ewu Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 43 minut temu, anecik napisał: No to czekamy :) Tylko znowu czegoś nie zgub :D Postaram się:):) Quote
ewu Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 Mam super wieści. Melba dzisiaj opuściła schron i już jest w domu. Od wczoraj trwało , sprawdzanie, załatwianie i stały kontakt z domkiem. Najważniejsze ,że sunia jest bezpieczna. Pisaliśmy maile do północy, świetny kontakt. Melba zakoopkała i zawymiotowała auto ale już wykąpana pojechała do weta. Ufff:) 1 Quote
ewu Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 O 9.04.2016o21:55, Mysza2 napisał: A to śliczna Melba. Bardzo źle znosi pobyt w schronie Od dzisiaj Lili:) Już odrobaczona, wykąpana, odpchlona, bezpieczna. Quote
elik Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 20 minut temu, ewu napisał: Od dzisiaj Lili:) Już odrobaczona, wykąpana, odpchlona, bezpieczna. Lili, ślicznie, bo i sunia piękna :) Quote
Mysza2 Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Ale super wieści o Melbie - Lili :):) Powodzenia psiaczku Quote
Gusiaczek Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 20 godzin temu, ewu napisał: Od dzisiaj Lili:) Już odrobaczona, wykąpana, odpchlona, bezpieczna. Super nius! :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Dawno nie było mnie na wątku, a tu taka miła niespodzianka :) Ewu wróciła na dogo ! Quote
ewu Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 1 godzinę temu, Mazowszanka13 napisał: Dawno nie było mnie na wątku, a tu taka miła niespodzianka :) Ewu wróciła na dogo ! Dziękuję Gosiu:):):) Quote
Mysza2 Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Adoptowany kilka miesięcy temu Kao, teraz Kajtek:) Kao- Kajtek pozdrawia z domku na działce gdzie spędza z Państwem ciepłe weekendy i lato. 1 Quote
ewu Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 O 4.04.2016o21:31, gluchypies napisał: Wróciłam dzisiaj do domu i dostałam wspaniałą wiadomość. Dzisiaj Zina opuściła schronisko i pojechała do domu. Wszystko to zasługa mojej Znajomej Pani Kasi , której kolejny raz bardzo dziękuję. Państwo z ogłoszenia w gazecie lokalnej, . Mam już fotkę z podróży do domu, potem się uśmiechnę o wklejenie. Gnam odgruzowywać dom... Dla mojego Męża pięć psów i królik to katastrofa w kwestii porządku......:) 1 Quote
ewu Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Oj ale fajnie wyszło, Zina wygląda jak siostra Kao-Kajtka) Quote
elik Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 13 godzin temu, ewu napisał: Wróciłam dzisiaj do domu i dostałam wspaniałą wiadomość. Dzisiaj Zina opuściła schronisko i pojechała do domu. Wszystko to zasługa mojej Znajomej Pani Kasi , której kolejny raz bardzo dziękuję. Państwo z ogłoszenia w gazecie lokalnej, . Mam już fotkę z podróży do domu, potem się uśmiechnę o wklejenie. Gnam odgruzowywać dom... Dla mojego Męża pięć psów i królik to katastrofa w kwestii porządku......:) To bardzo miła wiadomość zastałaś po powrocie :) Jak się okazuje, wracać warto :) :) :) Basiu podeślij zdjęcia do mnie. Taka gromadka zwierzaków to katastrofa dla większości ludzi :) Quote
gluchypies Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 22 godzin temu, ewu napisał: Wróciłam dzisiaj do domu i dostałam wspaniałą wiadomość. Dzisiaj Zina opuściła schronisko i pojechała do domu. Wszystko to zasługa mojej Znajomej Pani Kasi , której kolejny raz bardzo dziękuję. Państwo z ogłoszenia w gazecie lokalnej, . Mam już fotkę z podróży do domu, potem się uśmiechnę o wklejenie. Gnam odgruzowywać dom... Dla mojego Męża pięć psów i królik to katastrofa w kwestii porządku......:) Super wiadomość :) To ja poproszę o nowego psiaka do ogłoszeń za Zinę :) aha i zmienię nr telefonu z powrotem na Twój ewu :) Quote
ewu Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 9 godzin temu, elik napisał: To bardzo miła wiadomość zastałaś po powrocie :) Jak się okazuje, wracać warto :) :) :) Basiu podeślij zdjęcia do mnie. Taka gromadka zwierzaków to katastrofa dla większości ludzi :) Eliku posłałam, dziękuję:) Quote
ewu Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 37 minut temu, gluchypies napisał: Super wiadomość :) To ja poproszę o nowego psiaka do ogłoszeń za Zinę :) aha i zmienię nr telefonu z powrotem na Twój ewu :) Nela na mailu, kontakt ponownie na mnie . Dziękuję:):):) 1 Quote
elik Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Godzinę temu, ewu napisał: Eliku posłałam, dziękuję:) Bardzo proszę i proszę :) Zinula w drodze do domu 1 Quote
elik Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Basiu, nie mogę się do Ciebie dodzwonić, a sprawa pilna :) Włącza się od razu poczta głosowa. Zadzwoń proszę :) Quote
elik Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Piękna dziewczynka :) Pomimo pobytu w schronie ma błyszczącą sierść :) Quote
gluchypies Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Dokładnie! Dlatego o tym napisałam w ogłoszeniu ;) Quote
elik Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Teraz, gluchypies napisał: Dokładnie! Dlatego o tym napisałam w ogłoszeniu ;) Myślę, że długo nie będzie szukała domu :) Quote
gluchypies Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Oby, bo z tymi czarnymi psami to różnie bywa... Ale ona taka uśmiechnięta, radosna i przyjazna to trzymajmy kciuki za jak najszybszy domek :) Quote
Recommended Posts