Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam kolejne fotki mikropiesków. Nie wytrzymam psychicznie tego wszystkiego.

Rezonans niewidomej Mani wykazał bardzo poważne sprawy:(

Nie ma jeszcze opisu ale lekarki robiące badanie były bardzo zmartwione tym co zobaczyły:(

Posted

Zrobiłam Tofikowi ogłoszenia na tych portalach, gdzie mogłam wyróżnić, a resztę wykupiłam na bazarku i poprosiłam, żeby Ziutka i Kejciu zrobiły poza kolejnością. Kejciu napisała, że są w trakcie robienia.

Maniu kochana trzymaj się !

Posted

Wczoraj dzięki pomocy "Adopcje Kaukazów" pojechał do ds kaukaz Dewon.

Prosiłam dziewczyny o pomoc i udało się mu znaleźć dom.

Powodzenia mój "malutki" :)

Dziękuję :)

Posted

No i kicha :( :( :( Paragopn wkleiłam tą metodą, a zdjęcia za chole... nie chcą się wkleić. Tylko link, choć wybieram opcję: Tylko zdjęcie (bez linku).
No i co ???
I jak mam zrobić bazarek dla Maszeńki ?? A już zbierałam się w sobie, że popracuję, ale bazarek zrobię, gluchypies porobiła mi piękne zdjęcia fantów i nic z tego :( :(

z jakiego programu korzystasz? ja w Picass3 nie mam problemów

Nie , wodogłowie, płyn wypełnia prawie całe mózgowie:(

o matulu :( tak mi przykro ....

Kolejne małe pieski w schronie, o których mówiła Basia.

to nie ma końca .... ręcę opadają

Posted

z jakiego programu korzystasz? ja w Picass3 nie mam problemów...

Ja też nie miałam, do czasu.
Nagle, bez żadnych przyczyn całkowicie zmieniło się moje funkcjonowanie na dogo. Nic nie mogę poza pisaniem, ale bez formatowania tekstu. Z żadnych funkcji edycji nie mogę korzystać
Nie mogę wklejać zdjęć w normalny sposób. Jak wklejam, to w oknie edycji nie widzę obrazu, tylko jego zapis: literki, cyferki, znaczki przez kilka linijek 3, 5. Często zamiast zdjęcia, na wątku pojawiają się właśnie takie linijki literek, cyferek, znaczków i wtedy kicha :(
Taki stan trwa już koło miesiąca. Wykańcza mnie to. Gdy wszystko było ok, to wklejenie 4 zdjęć zajmowało mi około 2 minuty. Teraz około pół godziny. To prawda, że idzie mi coraz szybciej, ale i tak jest frustrujące podchodzenie do jednego zdjęcia po kilka razy.