą wpłacać a gdzie pójdzie kasa od gmin?) szkoda słów danyww a kto się chwali i kto zbiera? Quote
ewu Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Elu udało mi się zlikwidować te podpisy:):):) Quote
ewu Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Taka nowa chudzina pojawiła się w schronisku. Młodziutki, przemiły ,drobniutki psiak. Quote
ewu Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 To nie do wiary Giga nr 2. Jest identyczna Quote
ewu Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 A to jej trochę większa towarzyszka z boksu, obie przerażone:( Quote
ewu Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 W schronisku są bez szans na poprawę losu. To jeden wielki strach:( Quote
Anula Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Dnia 15.01.2017 o 16:52, elik napisał: Tak Miedary, ale póki co nie widać żadnych zmian w zachowaniu właściciela w stosunku do psiaków, a to jest najważniejsze. ZERO EMPATII. Podczas kontroli schronu przez organizację nie były spełnione podstawowe warunki, jakie psom powinien zapewnić w okresie zimy. Jednak wet, w protokole nie stwierdził żadnych nieprawidłowości. Kpina, skandal, paranoja. Mają wszystkich głęboko w ... Przepraszam, na sama myśl, co te zwierzęta tam przeżywają, krew mi się burzy. Tam widocznie rączka,rączkę myje.Te Miedary zawsze były zakałą. Quote
elik Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 38 minut temu, Anula napisał: Tam widocznie rączka,rączkę myje.Te Miedary zawsze były zakałą. Anulko, może jednak coś drgnęło :) Czytałam na fb, że właściciel zezwolił na wolontariat, poprawia budy, wyściela je słomą, psy były wyprowadzone na spacery... Jeśli to nie jest chwilowy zryw, to zwierzaczki mają szanse na poprawę warunków bytowych. Oby! Quote
Anula Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Przed chwilą, elik napisał: Anulko, może jednak coś drgnęło :) Czytałam na fb, że właściciel zezwolił na wolontariat, poprawia budy, wyściela je słomą, psy były wyprowadzone na spacery... Jeśli to nie jest chwilowy zryw, to zwierzaczki maja szanse na poprawę warunków bytowych. Oby! Tak byłam na FB i się ogromnie cieszę,oby te zmiany już pozostały na zawsze póki będzie Schronisko istnieć. Napisałam mój post jeszcze przejęta reportażem,który oglądałam i ten wet ,który nie widział żadnych uchybień. Quote
danyww Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 10 godzin temu, ewu napisał: danyww a kto się chwali i kto zbiera? Quote
elik Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 2 godziny temu, ewu napisał: Elu udało mi się zlikwidować te podpisy:):):) Cieszę się :) 43 minuty temu, ewu napisał: To nie do wiary Giga nr 2. Jest identyczna Basiu nie widać zdjęć 43 minuty temu, ewu napisał: j.w. 41 minut temu, ewu napisał: A to jej trochę większa towarzyszka z boksu, obie przerażone:( j.w. 5 minut temu, Anula napisał: . . . Napisałam mój post jeszcze przejęta reportażem,który oglądałam i ten wet ,który nie widział żadnych uchybień. To dokładnie tak samo, jak i ja :) Quote
ewu Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Elu ja je widzę w takim razie wyślę Ci na maila . A Gambi jest widoczny? c Quote
elik Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Jeśli ma być widoczny w Twoim poście, a chyba tak, bo jest dużo wolnego miejsca pod tekstem, to nie widać. Są 3 zdjęcia czarnego psiaczka kilka postów wyżej, ale to jedyne zdjęcia, jakie widać na tej stronie. Quote
Recommended Posts