ewu Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Ależ ona cudna na tym zielonym kocyku:) Już uszka są podniesione do góry i ma inny wyraz pyszczka:) W schronie uszka miała położone a oczka były pełne strachu. Quote
elik Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Jaka śliczna ta Twoja sunieczka :) Ja też życzę Tobie, Twoim Bliskim i Twoim zwierzaczkom wszystkiego najlepszego, zdrowych wesołych świąt i szczęścia w Nowym Roku. 1 Quote
ewu Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 14 godzin temu, Onaa napisał: życzy Onaa i ...:) Jaka ona śliczna:) Okruszek malutki:) Tofinka to też jedna z Maleństw z tego samego schronu. Onaa - dziękuję Ci :):):) Quote
ewu Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 Dziękuję Wam moje Kochane za życzenia a przede wszystkim za serdeczne wsparcie:) Wszystkim życzę dobrych, spokojnych i pełnych radości Świąt. Niech nadchodzący Rok będzie rokiem wzajemnej życzliwości, oby przyniósł nam i wszystkim potrzebującym zwierzakom tylko dobro , zrozumienie i pomoc. 2 Quote
Anecik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Szczęśliwych, spokojnych, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego sylwestra życzą Aneta z Arkiem i całe Mimronkowo Quote
Figunia Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Dobrych, spokojnych Swiat! W zdrowiu i radosci! - dla niezwyklej Ewu i wszystkich Dogomaniakow. Quote
elik Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2017 Roku. Aby zawsze udawało się pomóc tym, którzy tej pomocy potrzebują. Quote
andegawenka Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 "Taka prawda" powiedzonko mojej znajomej... Quote
ewu Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 Wybaczcie ze zamilkłam ale zepsuł mi się komputer, niestety na "amen" i musiałam kupić nowy. Szukałam używanego ale mi odradzono i kupiłam promocyjny. Dodatkowo czas zajęło zainstalowanie wszystkiego. Quote
ewu Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 22 minuty temu, danyww napisał: Wczorajsza interwencja Brakuje już łez:( Quote
elik Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 32 minuty temu, danyww napisał: Wczorajsza interwencja Brawo OTOZ Animals Dzięki. Nareszcie ktoś przyszedł tym biednym psiakom z pomocą. Może wreszcie ten okropny chłop zrozumie, że nie jest bezkarny, że nie może tak okropnie traktować tych zwierząt. Mam nadzieję, że ta organizacja nie odpuści i będzie go cisnęła do skutku, żeby zabezpieczył psiaki przez mrozem. Powinno się także absolutnie zakazać wykonywanie zabiegów sterylizacji, gdy temperatura jest poniżej 15 stopni plus oczywiście. Sterylizując psiaki teraz, skazuje je na niechybną śmierć. Wiem, że sterylizacje są wykonywane !! 1 Quote
ewu Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 Elu dziękuję za znalezienie i sprawdzenie domku dla Bodzia , teraz Yogiego. Dostałam zdjęcia z domku , wyślę Ci je. Elu każdy wyciągnięty ze schronu psiak to wielka sprawa. My pomagamy jak umiemy i możemy, walczymy o każde istnienie. Dzięki domom tymczasowym i szukaniu domów stałych udało się pomóc wielu biedakom. Dziękuję Wszystkim , którzy mnie wspierają i pomagają tym psiakom. Mało nas tutaj a ich tak dużo i tak bardzo potrzebują pomocy. Quote
elik Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 8 minut temu, ewu napisał: Elu dziękuję za znalezienie i sprawdzenie domku dla Bodzia , teraz Yogiego. Dostałam zdjęcia z domku , wyślę Ci je. Elu każdy wyciągnięty ze schronu psiak to wielka sprawa. . . . Miałam sprawdzić ten dom dla innego psiaka, już byłam umówiona na wizytę i dostałam telefom, że tego psiaka adoptuje DT. Szkoda było stracić dom, a że Bodzio jest podobny do tamtego więc go zaproponowałam i bardzo się Bodzio spodobał :) Dobrze, że udało się go zabrać z tamtego schronu przed mrozami. Biedaczek ma taką krótką sierść. Pewnie by tam bardzo marzł :( Quote
ewu Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 Wczoraj pojechał do domu Papi. Całym sercem pokochałam jego domek. Pani Beata i jej Mąż są fantastyczni. Papi i Bodzio mieli ogromne szczęście. Quote
elik Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Jak pięknie wygląda, jak mu się sierść błyszczy :) Widać, że chłopak szczęśliwy :) Quote
elik Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Basiu koniecznie musimy w najbliższym czasie skasować te twoje podpisy. Zabierają ogromna ilość miejsca, a nic nie dają :) Śliczny ten Papi :) Quote
Recommended Posts