Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ULKA12']Ten mały to Pufinek jest u mnie na BDT, szuka domku ale nie ma swojego wątku na dogo.[/QUOTE]

Bardzo sympatyczny psiunek :) Jak można mu pomóc ? Czy ma ogłoszenia ? Jeśli nie, to chętnie zamówię mu pakiet.

Posted

Dziewczynki ślicznie dziękujemy za wpłaty na Sarunie:loveu::loveu::loveu:
Gabrysiu kochana Ty nasza dzięki :loveu::loveu::loveu:

A psiaczek chyba z mniejszych Ula prawda ? :)

Posted

[quote name='ULKA12']Psiaczek malutki waż 5 kg. tylko bardzo nieufny wobec ludzi, trzeba go oswoić ale za jedzenie zrobi wszystko.:-)[/QUOTE]

To maluszek :) pewnie człowiek go pewnie skrzywdził

Posted

[quote name='Mysza2']Zrobiłyśmy parę ogłoszeń o znalezieniu Sary i z gumtree mam pytanie na maila czy właściciel się odnalazł.
Tylko tyle.[/QUOTE]

To pewnie na początek. Jak właściciel się nie zgłosi, to pewnie chciałby adoptować.

Posted

[quote name='elik']To pewnie na początek. Jak właściciel się nie zgłosi, to pewnie chciałby adoptować.[/QUOTE]
Może tak, a może to ktoś z Dabrowy komu rzuciła się w oczy i tak ze zwykłej ciekawości pyta:)

[quote name='agat21']Śliczna suńka, już lecę na bazarek cegiełkowy :)[/QUOTE]
Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Może tak, a może to ktoś z Dabrowy komu rzuciła się w oczy i tak ze zwykłej ciekawości pyta:)

[/QUOTE]

Wszystko możliwe, nie był w stanie jej pomóc, znalazł ogłoszenie i pyta.

Posted

Byłam dzisiaj z Sarą u weta. Wszystko dobrze, tak jak myślałam ocenił ją na 2/3 lata. Jest zdrowa. Zaszczepiłąm ją na choroby wirusowe i wściekliznę, oraz zaczipowałam. NIe robiłąm USG aby potwierdzić lub wykluczyć ciążę bo jeśli ma być sterylka to i tak jest bez znaczenia. A to przecież dodatkowe koszty. Sterylka odbędzie się na początku września. Dzisiaj zapłaciłam za wszystko 120 zł.

Posted

[quote name='ULKA12']Byłam dzisiaj z Sarą u weta. Wszystko dobrze, tak jak myślałam ocenił ją na 2/3 lata. Jest zdrowa. Zaszczepiłąm ją na choroby wirusowe i wściekliznę, oraz zaczipowałam. NIe robiłąm USG aby potwierdzić lub wykluczyć ciążę bo jeśli ma być sterylka to i tak jest bez znaczenia. A to przecież dodatkowe koszty. Sterylka odbędzie się na początku września. Dzisiaj zapłaciłam za wszystko 120 zł.[/QUOTE]

Wspaniale, że Sarcia zaszczepiona i zaczipowana. Dzięki Ula!!!
A jak się Sarunia zachowywała u weta?

Posted

[quote name='Gabi79']Wspaniale, że Sarcia zaszczepiona i zaczipowana. Dzięki Ula!!!
A jak się Sarunia zachowywała u weta?[/QUOTE]
Rozmawiałam z Ulą, do samochodu nie bardzo chciała wejść i potem przez drzwi do lecznicy,
ale jak już była w środku to wszystko bardzo spokojnie i bezproblemowo:)
Nikogo nie chciała zjeść ani nie panikowała.

Ulu bardzo dziękujemy, zaraz Ci przelewam:)

Posted

[quote name='Mysza2']Rozmawiałam z Ulą, do samochodu nie bardzo chciała wejść i potem przez drzwi do lecznicy,
ale jak już była w środku to wszystko bardzo spokojnie i bezproblemowo:)
Nikogo nie chciała zjeść ani nie panikowała.

Ulu bardzo dziękujemy, zaraz Ci przelewam:)[/QUOTE]

Kochana Sarcia:loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Na konto Saruni wpłynęło 50 zł od [B]Maruda666[/B]
Bardzo dziękujemy Danusiu :loveu::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Danusiu ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Ula wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: mądra i grzeczna dziewczynka z te naszej Saruni:loveu::loveu::loveu:
Jeśli chodzi o USG jestem dokładnie tego samego zdania ;) i tak trzeba panienkę wysterylizować :)

Posted

zaglądam do suni. Ma śliczne zdjęcia, na których widać, jaka jest symatyczna i kochana, oby się zgłosił dobry dom po pięknotkę :)