ewu Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Dzisiaj do domu pojechała Łatka, teraz Iga:) Cudowny dom, wspaniali Państwo, będą fotki z ds. Quote
ewu Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Byłam z Państwem rano w schronisku po Igunię. Tak się cieszę. Quote
Gabi79 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Dzisiaj do domu pojechała Łatka, teraz Iga:) Cudowny dom, wspaniali Państwo, będą fotki z ds. Kolorki ma, jak moja Kajunia. Powodzenia Słonko w nowym domku!!! Quote
ewu Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Popatrz Gabi na mój awatarek, Kretka ma też takie same kolory:) To nasza nestorka, ma 14lat. Quote
ewu Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 25 zł z bazarku Poker na koncie psiaczków Dziękuję :) Pieski dostały też 250 zł od Anonimowego Darczyńcy. Część przekażę dla trójłapki na konto Gabi79. Dziękuję dobrym Aniołom:):) 1 Quote
elik Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 25 zł z bazarku Poker na koncie psiaczków Dziękuję :) Pieski dostały też 250 zł od Anonimowego Darczyńcy. Część przekażę dla trójłapki na konto Gabi79. Dziękuję dobrym Aniołom:) :) Ja dołączam się do podziękowań Quote
ewu Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 150 zł przelałam na konto Gabi79 na potrzeby trójłapki. Quote
elik Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Basiu, czy mamy śr3dnią/dużą sunię ? Zobacz. http://www.dogomania.com/forum/topic/147136-oferuj%C4%99-bdt-dla-%C5%9Bredniejdu%C5%BCej-zr%C3%B3wnowa%C5%BConej-suni/ Quote
ewu Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 U Łatkim -Igi super. Sunia po gruntownym przeglądzie weterynaryjnym, za parę dni zostanie zaszczepiona na wirusówki. Po kąpieli i szczotkowaniu wygląda boooosko, będą fotki:) Sunia jest bardzo grzeczna, cudowna. Dostałam MMSa z domu Nutka- mały królewicz:) Wczoraj dzwoniła też Pani Oriego. Ori jest wspaniałym psiakiem, Pani Grażyna prosiła żeby Wszystkich pozdrowić i podziękować za Orisia:) U Bruno też wspaniale.Niestety Szuwarek , o którego codziennie ktoś dzwoni, został wcześniej adoptowany ze schroniska, mam nadzieję,że jest w dobrym domu. Quote
ewu Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 U Kajko też super:) Maluszek nie przepada jedynie za szelkami ale Państwo pracują nad tym. Kajko ma ogromny ogród do dyspozycji i pewnie woli się tam wybiegać bez szelek:) Pani jednak dba żeby miał codzienne spacery po innym terenie niż ogród i wtedy szelki są konieczne. Quote
ewu Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Wyniki badań Filipa i Bartusia są dobre, zamieszczę je . Tylko gdzie te domki....?????????? Quote
szafirka Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Fajnie dowiadywać się, że psiaki adoptowane są szczęśliwe. Gratuluję :) Quote
ewu Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Dzięki za miłe słowa. Ja się staram o każdego psiaka dowiadywać ale są takie domki, które same do mnie piszą , dzwonią i wysyłają fotki i informacje. Quote
malagos Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Oby wszystkie psiątka trafiały do takich domów :) Quote
Onaa Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Są dwa domki chętne na Misię, do wizyty przedadopcyjnej szukam więc kogoś, to są małe miejscowości: Wysocice - pani i domek z ogródkiem wczoraj straciła swoją sunię, i pani z 11 letnim dzieckiem w bloku w Kotulinie. 1 Quote
ewu Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 O kurcze trudne lokalizacje. Kotulin to prędzej ale te Wysocice to gdzie? Quote
ewu Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 A propos domków to wczoraj byłam w schronisku i odwiozłam do ds Kaja. Państwo mieszkają niedaleko mnie, dom z ogromnym ogrodem:) Kaj ma niespełna rok, jest cudnym dzieciakiem, od kilku miesięcy był w schronisku. Wesoły , uroczy psiak. Quote
ewu Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Dzisiaj pojechał do cudownego ds Bartuś, jeden ze szczeniaków od Anety. Państwo całą Rodziną pojechali ze mną za Kraków po chłopaczka. Bartuś będzie mieszkał w Dąbrowie Górniczej. Państwo nawet grafik ułożyli żeby przez pierwsze dwa tygodnie ktoś ciągle był w domu. Został jeszcze Filipek. Quote
ewu Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Basiu Ty jednak jesteś cudotwórczyni :D Czarownicą raczej i to starą:) Quote
ewu Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Dzisiaj dzwoniła Pani Łatki-Igi , jest zakochana i przeszczęśliwa. Wszyscy oszaleli na punkcie suni. W ostatni weekend byli z wizytą u Rodziny w Lublinie, Iga była idealna, szalała z dwoma jamnikami:) Iga to cudowny psiak:) Quote
ewu Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Mam też wieści od Nutki -Zefirka:) Mała ostatnio "przeczytała" książkę :) i to dokładnie:) Quote
ewu Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Filipek to ostatni z rodzeństwa, jest bardzo aktywnym, uroczym łobuzem. Wylizał mnie dzisiaj, nawet włosy miałam wytarmoszone. Fantastyczny rozrabiaka, bardzo Anecie "pomaga" w ogrodzie. Ciągle na dom czeka malutki Toto. Toto jest niesamowity:) Jest takim pieszczochem ,że nie mogę uwierzyć ,że to ten Toto , którego zabrałam z wiszącą łapką. To naprawdę śliczny piesek, malutki, delikatny. Byli Państwo , którzy bardzo chcieli go adoptować, fajni, kulturalni, młodzi Ludzie. Jednak Aneta uznała ,że absolutnie nie jest to dom dla Toto bo Państwo są długo w pracy( ok. 10 godzin dziennie) i maluszek bardzo by tęsknił. Zresztą wg mnie Toto jest ofiarą pseudo hodowli i bardzo cierpi jak nie ma obok innego psa( jest malutki i można go było wykorzystywać jako reproduktora, miał typowe zachowania dla psiaków z takich miejsc). Przypominam ,że Toto ma u Makili bdt( jedynie weta trzeba ewentualnie opłacić), Anetko bardzo Ci dziękuję za to jak pomagasz tym biedakom. 1 Quote
Recommended Posts