elik Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Dziękuję za tekst i ogłoszenia:) Oby przyniosły dzieciakowi domek :) Quote
elik Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Ogłaszamy też Czikulca :) Gabi75 napisała super tekst, gluchypies zdobiła zdjęcia, a ja robię ogłoszenia :) Wspólnymi siłami uda się nam super domek dla Czikuni załatwić.http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/czika-mlodziutka-mala-grzeczna-idealna-sunia-czeka-na-dom-618441944http://olx.pl/oferta/czika-mlodziutka-mala-grzeczna-idealna-sunia-czeka-na-dom-CID103-ID8H2NR.htmlhttp://krakow.oglaszamy24.pl/ogloszenie/793355679/krakow-Czika-mlodziutka-mala-grzeczna-idealna-sunia-czeka-na-dom.htmlhttp://alegratka.pl/ogloszenie/czika-mlodziutka-mala-grzeczna-idealna-25741161.html 1 Quote
Gabi79 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Trzymam kciuki za Toficzka i Czikunię!!! Czekamy na wspaniałe domki dla słodziaków!!! 1 Quote
ewu Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Dostałam kolejne fotki mikropiesków. Nie wytrzymam psychicznie tego wszystkiego. Rezonans niewidomej Mani wykazał bardzo poważne sprawy:( Nie ma jeszcze opisu ale lekarki robiące badanie były bardzo zmartwione tym co zobaczyły:( Quote
Poker Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Boimy się o Manię, bardzo:( Guz mózgu czy co ? Quote
elik Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Zrobiłam Tofikowi ogłoszenia na tych portalach, gdzie mogłam wyróżnić, a resztę wykupiłam na bazarku i poprosiłam, żeby Ziutka i Kejciu zrobiły poza kolejnością. Kejciu napisała, że są w trakcie robienia. Maniu kochana trzymaj się ! Quote
malagos Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Cholerka, niedobrze, ale poczekajmy na opis Mani. Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Kolejne małe pieski w schronie, o których mówiła Basia. Arni Quote
ewu Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Guz mózgu czy co ? Nie , wodogłowie, płyn wypełnia prawie całe mózgowie:( Quote
ewu Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Wczoraj dzięki pomocy "Adopcje Kaukazów" pojechał do ds kaukaz Dewon. Prosiłam dziewczyny o pomoc i udało się mu znaleźć dom. Powodzenia mój "malutki" :) Dziękuję :) Quote
Gusiaczek Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 No i kicha :( :( :( Paragopn wkleiłam tą metodą, a zdjęcia za chole... nie chcą się wkleić. Tylko link, choć wybieram opcję: Tylko zdjęcie (bez linku). No i co ??? I jak mam zrobić bazarek dla Maszeńki ?? A już zbierałam się w sobie, że popracuję, ale bazarek zrobię, gluchypies porobiła mi piękne zdjęcia fantów i nic z tego :( :( z jakiego programu korzystasz? ja w Picass3 nie mam problemów Nie , wodogłowie, płyn wypełnia prawie całe mózgowie:( o matulu :( tak mi przykro .... Kolejne małe pieski w schronie, o których mówiła Basia. to nie ma końca .... ręcę opadają Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 z jakiego programu korzystasz? ja w Picass3 nie mam problemów... Ja też nie miałam, do czasu. Nagle, bez żadnych przyczyn całkowicie zmieniło się moje funkcjonowanie na dogo. Nic nie mogę poza pisaniem, ale bez formatowania tekstu. Z żadnych funkcji edycji nie mogę korzystać Nie mogę wklejać zdjęć w normalny sposób. Jak wklejam, to w oknie edycji nie widzę obrazu, tylko jego zapis: literki, cyferki, znaczki przez kilka linijek 3, 5. Często zamiast zdjęcia, na wątku pojawiają się właśnie takie linijki literek, cyferek, znaczków i wtedy kicha :( Taki stan trwa już koło miesiąca. Wykańcza mnie to. Gdy wszystko było ok, to wklejenie 4 zdjęć zajmowało mi około 2 minuty. Teraz około pół godziny. To prawda, że idzie mi coraz szybciej, ale i tak jest frustrujące podchodzenie do jednego zdjęcia po kilka razy. Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Szczeniaczek wyciągnięty ze schronu i paragon za leki dla niego. Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Jeszcze jedna maleńka sunia w schronie - Tosia Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 C.d. - Tosia :( Jakie biedactwo wystraszone :( :( :( Quote
ewu Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Ona jest taka malutka:( Malusieńka:( Proszę o ogłoszenia dla okruszków. Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ona jest taka malutka:( I jaka wystraszona. Odnoszę wrażenie, że ze strachem patrzy na rękę tego faceta :( Quote
ewu Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Może ktoś znajdzie kawałek podłogi dla takiego okruszka. Tosia i Tofik są takie malunie:( Quote
Gusiaczek Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Serce pęka one są takie maleńkie, ślicznie i .... przerażone :( Quote
Recommended Posts